Folyamatosan bátorítod, és röhögsz a primitív beszólásain. Ergo te sem vagy különb nála.
0
2006. március 11., szombat 13:52
1849
Jamamura, te hallottál a fennsőbbségeskedés nevezetű szóról? Semmi bajom veled, de a lenézésed épp ugyanannyira bicskanyitogató mint ahogyan szása megítéli a hozzászólásaimat.
0
2006. március 11., szombat 13:49
16099
Én mi a fenét csináltam???
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 11., szombat 13:46
17243
szása, ismered azt a mondást, hogy "ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal"?
0
2006. március 11., szombat 13:46
16099
Én nem csináltam semmit basszus! Feltettem neki 2 kérdést... Én nem szóltam le!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 11., szombat 13:44
345
Az a gond MDM és Tadam, hogy a régi bunkókból is erős a túlkínálat. Vegyétek már észre, hogy egy teljesen ártatlan, és könnyen figyelmen kívül hagyható hozzászólásra olyan tapló reakciókat írtatok, ami egy normális fórumon azonnali kitiltást eredményezne. Feltételezem, hogy megbecsült vásárlói vagytok az Xpressnek, ezért a VIP kedvezményeken túl a fórum szétverését is elnézik nektek.
Szomorú.
0
2006. március 11., szombat 13:39
17243
a the cave valóban sokban hasonlít a the descentre, viszont nem érheti plágium, mivel a két film egyidőben készült. még nem láttam a the cave-et, de a visszajelzések alapján nyomába sem ér neil marshall filmjének. a dog soldiers - melynek rendezője szintén marshall - inkább akciófilm, mint horror: egy kommandó és néhány farkasember küzdelméről szól valahol a brit erdőkben. én majd marshall olajfúrótornyon játszódó zombifilmjére leszek nagyon kíváncsi. :)
0
2006. március 11., szombat 13:36
1849
te egy kutúrált személy vagy, ez a tapi nem az, és így is túl sok itt az új bunkó.
0
2006. március 11., szombat 13:33
2975
nem, így elmegy a kedve az egésztől. a normális kritikai észrevételre is leesett volna a tantusz - én ezt feltételezem, ellenkező előjelű hozzáállást csak több (paraszt) hozzászólás után tanúsítanék.
0
2006. március 11., szombat 13:31
1849
így legalább leesik neki a tantusz.
0
2006. március 11., szombat 13:30
16099
"igazán két jelenetnél ilyedtem meg - az elsőnél ment gallyra a pulóverem és az ingem"
Bocs, nem akarok bunkó lenni, de azért ment gallyra, mert lehánytad magad? A farmered pedig azért, mert bepisiltél?
Bocs, ha a kérdés bunkó volt...
0
2006. március 11., szombat 13:29
2975
ez kétségtelen, de ebbéli gondolataidat kultúráltan is a tudomására lehet hozni, főleg, mert látszik, hogy tényleg most jár itt először.
0
2006. március 11., szombat 13:26
1849
tán kicsit túl lelkes nem?
0
2006. március 11., szombat 13:23
2975
ööö... ezt talán kissé túlreagáltátok. őslény barátunk nem őrült, csak kezdő itt és lelkes, ezt a reakciót nem hiszem, hogy megérdemli
0
2006. március 11., szombat 13:19
16099
:-))))
0
2006. március 11., szombat 13:18
1849
Amolyan Nicholson-i fordulattal élve: "Őrültekből túlkínálat van itt, próbálkozzon máshol"...és ne qúrja szét a fórumot a 0 IQ-jával!!!
0
2006. március 11., szombat 13:16
16099
:D:D :D :D :D
0
2006. március 11., szombat 13:14
1849
Üdvözölsz mindenkit?! Valószínű a mindenki nem üdvözöl téged!!! Vagy fogd vissza a bárgyú íráskészségedet vagy tipitapizz el innen az őskorba. Szívesen látna téged a Jurassic Park (meg én) kecskeként a T-rex ketrecben!!!
0
2006. március 11., szombat 13:09
5
Egy farmerem, egy ingem és egy pulóverem bánták, hogy beültem erre a filmre, de megérte, mert régen kerültem ennyire halálfélelem közeli állaptba (igazán két jelenetnél ilyedtem meg - az elsőnél ment gallyra a pulóverem és az ingem :) - de olyan mértékben, hogy higgyétek el, tényleg nem tudom leírni ezt az érzést. (Előtte néznem kellett volna egy-két felhozó filmet.)
De éppen ezért tetszett ez az alkotás. Mellesleg nem egy újabb sablon vérgyártó-orgia filmstúdió huszadik kisérletének végeredménye ez a horrorfilm.
A Dvd-kadás erősen remélem, hogy leglább 5.1-ben jelenik meg, mert ezt meg kell mutatnom - sötétedés után :) - néhány közeli távoli barátomnak, akik még nem hallottak róla.
Egyébként tud valaki valamit a The Cave, illetve a Dog Soldiers c. filmekről? Én csak azt, hogy a műfajuk ugyanez. Kösz az infót, és üdvözlök mindenkit! Jó ez a weboldal.