Keresés

legszebb dvd kiadások

2007. március 14., szerda 21:49
Ez nem semmi!
Gratula:)
A papírdobozos megoldás egy kicsit furcsa (nekem legalábbis), bár jópofa, csak sérülékeny.
0
2007. március 14., szerda 21:23
ironikusan mondta ;) Itthon csak álmodhatunk ilyenről.
0
2007. március 14., szerda 19:10
Gáz? :) Hmm...

Nekem tetszik. Nem digipack, de legalább jó a doboz :)
Majd Trinity Bloodról teszek fel, ha megjön a vége is, nah az nemsemmi :D Designe-os dobozban, 6 digipack gyöngyszem...:)
Csak nehéz ilyen felbontásban feltenni :)
0
2007. március 14., szerda 18:32
pfff... ez tök gáz!! :D

Gratula hozzá!
0
2007. március 14., szerda 17:41
Wolf s Rain Limited Edition :)

0
2007. március 12., hétfő 0:20
En azt nem ertem, hogy miert kell itt sokaknak kijelenteni, hogy a masik ketto szar, miert csinaltak meg ket sorozatot.... A valasz egyszeru. Mert szerintem a legjobb a Miami, Horatio a valaha volt legszimpatikusabb szereplo a sorozatok torteneteben (kiveve par hulyeseget, pl. halalbuntetes partisag). A CSI NY is nagyon jo, akarcsak Gary Sinise. Nekem legkevesbbe az eredeti tetszik, megse fikazom es nem mondom azt, hogy nem ertem meg akiknek az tetszik. Mindenkinek mas tetszik, ezt nyugodtan el lehet fogadni. Szerintem :)
0
2007. március 11., vasárnap 23:54
Mindenből csak az első jó :) Nem értem miért kellett még másik két sorozatot is kereálni, mert tényleg variáció egy témára csupán a helyszínek mások.
0
2007. március 11., vasárnap 23:22
Szerintem unalom a köbön.

No de nem is írok többet, mert ez már az offok offja.:)
0
2007. március 11., vasárnap 23:21
Az eddig kint leadott részeket vettem alapul (lassan vége is a 7. évadnak), úh nem tudom, hogyan alakul Grissom sorsa a továbbiakban, de szerintem marad az eredeti felállás. Kár lenne, ha vki kilépne, mert így kerek egész a sorozat.
A hozzáértők sem írtak mást a junkie-n.
0
2007. március 11., vasárnap 20:32
szerintem is az alapsorozat a legjobb, bár sokan inkább a miami verziót istenítik... Horatiot el is neveztem magamban "lúzer f*szkalapnak" :) Grissom sokkal szimpatikusabb.
0
2007. március 11., vasárnap 18:02
Ez jó hír, korábban azt olvastam, hogy fél éves színpadi szereplésre vágyik, de akkor mégsem s ez jó : ) Én is hallottm a sízvproblémáiról, ezért fordult elő néhány alkalommal, hogy alig-alig avgy egyáltalán nem szerepelt néhány részben, hozzá igazítják a forgatás ütemét. Azért az szép, hogy a CSI-ből még senki nem vált ki az alapcsapatból, sőt a később hozzájuk csapódottak is megvannak, míg a Miami-nál már az első s második évadból is távozott egy-egy alapember, a NY-nál is már a második évadban volt kiválás. Szóval a CSI sikere feltételezem ezért is töretlen, mert immáron 7. éve van együtt a csapat s továbbra is itt a legjobbak a bűnügyek.
0
2007. március 11., vasárnap 15:59
Petersen csak 4 rész erejéig távozott el, addig Liev Schreiber vendégszerepelt (ez alatt a pár rész alatt is igen megkedveltem a karakterért, úh sajnálom, h csak ennyi jutott Neki), aztán Gil bácsi visszatért...és sztem semmivel nem szerepel kevesebbet, mint a korábbi részekben. Amúgy állítólag azért nem viszi túlzásba, mert szívproblémái vannak és ezért vissza kellett vennie a tempóból.:(
0
2007. március 11., vasárnap 15:51
igen, rohadt jó, hogy 10 percenként ugyanazok az agybutító fárasztó szar reklámok mennek...
0
2007. március 11., vasárnap 2:01
Pedig jó csatorna, mert olyan klassz sorozatok mennek rajta, mint a Helyszínelők. ;) Tessék nézni!
0
2007. március 10., szombat 21:57
aha.
Nos én Viasat 3-at nem nézek, de vajon miért nem?
Én se értem.
0
2007. március 10., szombat 21:44
Örülök, ha segíthettem : ) Azt olvastam, hogy a CSI és a CSI: NY ismétléseinek a jogai is a RTL-nél vannak, mert hogy a Miami ismétlés a Viasat-os nézők számára. Gondolom azért a CSI: Miami-val kezdtek, mert itt már nem olyan az első évad képminősége, mint a 2. évadnál és itt már kifinomultabb a technika is, mint a CSI első évadánál.
0
2007. március 10., szombat 21:36
Oké! Akkor jó...
0
2007. március 10., szombat 21:08
Szia!

Már teljesen megvilágosodtam!
Mindent értek.
0
2007. március 10., szombat 20:58
küldtem jahút!
0
2007. március 10., szombat 20:56
Hello!

