Keresés

legszebb dvd kiadások

2006. március 9., csütörtök 16:30
Vidék?????? Há  kabbe  wazze!!! :-)) 3,14ssssssssz! :-)
0
2006. március 9., csütörtök 16:29
Aztakrvaélet!

Ez a belinkelt, német gyűjtemény valóban nem semmi, igazi múzeumot lehetne belőle nyitni!
Halott menyasszony kaidás is milyen már!

Köszi az oldalért!
0
2006. március 9., csütörtök 16:19
Hát igen. Az a kihajtott kereszt nagyon durva.Szerintem is jobban jártál. Versus Christus......
0
2006. március 9., csütörtök 16:00
Nem kő olaszból valami?
0
2006. március 9., csütörtök 15:59
A Van Helsing? Megám! Ott csíptem meg az Árkádban, biztos amikor egyszer barteroltunk, mert vidékre csak miattad járok. :) Persze ez a szép dobozos kiadás.
0
2006. március 9., csütörtök 15:58
Ajvé! Eddig csak gúnyos mosolyokat és szellemi állapotomra vonatkozó megjegyzéseket kaptam, amikor közöltem, milyen jó film az.
0
2006. március 9., csütörtök 15:55
Akkor örülünk együtt kedves helga bondné és kutyakomám. ;-)
(Kuty! megvan neked egyébként?)
0
2006. március 9., csütörtök 15:55
kraftwerk - minimum maximum: the notebook edition (2 dvd + 2 cd + 88 page booklet). sütitől kaptam karácsonyra. :)

0
2006. március 9., csütörtök 15:52
Nem szerettem volna senkit félrevezetni, a topikcímben a legszebb DVD kiadások vannak, szerintem ezek a legszebbek.
0
2006. március 9., csütörtök 15:44
Itt van még egy!
0
2006. március 9., csütörtök 15:44
Ékeskedsz itt más tollával? :)
0
2006. március 9., csütörtök 15:43
Végre egy ember, akinek rajtam kívűl tetszett a Van Helsing! :)
0
2006. március 9., csütörtök 15:42
Sajnos nem az enyémek. Egy ilyen doboz 20-60 ezer Ft-ba kerül és annyi pénzt azért sajnálok rá. Egy kedves német fiatalemberé a gyűjtemény, illetve csak egy kis töredékét válogattam ide. Itt a teljes:

http://www.bumbum2000.de/liste.php?art=box
0
2006. március 9., csütörtök 15:39
Ez nem semmi, gratula!
Showgirls-en jobb lett volna, ha Gina Gershon heverész ...
0
2006. március 9., csütörtök 15:27
I, Robot díszdoboz

Az Operaház Fantomja díszdoboz

The Incredibles díszdoboz

The Matrix Collection

LOTR díszdoboz

Tremors díszdoboz

Volt egyszer egy vadnyugat díszdoboz

Farkasokkal táncoló díszdoboz

MIB díszdoboz

Alien díszdoboz

Showgirls díszdoboz

0
2006. március 9., csütörtök 15:11
Igen ez is csak surround. akkor jó hogy kint vettem meg :) még olcsóbb is és szebb is szerintem ez a kiadás.
0
2006. március 9., csütörtök 14:22
Csatlakoznék, főleg olyan kiadványokkal, amiket még Ti sem mutattatok és én sem.

Kedvenc digipakkos kiadványom és én a fimet is kedvenceim közt tartom számon

Két angliai szerzemény, finom kartontokkal ölelve. ;-)

"L" kell ismerni, hogy szép kivitelezésű kiadvány

Lassan a "mester" gyüjteményem is teljes lesz

Batman gyüjteményem

Az olasz csődör Rocky Balboa sorozata

0
2006. március 9., csütörtök 12:51
Itthon csak gyüjtődobozban jelent meg angol surround hanggal mind a három rész. A tied is csak surroundos?
0
2006. március 9., csütörtök 8:59
az egy ilyen papírka, amin épp az látszik, hogy valaki kamerával veszi fel a shreket, majd a papír túl oldalán épp valakinek adja el a frissen felvett filmet másolt dvd-n. és arra hívja fel a figyelmet , hogy ilyenekre még véletelnül se költsünk.  ez talán még valamivel jobb, min a ne lopj reklám. ezt nem kell nézegetni mindig.
0
2006. március 9., csütörtök 8:51
Shrek és az Omen!?
Bazz ezt nem tudom összerakni...
0
2006. március 9., csütörtök 8:49

íme az én kedvencem. Angol kiadású digipakkos Omen trilógia.  Itthon is így jelent meg vagy sima gyűjtődobozban?
0
2006. március 9., csütörtök 1:03
Ezek már akkor is nagyon tetszettek, mikor először ellátogattam anno az oldaladra!
Különösen ez a gyönyörű Akira aminek láttán futkos a hideg a hátamon! :)

Nameg ez a GitS Innocence, pfff...
A mellékelt füzeteket elolvastad már? :)

Kicsit OFF!

Apropó, meglett valamelyik elveszett csomagod?
A Neon Genezis ami az Oktogonnál volt az nem az volt véletlenül?
0
2006. március 9., csütörtök 1:03
Na igen... Egyszer már láttam képeket a Chihirodról... Az valami gyönyörű!!! Persze az Akira sem semmi. Csak az nem dobogtatja meg úgy a szívemet... :-)
0
2006. március 9., csütörtök 0:48
[img]http://derceto.web.elte.hu/forum/akiratin.jpg" border=0>

0
2006. március 9., csütörtök 0:41
Kíváncsi vagyok vajon hány Pavarotti és barátai gyűjtemény tulaj van az országban!?
A tesóm hívott fel tavaly nyáron, hogy egy Universal Music-os DVD katalógus utolsó oldalának alján fel van tüntetve a kiadvány!
Fel is hívtam a Universalt, hogy mely üzletekbe került belőle, (hogy feleslegesen ne járjam le a lábamat) és miután kapcsoltak a raktárba, kiderült, hogy csak 1 darabot hoztak be megrendelésre az országba, amit az EuroParkban lévő egyik nagy áruházba küldtek!
Szerencsére még megvolt mire odaértem, ráadásul nem is volt eltéve senkinek, kint volt a többi zenei kiadvány között!
0