huh! rajtatok most ugyanazt az indulatot érzem, ami vasárnap óta a legtöbb magyaron érezhető, köztük a földrajz/társadalomismeret tanáromat is, aki legutóbbi véleménynyílvánításakor fejtette ki, hogy szerinte hogyan kéne gatyába rázni magyarország gazdaságát. ekkor elsősorban megemlítette, hogy szükség lenne a külföldi vállalkozók kemény megadóztatására. nem konyítok sem a politikához, sem a gazdasághoz (eléggé), és erre kifejezetten büszke vagyok. a parasztlogika viszont egyértelműen nyomonkövethető. a képlet egyszerű: megadóztatják a külföldieket, akik ezt a pénzkiesést az árak megemelésével kompenzállják. lehet hogy a warnerre ez pont nem lenne igaz, de mondjuk a nagy multikat igenis érintené ez a dolog, és nem csak a dvd-k árait emelnék meg szerintem. ismétlem, nem vagyok hozzáértője a dolgoknak, hozzátok képest teljesen laikus vagyok, nem tudom miért kellett ekkora ideológiai perpatvart kialakítani a csendes okoskodásból. pedig konkrét véleményt vagy gondolatot nem is tartalmazott a hozzászólásom, hogy nekem ugorjatok, szélsőséges gondolatok megosztásának gyanusításával. objektív feltételezés volt, hogy ha valamelyik tukófejű a parlamentben tényleg indítványozná és elfogadtatná ezt a módszert, akkor ez milyen következményekkel járna. ennyi. legközelebb konkrétabb reakciókat kérek és épkézláb véleményeket közöljetek.
0
2006. szeptember 23., szombat 22:47
3945
tök mindegy, foglalkozzunk a filmekkel!!!
0
2006. szeptember 23., szombat 22:42
7252
Lehet, hogy nem rendszert akart írni, hanem kormányt, nem? Nem?!?
0
2006. szeptember 23., szombat 22:40
1190
De most tényleg! Milyen rendszert akar bárki a demokrácia helyett? Komolyan....
0
2006. szeptember 23., szombat 22:38
7252
Na, f@sza! Megint kezdődik... :-(
0
2006. szeptember 23., szombat 22:34
1190
Nekem nincs elképzelésem. Mondd ki nyugodtan! Hallgatlak.
0
2006. szeptember 23., szombat 20:11
471
Ekkora marhaságot...
0
2006. szeptember 23., szombat 17:06
3945
gondolkodj mielőtt csacsiságokat írsz! ha meg akarod dönteni ezt a rendszert, akkor mit szeretnél? timokráciát?!?
0
2006. szeptember 23., szombat 15:57
1604
Te teljesen meg vagy huzatva!!!!
0
2006. szeptember 23., szombat 15:12
4842
ha megdőlne a mostani rendszer, akkor világos, hogy nagy reformokra lenne szükség, hogy az ország gazdasági helyzete stabilizálódjon. namármost, én valahol azt hallottam, hogy az egyik megoldás az az lenne, ha megadóztatnák a külföldi vállalkozókat. ez viszont már igenis nagyban befolyásolja a dvd-piacot. ha mondjuk keményen megadóztatják a warnert-ot, akkor jövőre nem lesz több 2000ft-ról startoló megjelenés, sem 2500ft-os kerülj szinkronba! vagy klasszikusok 1500ft-ért. ugyanígy eltűnnének a polcokról az 590ft-os förmedvények, ami akármennyire hangzik jól, cseppetsem lökne a mi helyzetünkön. kevesebben vennének dvd-t, kevesebb megjelenéssel örvendeztetnének meg minket, gyűjtőket. ez azért gondolom mindenkit érint a fórumon és nem hagyjátok szó nélkül.
0
2006. szeptember 23., szombat 12:33
94
sztem i snagy hatással van a választás a dvd piacra. ha jól választok, akkor jó filmet nézek, ha nem, akkor rába..tam. tehát elsőnek érdeklődöm, utána választok. sok film közül lehet hála istennek választani, nemcsak 2006 közül.
