Keresés

legszebb dvd kiadások

2006. október 20., péntek 19:30
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 20., péntek 19:24
Sex and the City - The Complete Series (Collector s Giftset)

0
2006. szeptember 25., hétfő 1:43
Hát ja, annó én is probáltam időrendbe tenni a sorozatot, a TV 3 leadása és az imdb alapján. Néha köszönö viszonyban sem volt a kettő egymással!:-((
0
2006. szeptember 25., hétfő 1:07
TOS-ból mindössze két epizódot láttam eddig életem során, úgyhogy nekem édesmindegy, hogy fogják követni egymást. :)))
0
2006. szeptember 25., hétfő 0:53
Hát éppen ezért! Ez volt a legelső Star Trek epizód! ;-)

Annak idején a sorozat epizódjait alaposan összekeverték, és 1966 óta mindenki azt a sorrendet tartja alapvetőnek ahogy akkor leadták. A DVD-n is ilyen sorrendben helyzkednek el az epizódok, de ne lepődj majd meg hogy az epizódok előtt más sorszám van. Ami a készítési sorrendet mutatja.
A második pilot filmet (Where No Man Has Gone Before) pl.: 3. epizódként sugározták anno, pedig abban is még egy csomó minden más volt mint a "normál" sorozatepizódoknál, pl.: egyenruhák, díszletek...
0
2006. szeptember 25., hétfő 0:35
Én inkább maradok az "időrendi" sorrendnél. :)))
0
2006. szeptember 25., hétfő 0:28
Lehet hogy érdekesebb lenne a 3. évaddal kezdeni... Mármint a 3. évad extra lemezével. Azon kapott ugyanis helyet a legelső pilot film a "The Cage" két változatban is: Az egyik "Original" verzióban, amit maga Gene Roddenberry konferál fel 1986-ban. Ekkor kerültek ugyanis elő az NBC archívumából a kezdetleges fekete-fehérben fennmaradt képsorok... Egész érdekes így megnézni... :-) De van egy "Restored" változat is szépen kiszínezve, és helyreállítva...
0
2006. szeptember 24., vasárnap 23:16
Hűvazze! Gyönyörű!

Bár nekem asszem marad a régi kiadásban...

Az a három külön doboz lassan nálam is becsúszik (TOS), jövő hónapban kezdem az első évaddal. :)))
0
2006. szeptember 24., vasárnap 20:52
értem, köszi
0
2006. szeptember 24., vasárnap 20:31
Ezek az ausztrál korhatárjelölések, olyanok, mint nálunk a karikák. A hivatalos (már amennyire a wikipedia annak tekinthető :)) szöveg szerint:

G - For General Exhibition
PG - Parental Guidance Recommended
M - Recommended for Mature Audiences

Tehát a G jelölésű filmeket mindenkinek szívből ajánlják, a PG minősítés a szülői felügyeletet jelenti, az M mozikat pedig csak "érett" közönségnek ajánlják, ez valószínűleg a 15 év fölöttieket jelenti. Az ausztráloknál ezeken kívül még E, MA 15+, R18+, X18+ és RC jelölés létezik, az utóbbi négy az, ami igazán korlátozott, a +-os filmekre csak az életkorod igazolásával mehetsz be (de dvd-n simán megveszi neked bárki, szóval sokat nem ér), míg az RC a betiltott filmeket jelöli, ezeket tilos Ausztráliában forgalmazni.
0
2006. szeptember 24., vasárnap 19:59
sárgában
0
2006. szeptember 24., vasárnap 19:57
klassz kiadvány.
az lenne a kérdésem, hogy mit jelent a zöld négyzetben a G, a sárágban a PG és a kékben az M felirat?
0
2006. szeptember 24., vasárnap 15:45
Hát akkor megmutatnám legújabb Star Trek dobozomat is, ami Ausztráliából érkezett! Már eddig is megvoltak a Magyarországon kiadott első 9 mozifilm 2 lemezes SE változatai, de a 10.-re nem akartam tovább várni... És úgy döntöttem inkább megveszem a nemrég megjelent 20 lemezes (!) teljes mozifilmkollekciót. Csak mert számomra fontos hogy ilyen szép egységes dobozban tudhassam a filmeket, és nem olyan koncepciótlan kinézetű kiadásokban ahogy nálunk megjelent.

