Pedig ez is diszkrimináció, csak éppen nem a süketeket érinti, hanem a vakokat...
;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. június 20., kedd 15:58
218
jaja,bocs,látom ez nem jó topic,sorry :(
0
2006. június 20., kedd 15:58
218
miért nincs az Omen-en szinron wááááááááááááááá!!!! :((((((((((
0
2006. június 20., kedd 15:17
52685
Ez elég szomorú, hogy nincs rá mód (idő-pénz), sok fogyatékkal élő ember szórakozását segítenék elő ezzel! Szegényeknek "élvezetként" maradnak a parlamenti közvetítések, meg a reggeli műsorok alatt a képernyőn futó Kazinczy-díjas sms-parádé.
most posts by TM
0
2006. június 19., hétfő 23:07
53
Újabb filmek jelentek meg felirat nélkül: Magyar Nábob, Kárpáti Zoltán, Fekete Gyémántok és a gyerekfilm klasszikusok. Le a cipővel, Utánam srácok és sorolhatnám! Szerintem ez már tényleg disznóság. Lehet, unalmas vagyok ezzel a mantrázással, de szerintem sokan vannakl abban a helyzetben, hogy segítség lenne számukra egy kis odafigyelés!!!
0
2006. május 6., szombat 14:23
53
A Budapest Retro sorozat végre magyar felirattal jelent meg!
0
2006. március 30., csütörtök 16:59
53
Igen, igazad van. Csak éppen a hazai filmeknél a legszembetűnőbb a hiányosság! És sajnos gyakoribb is, ha átlagot nézünk!
0
2006. március 30., csütörtök 3:44
52685
Csatlakozom! Azzal a kiegészítéssel, hogy nemcsak magyar nyelvű filmekhez legyen magyar felirat, hanem minden hazai megjelenésű kiadványon! Ennek hiányát legutóbb a zseniális Forman-filmeknél tapasztaltam.
most posts by TM
0
2006. március 30., csütörtök 0:42
4201
Egyetértek!
0
2006. március 29., szerda 23:45
2938
Teljesen igazad van. Sajnos ebben az orszagban szinte sohasem gondolnak a serultekre. Lasd a mozgasserultek helyzete.
0
2006. március 29., szerda 23:20
53
Ugyan nálunk a családban szerencsére nincs érintett, de ha nekem eszembe jutott, a kiadóknak miért nem? Miért nem gondolnak azokra asiket vagy nagyothalló gyerekekre, fiatalokra és felnőttekre, akik teszem azt magyar filmet szeretnének megnézni? Miért olyan rohadt nehéz felteni a lemezekre a magyar feliratot? A kicsiknek a rajzfilmeken és gyerekfilmeken nincs felírat, az iskolások a kötelező olvasmányokat nem tudják megnézni, a fiatalok és a felnőttek a magyar klasszikus filmek nagyrészét nem tudják élvezni! Szerintem egy kis odafigyeléssel is lehetne boldogságot adni másoknak!