Keresés

Választás 2006, avagy milyen hatással van a DVD piacra

2006. október 2., hétfő 16:00
hm, szerintem botka jó polgármestere szegednek. nem vagyok szegedi, de vhol annak vallom magam, s szerintem négy éve nagyon jól mennek ott a dolgok. igazából a fidesztől elhibázott volt pont ott az "ébresztő magyarország" kampány.
fehérvár nem esett el, már nyolc éve ugyanaz a polgármester. csodálkoztam is, hogy csak ennyivel nyert az mszp-s jelölt, mert nagyon sok jobboldali érzelmű ismerősöm is rá szokott szavazni. fehérvár rengetegett fejlődött (és még fog is fejlődni) az elmúlt években, érdemes utánajárni. szép kis város ez. egyébként az olyan sikeres üzletembereket, mint karsai béla szokta az ellenzék lebankározni, szóval nem értem, hogy miért állt ilyen könnyen mögé. mindegy.
0
2006. október 2., hétfő 15:51
bocs a hold nagy H
0
2006. október 2., hétfő 15:43
én vennék nekik egy hold földet, és fellőném őket
0
2006. október 2., hétfő 15:41
neked komoly problémáid vannak. de nem sajnállak:)
0
2006. október 2., hétfő 14:55
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 2., hétfő 14:49
A választók felének nagyobb része szereti a langyos pisit, az atyáskodó államot. Nem baj hogy szar minden és korrupt, jó ez így is, nem kell nekünk semmiféle változás, meg fizetős szolgáltatás, inkább maradjion a kvázi ingyenes katyvasz, ahol mindenki tud a zavarosban halászni. A másik ferle, akik el sem mentek, meg szarnak az egészre. Ez ma Magyarország
0
2006. október 2., hétfő 14:38
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 2., hétfő 14:26
5-ből nemis 3,hanem 4 az MSZP-é:)))

Bp,Pécs,Szeged,Miskolc:)
0
2006. október 2., hétfő 14:25
Ha megnézed az 5 legnagyobb városból 3 az MSZP-é:)
Bp,Pécs,Szeged
0
2006. október 2., hétfő 14:20
Igen,lesz.
0
2006. október 2., hétfő 14:19
0
2006. október 2., hétfő 14:18
Mivel Pécsi vagyok tudom,hogy az utóbbi években mekkora változás történt a városban jó írányban úgyhogy nem kár érte hogy maradt Mszp-s polgármester,köszönöm Pécsnek:)
0
2006. október 2., hétfő 14:14
0
2006. október 2., hétfő 14:13
a narancssárga gecik az undorítók:)
0
2006. október 2., hétfő 14:04
köcsög MSZP, undorító
0
2006. október 2., hétfő 13:58
0
2006. október 2., hétfő 13:30
Orbán párját mágján elégetném,hajrá mszp!!!!!
0
2006. október 2., hétfő 13:27
:-)))))))))))))))))))
0
2006. október 2., hétfő 3:53
De hogy lehet kibújni az ördögi körből? Mert választást igaz mondással nyerni nem lehet (legyünk igazságosak: a Fidesz egyszer megpróbálta...  94-ben hangsúlyozták a megszoritó intézkedések fontosságát; eredmény: 5,1%-os szavazati arányukkal ippeg, hogy bekerültek, s valszeg egy életre elment a kedvük az igazmondástól).
Az a baj, hogy aki igazat mond az óriási hátrányba kerül a többiekkel szemben,  akik fűt-fát igérhetnek. Szóval minden politikus elött ott a választási lehetőség: fedhetetlen akar lenni, cserébe valszeg a Parlament közelébe se mehet és csak rázhatja az öklét, hogy bezzeg ő hogy csinálná, vagy bevállalja és ő is elkezd blöffölni, cserébe megvan a lehetősége, hogy egykor beleszolhat a nagyok dolgába. Van kibuvó? Egyenlőre az ellenszert nemcsak nálunk, de a többi nagy demokráciában se találták meg.
0
2006. október 2., hétfő 3:38
Csőlátásom maradandó: aki csak hazugsággal tudja elhitetni, hogy alkalmas egy posztra, az valójában alkalmatlan arra. Álljon bárhol és hívják bárhogyan.
most posts by TM
0
2006. október 2., hétfő 3:23
Szerintem egy politikus elsődleges célja, hogy fenntartsa a gazdasági stabilitást és megfelelően megszervezze az állam funkcióit (van egypár). Persze az emberek ezekhez a dolgokhoz abszolut nem értenek... paragrafusok, államháztartás szerkezete... bár erről szól a politikusi élet a hétköznapokban ezzel nyilván nem lehet szavazókat szerezni. És ilyenkor jönnek az eszmék szerintem... a hangzatos jelszavak. Persze lehet, hogy túl cinikus vagyok.

De ha megnézzük a demokrácia nagy reformereit mindig nagy utálat vette körbe. Margaret Thatcert mindennek elmondták... ő a tőkének lefekvő nagyasszony, sőt fasisztának is nyilvánitották. Alan Moore képregényét filmre is vitték később: a V for Vendetta DVD-n itt is kapható... a készitője (a képregényé) célzottan a Thatcer kormánynak akart beszólni anno. S bár a jól hangzó szólamok az ellenfelei kezében voltak, mégis Thatcer húzta ki Nagy-Britanniát a gödörből és napjaink újra virágzó nagyhatalmává tette.
Félreértés ne essék: nem akarom Thatcer-t máris Gyurcsánynak megfeleltetni. Ahhoz még nagyon sokat kéne bizonyitania. De a magam részéről sokkal szimpatikusabbnak találom azokat a politikusokat akik nem bujnak eszmék mögé és inkább teszik a dolgukat, még ha ez népszerüség vesztéssel is jár, mint a fedhetetlennek tünő semmittevőket.
0
2006. október 2., hétfő 3:08
Értékekben mindig lehet és kell is hinni! Egy dolog az eszme, és egy másik dolog a - nép akaratából megválasztott - politikus, akinek feladata ezen értékeket képviselni. Ha e megbízásnak nem tud méltóan megfelelni, akkor alkalmatlanság okán le kell(ene) tudni vonni a konzekvenciát, ellenkező esetben oda az érték, ami miatt az egésznek értelme van (lenne).
Tudom, ez is egy újabb naív látásmód.
most posts by TM
0
2006. október 2., hétfő 2:59
Van egy ide vágó Churchill idézet: "A demokrácia a legrosszabb kormányzási forma - nem számítva az összes többit, amellyel az emberiség időről időre megpróbálkozik."

Ebben minden benne van...
0
2006. október 2., hétfő 2:46
Na igen, csak ha egy termékről derül ki, hogy pocsék, akkor a fogyasztóvédelem felelősségre tudja vonni annak készítőit. A konkrét esetben viszont eddig csak az "eszi, nem eszi, nem kap mást" kinyilatkoztatás tapasztalható. Úgy is mondhatjuk, hogy már nincs is marketing!
most posts by TM
0
2006. október 2., hétfő 2:42
Én csak azokat az embereket sajnálom kicsit, akik képesek még vakon hinni bármelyik oldal igazában is. Én már nem kergetek illúziókat. Személy szerint alapjában véve baloldali beállítottságú vagyok, de ebben a baloldalban nem szívesen bíznék már meg. Viszont a jobboldal sem fog magához csábítani a jelenlegi megnyilvánulási stílusával. Akkor mi marad?
0