A doboz tartalmazza a mind a 10 mozifilm 2 lemezes SE változatát. És ennek ellenére is mindössze 20.000 forint volt. Tartalomban teljesen megegyeznek a nálunk megjelent változatokkal, csak hát ugye nem mindegyiken van magyar felirat. Szinkron meg egyiken sem. Mindegyikbe belenéztem, hogy mennyiben tér el a miénktől: Az első 6 filmen se szinkron, se felirat. A 7.-en van felirat a filmen, de nincs az extrákon. A 8.-on nincs felirat a filmen (pedig a doboz írja...) de van DTS hangsáv, ami nálunk nem volt, és az extra lemezen van felirat! A 9.-en van magyar felirat a filmen, és az extrákon is, de ami lényeg: A Nemesis kapott magyar feliratot, és az extra lemeze is! Engem csak ez érdekelt! Most fogom a magyar változataimat, és átpakolom a díszdobiba... az ausztrál változatokat meg bepakolom a magyar tokokba... :-))) Hogy ezután mit csinálok azokkal, azt nem tudom, de így végülis sikerült összekombinálnom egy magyar feliratos, és szinkronos teljes mozifilmes díszdobozt, aminek itthoni megjelenésére elég kevés esély van, és azt hiszem így egészen egyedülálló kiadvány lett belőle... :-)))

0
2006. szeptember 18., hétfő 21:06
Nagyon szépen köszönöm a választ! :)
0
2006. szeptember 18., hétfő 21:05
ez nagyon jó!
0
2006. szeptember 18., hétfő 19:42
Most érkezett. Ebay-en vettem.

Basic Instinct - Ice Box Edition

0
2006. szeptember 18., hétfő 18:04
7+3-4 font, az nem 2800 körül, hanem inkább 4200-4600 forint körüli ár.;)
Senditről 5400 a postaköltséggel.
0
2006. szeptember 18., hétfő 18:03
Hát, az enyém sajna drágább volt (sendit.com-ról rendeltem, mert onnan egyébként is akartam mást): 9.99 font. De nem bántam meg.:)
0
2006. szeptember 18., hétfő 17:26
Én az amazon.co.uk-ról hozattam.

Amúgy az ára angol fontban értendő. :)))

Átszámolva kb. 2800.- pénzt kóstált.

Pontosan nem tudom, mennyi a szállítás, mert más is volt a csomagban. Olyan 3-4 font körül lehet.
0
2006. szeptember 18., hétfő 16:36
Hol rendeltétek a digis magyar feliratos War of the Worlds dvdt 8 dolcsiért? Mennyi rá a szállítás? Köszi!
0
2006. szeptember 18., hétfő 16:03
Ugye?

Azért a film sem utolsó, szombat éjjel megnéztem (látatlanban vettem a DVD-t, de bőven megérte 6,97 GBP-ért). :)))

A tiéd mennyibe került?
0
2006. szeptember 18., hétfő 15:23
Köszi szépen!
Majd a közeljövőben megdoblak egy maillel, hogy ne offoljuk szét az xpress-t.
0
2006. szeptember 18., hétfő 15:10
Hahhaaaa... nekem is megjött a War of the Worlds DVD-m. Gyönyörű kiadás, nagyon örülök neki.:)
0
2006. szeptember 18., hétfő 2:56
A WotW-nél nekem is rengeteg időmbe telt, hogy találjak hátsó borítót a neten, valahogy én csak akkor hiszem el a magyar felirat meglétét, ha látom is a borítón. :)))
0
2006. szeptember 17., vasárnap 23:17
Természetesen. Szólj, mikor mi kell.
0