Ez mind igaz, de sajnos valakire szavazni kell, tudod. És mivel rengetegen vannak a "sörvirsli" szintjén, így természetesen az nyer aki több sört, és virslit kínál. Mert úgy veszem észre, hogy itt mindenkinek a pillanatnyi jólét a lényeg, bánja is a gyerekét/unokáját..arra szavaznak aki épp 100forintal többet ad, mind1, hogy tiz év múlva abból a 100forintból 1000is lehetne..mikor el volt adósodva az ország és jöttek a kötelező megszorítások még hajdanán az MDF idején, fel ment a benzin ára akkor taxisblokád volt stb..az a baj, hogy lehet itt sopánkodni, de a 10milliós lakoságból a fele sem tudja, hogy ki a köztársasági elnök, és semmivel sincs tisztába. A Gyurcsány viszont pl szépen van felöltözve, megnyerő, számokkal dobálozott az ominózus vita alatt is. Hiába mondta a Viktor, vagyis nem is mondta, szajkózta, hogy mindenki nézzen körül a saját háza táján. A sörvirslis birkanép hisz az adatoknak, és közben nem lát a szemétől. Sajnos minden népnek olyanok a vezetői amilyeneket megérdemel. A DVD árak itt már nem lesznek magasabbak, azonban a hiába emelik pl a fizetést, ha a kenyér és a gáz stb emelkedik, a végén kevesebet keres az ember..z ország pedig totálisan eladva, nem is tudom honnan lehetnének bevételeink, a gazdákat tönkreteszik, a kisembereket(kis kereskedőket) tönkreteszik,ellehetetlenítik nnek a multik-ami nem baj egy bizonyos szintig stb. A súlyadót fizetjük ezekért az "utakért", nevetséges, de a sörvirsliseknek elég, ha betömködnek néhány lyukat látványosan a választás előtt ennyi. Ebből hosszú távon is csak toldozás foltozás lesz. El kell menni (menekülni?) az országból sajnos amíg lehet, addig amíg nem lesz végleg cigányország, vagy nem rohannak le minket a szerbek, vagy románok, vagy akárki, mert esélyünk nem lenne. Nevetséges, hogy már a szomszédos országok kiröhögnek minket, és húznak el melettünk miközben nekünk meg csak a pofánk nagy és nem vesszük észre, hogy lenézőből lenézettek lettünk. Nem lesz itt már változás sajnos. Forradalom sem lesz, egy kétmilliós városban 15000ember-abból 2000néző- nevetséges. Bocs, hogy ezt így leírtam, de gondoltam hozzászólok én is, mert a politikáról mindig érdemes beszélni-mondjuk itt nincs helye, de most az egyszer-csak nem érdemes. Pláne kishazánkban.