0
2006. szeptember 23., szombat 12:25
685
További topic lehetőségek:
Gyurcsány Ferenc in Viszem a bankot
MSZP vs FIDESZ , avagy Happy Tree Friends – Tündi Bündi Barátok 3. rész - Harmadik csapás
Megszorító csomag 2006 avagy Lesz ez még így se
Dávid Ibolya in Hajrá csajok3
Választások 2006 avagy A szoszéd nője mindig zöldebb
Önkormányzati választások 2006 avagy Még zöldebb a szomszéd nője
Leleplező Gyurcsány vallomás azaz A Belső ember..
0
2006. szeptember 23., szombat 12:08
149
A munkanélküliség és a megszorítások növekedése is azt eredményezik, hogy kevessebb pénzt fognak költeni az emberek DVD-re is. S ezen bizony az egyre alacsonyabb startárral induló kiadványok sem tudnak nagyon versenyre kelni...
0
2006. szeptember 23., szombat 4:48
126
bocsánat.
0
2006. szeptember 23., szombat 4:43
126
te beszélsz? :DDDD
0
2006. március 31., péntek 4:53
52685
Iszonyatosan irritál ez a topic itt a fórum közepén. Sajnálom, hogy egyesek a jópofa beszólásaikkal továbbra is életben tartják, de végülis ez is egy választás...Hogy valamit a topic címéhez kapcsolódóan is mondjak, szeretném, ha már egy hónappal későbbre járnánk, mert úgy tűnik vészesen fogy a többségnek az esze, a propaganda hatására egyes emberek kezdenek kivetkőzni magukból. Személy szerint ezért haragszom nagyon a politikára. A koncért való marakodás érdekében négyévente néhány hétig megpróbálják megtéveszteni az embereket, felhasználni őket a hatalomra kerüléshez, ill. az ottmaradáshoz. Kikérem magamnak! Nem leszek eszköz a kisded játékukban! A továbbiakban nem kívánok megnyilvánulni a témában, elnézést.
most posts by TM
0
2006. március 31., péntek 4:39
17
Ha az MSZP nyer, akkor HD-DVD lesz itthon, ha a FIDESZ, akkor Blu-Ray.
0
2006. március 31., péntek 4:17
16099
Frankó! Egy újabb értelmetlen topic...
YEAH!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. március 30., csütörtök 23:35
398
"egy dagadt liberális rendező"
Ráadásul szakállas - ez mindent megmagyaráz.
0
2006. március 30., csütörtök 23:03
1190
Ráadásul Kovács Pisti is lopja a filmeket....:D
0
2006. március 30., csütörtök 22:31
953
Két dvd jut most eszemben ,mind a kettöt egy dagadt liberális rendező készitette.Amely furcsa nézeteket probál ráerőszakolni a igen buta emberekre.A két film:- Kóla,puska, sültkrumpli. és a Fahrenheit 9/11. Különben Kovács Pisti egy igen hülye gyerek lehet, igy a kampány filmekböl itélve.
0
2006. március 30., csütörtök 21:46
1431
Nem nehéz a valasztás, csak utelágazozsá.... nehéz szó. :)
0
2006. március 30., csütörtök 19:15
4201
Hihetetlenül jó lenne ha végre törvényes keretek között, pontosan meg lenne határozva, hogy egy film megvásárlásával milyen jogok illetik meg a vásárlót, és a kiadóknak kötelező lenne ezeket a jogokat betartani, különben megszegik a törvényt.
Én speciel azt szeretném, ha megveszek bármilyen filmet akár DVD-n, akár HD DVD-n, vagy BD-n, azt bárhol, bármilyen eszközön meg tudjam nézni, illetve saját célra fel tudjam használni. A saját cél -ba nem tartozna bele természetesen az interneten való megosztás, vagy a nagyüzemi másolás, viszont a régiókódot betilthatnák ugyanúgy, mint Ausztráliában tették.
0
2006. március 30., csütörtök 18:52
16970
Igazad van, de kóbor karók mindenfelé vannak, a Napfényről már nem is beszélve :) Hülye kérdés: ÉN :))))))
0
2006. március 30., csütörtök 18:51
462
A vámpírok halhatatlanok, nem? S különben is: "Who wants to live forever?"