Erre csak azt tudom mondani, hogy én mindennap kint vagyok (igaz, nem Pesten), és rég éreztem ilyen jól magam, mint most. Bár nem kellemes helyzet miatt kell kimenni az utcára, jobban örülnék, ha nem lenne rá szükség, de legalább olyan emberek között vagyok, akik úgy gondolkodnak, mint én, akik bátran kimutatják nemzeti érzelmeiket, és senki nem süti rájuk, hogy "szélsőjobbosok" meg hogy "fasiszták", és olyan embereket hallgathatok (nem híres emberekre, átlagemberekre gondolok), akik szeretik a hazájukat, és ezt bátran el is mondják, mégha ezzel azt is kockáztatják, hogy esetleg kirúgják őket (itt is vannak besúgók sajnos). Nekem az ilyen emberek a példaképeim, nem pedig egy hazudozó "államfő", aki csak a hatalmára gondol, és az országát meg lekurvázza. Ezen nincs mit szépíteni, gazdaságpolitika ide vagy oda. Egyébként meg a közgazdaságtan sem tűnik egy objektív tudománynak, mert ebben is rengeteg szakember mást mond, mint a többi. Én a saját ismerőseim között is azt tapasztalom, hogy már szidják a Gyurcsány csomagot. Mindenesetre még ha jó is lett volna a csomagja, az erkölcsi bukása után akkor sem maradhatna. Ezt minden embernek el kéne ismernie. Egy miniszterelnök ezt nem engedheti meg magának, legyen bal- vagy jobboldali. Az meg, hogy néhány olyan ember is csatlakozik a tüntetőkhöz, akinek kicsi az IQ-ja, az ezzel jár. Szavazni is minden magyar állampolgár szavazhat, ott sem kérnek bizonyítványt. A médiáról meg annyit, hogy szinte mindig hamisan tudósítanak, legalábbis a helyi újság itt nálunk azt teszi. Sajnos ez a szomorú helyzet.