Nem temetjük a piacot, csak látjuk a tendenciát és a folyamatot. Nálunk még - úgy ahogy - nincs gond, de az azért elgondolkodtató, hogy a piac legalább 80%-át a 990 forintos filmek teszik ki, és a kiadók is ennek megfelelően pozícionálják az új kiadványaikat - egyre kevesebb extra kiadással, egyre kevesebb extrával és egyre kevesebb anyagi ráfordítással, ami - sajnos - többnyire meglátszik a minőségen. (Most természetesen nem a Tigris 2-re gondolunk, de az azért gondolom jelent valamit, hogy az első rész még kétlemezes digipack-kiadványként jelent meg, míg a folytatás egyből egylemezes változatban.)
0
2006. március 14., kedd 16:12
2212
Nem értem a (kissé mártír) rosszkedvű hangnemet, azért szerintem "ekkora" baj nincsen, de szívetek joga, hogy áprilisra temessétek a piacot, amiből éltek... :-(
0
2006. március 14., kedd 16:10
Moderátor
7449
Egyelőre nem várható. Nem tudni, hogyan alakul a piac, a jelenlegi helyzet mindenesetre nem az exkluzív kiadásoknak kedvez. Áprilisban biztos, hogy csak ez a változat jelenik meg, de ha addig nem megy teljesen tönkre a piac, és a kiadó lát benne még fantáziát, elképzelhető, hogy az év végén készül egy kétlemezes változat is. Őszintén szólva én kétlem, hogy addig bármilyen pozitív változás állna be a hazai DVD-vásárlási szokásokban, de ne legyen igazam.
0
2006. március 14., kedd 16:05
2212
:-( Kár... még 1 kérdés:2 lemezes változat nem lesz?
0
2006. március 14., kedd 15:59
Moderátor
7449
Nem :) Annál azért több dedikált kópia lesz.
0
2006. március 14., kedd 15:58
2212
Kedves Xpress! Kérdésem a következő lenne a kiadvánnyal kapcsolatban: A dedikálást lehetne-e néve szólóan kérni?