Hagyj válaszoljak : ) A Helyszínelők sorozatok a kedvenceim, izgalmas nyomozások, remek történetekkel, nagyszerűen eltalált karakterekkel.

A CSI: Crime Scene Investigation 2000 őszén indult az USA-ban a CBS csatornán. Hamar nagy nézettségre talált a sorozat, évek óta a legnézetebb sorozat, bár idén a Grace klinika (Grey s Anatomy) 1-2 millióval ötbb nézőt vonz. Ez az alap sorozat, itt ismerhettük meg azon technikák nagy részét, melyet később beépítettek a két spin-off-ba (azonos felépítésű, testvér sorozat). Las Vegas a helyszín, így adott, hogy több casinóval, sivataggal kapcsolatos eset fordul elő. A képi világát a hideg, sötét színek jellemzik, így a kék és a zöld, valamint a sivatag színe dominál. Igaz, hogy Gil Grissom (William Petersen) a főbb karakter, de a többieket nem nyomja el. Sajnos a 7. évad közepén Petersen távozott, azóta ha jól tudom talán egyszer szerepelt, úgy tudom, hogy ezentúl már csak amolyan mellékszereplő lesz : (

A CSI: Miami 2002 őszén indult szntén a CBS-en, de valójában hamarabb, a CSI második évadának utolsó előtti részében már megismerhettük ezt a csapatot, mikor két Vegas-i kolléga Miamiban folytatta a nyomozást. Itt értelemszerűen a "vizes" esetek a túlnyomóak, de volt már cunami is. A narancssárga szín a domináns, így a tűzzel, robbanással kapcsolatos eset is több van. Maga a helyszínelő gárda (meglátásom szerint) már nem annyira színes s időnként szórakoztató, mint a nagy testvérnél. Itt főként Horatio Caine-en (David Caruso) van a hangsúly, ő a központi figura.

A CSI: NY 2004 őszén indult, milyen meglepő, a CBS-en. S őket sem ekkor láthattuk először, a Miami második évadának a végén Horatio nyomozás közben átruccan NYC-be. A főszerepekben Gary Sinise-t (Forrest Gump, Apollo 13) és Melina Kanakaredes-t (Providence) láthatjuk. A Nagy Almában az első évadban a szürke színek domináltak, a második évadra azonban "kiszínesedtek". Ahogyan a Miami esetében, úgy itt is szürkébbek a karakterek az alap CSI-nél (sztem legalábbis).

A CSI jelenleg a 7., a CSI: Miami a 5., a CSI:NY a 3. évadánál jár. Ez a nézettségi sorrend is házon belül. Utóbbi két sorozatnál a előző évadukban ismét volt egy crossover, vagyis az egyik részben Miami-ban, a másik sori következő részében pedig már NY-ban folyt a adott ügy nyomozása. Itthon a CSI első évada két részre bontva jelent meg, de a BuFi-nak sikerült a második évadot már egyben kiadni s ezt örömmel veszem : ) Jól fog mutatni ez is a első mellett : ) Szerencsés vagy already! A kép tényleg 16:9-es mert ellentmondó híreket kaptam erről. Amúgy ha sikere lesz dvd-n a CSI, akkor várható ak ét testvér-sorozat is itthon : )
0
2007. március 10., szombat 20:46
Ja hát az ultra gagyi.
0
2007. március 10., szombat 20:36
Tudod, el kell adni az olcsó sz@rt is valahogy!

Én nem nézem a CSI-t, bár egy jó kis Fekete István-adaptációban érdekelne. :-)
most posts by TM
0
2007. március 10., szombat 20:33
Ezektől kiborulok...kedvencem a DNA, ami magyarul Ragadozó 3 nevet kapta :-))))

És hogy ne legyek teljesen off, a kiadvány valóban szemet gyönyörködtető!
0
2007. március 10., szombat 20:32
Nincs mit, én ősidők óta +1 napja nézem a Helyszínelőket és igen, ami dvd-n megjelent az az első és eredeti CSI Las Vegasból :) Néztem a többit is, de a Miami vér gyenge, a New Yorki jó, de azért tényleg a Las vegasi eredeti és igazi Helyszínelők a legeslegjobb!
Ezek utána készültek (Miami, New York), de a producerek ugyan azok, csak a helyszenk mások mondhatni: variáció egy témára. A New Yorki amúgy tényleg jó, elég komor és szürke, brutális esetekkel. A Miami nagyon gáz, főleg, hogy volt egyszer egy magyar vonatkozású epizód, ahol orosz akcentussal beszéltek a magyarok :)))) LOL! Az útlevél meg igazából egy régi tipusú Személyi igazolvány volt. :]]]]
0
2007. március 10., szombat 20:26
Szia Angelus!
Köszi a felvilágosítást! A mindenségit neki, azért még gyerek vagyok :-))
Szóval amik most megjelentek CSI:Helyszínelők, kék illetve zöld színű tokokban ugye 1-2. évad az az első és eredeti sorozat?

A Miami helyszínelők és New York-i helyszínelők már csak utána készült hasonló filmek?
Az NCIS-t tudom, hogy teljesen más.
0