Keresés

Lista-vita

2006. április 23., vasárnap 22:14
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. április 23., vasárnap 21:27
Én a következőkön gondolkodtam el:
1.,Vajon van-e ebben a hosszúő hsz-ben nekem célzott dolog,és ha igen,akor melyik az?
2.,Te most az ilyen jellegű,történelmet,politikát miegymést beleszövő hsz-ekkel akarod tudatni hogy milyen értelmes és okos és stb. vagy
3.,vagy csak nincs mondanivalód,és ezt a ,,nincsmondanivalót" bújtatod ilyen szép hsz-köntösbe??
Röviden ennyi fogant meg hirtelen a hsz-ed elolvasása után......
0
2006. április 23., vasárnap 21:21
"(Ma, az egyik tudományos csatornán elmesélték, hogy ostoba és eltorzított gondolkodású emberek évente százmillió cápát irtanak ki. Konkrétan nem mondták ki, hogy a Spielberg-filmnek köze van hozzá, de akinek van füle, értette az utalásokat, s azt is, hogy egyes fajok 90%-os pusztulása a Spielberg-filmet követő évektől öltött ilyen méreteket.)"

Ez olyannyira így van, hogy ma, 13 évvel a Jurassic Park bemutatása után már egy dinoszaurusz sem él a földön. :)

Szokásos, egyre többször ismételt mániái és mocskos számra mindig mosolyt csaló retorikája ellenére egyetértek K-val abban, hogy a fórumon bárki készíthet negatív listát is, nem kell mindjárt provokációnak tekinteni.
0
2006. április 23., vasárnap 19:36
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. április 23., vasárnap 19:26
0
2006. április 23., vasárnap 19:25
Elnézést, félreírtam: véleménynyilvánítás.
0
2006. április 23., vasárnap 19:22
Szabad véleménynyívánításról beszélsz, mégis állandóan fennakadsz, hogyha valaki a "Passiót, Ben-Húrt vagy a Bánk bánt ócsárolja". Hogy is van ez?
0
2006. április 23., vasárnap 19:20
Jelentem elolvastam mielött reagáltam volna rá.
Szerintem megint igen, igen erős tulzásokba esett!
0
2006. április 23., vasárnap 19:19
Ha így láttod...

Tudod mit? Legyen meg egyszer az örömöd az életben, nem vitatkozom:)  
0
2006. április 23., vasárnap 19:16
Nem kell reflexből leszólni K hozzászólásait, néha nem árt elolvasni előtte, s megpróbálni megérteni, mert nem mond hülyeséget. Bár néha túloz, kétség kívül.
0
2006. április 23., vasárnap 19:16
Igazad van, az uvegtigris nem tulertekelt, hanem egyszeruen csak szar.
0
2006. április 23., vasárnap 19:14
0
2006. április 23., vasárnap 19:10
Régen írtál már ennyire multatságos hozászolást!:)))

Amugy néha (na jó gyakran:) felmerül bennem, hogy lehet, hogy üldözési mániád van:)
0
2006. április 23., vasárnap 19:01
0
2006. április 23., vasárnap 17:09
Jajj, nehogy megint leragadjunk a témánál. Én speciel Elektra lisátin szoktam hangosan röhögni (Holtak háza - utálom a holtakat XD), de elfogadom a véleményét, bármennyire gyerekesek is.
0
2006. április 23., vasárnap 16:59
Ebben nincs igazad, ráadásul oda pár mondatnál többet nem is lehet írni (legalábbis úgy tudom). Nem kéne mindenkinek nekiesni, csak mert más a véleménye, mint a többségnek.
0
2006. április 23., vasárnap 16:57
Oda se neki! Nekem sem tetszett az Oldboy, szerintem erősen túlértékelt, de elfogadom, ha másnak bejön.
0
2006. április 23., vasárnap 15:50
Nem hinném, hogy fel kéne venni egy újabb provokátor "botránkoztatásait". Nyilvánvaló, hogy miután megírta a listát, beteljesedett a szerencsétlen kis élete, és éhesen várta a reagálásokat rá, hogy végre elérje, hogy foglalkozzanak vele, és megnyugodhat, hogy végre rosszat okozott másoknak. Persze, az Üvegtigris I-II túlértékelt film... A legtöbb filmekkel foglalkozó újság lehúzta őket (pl.: MoziNet), emellett meg szerintem szóra sem érdemes egy olyan, aki pár mondattal elintéz egykét filmet.
0
2006. április 23., vasárnap 14:01
Nem kontrollt támadtam,csak kicsit-nagyon meglepődtem azon amiket írt....mert az ok hogy nem tetszik neki,de hogy olyat írni róla...
Én épp ezért nem írok ilyen listákat,mert pl.ekem az Oldboy se jött be,viszont a legtöbeknek az a film tetszik...
0
2006. április 23., vasárnap 13:31

Összevetve Control két listáját (túlértékelt filmek; kedvenc filmek) nem lepődtem meg azon, hogy a Harcosok klubja melyik sorban szerepel(:)) ami egyébként nekem is egyik kedvenc filmem.

Mellesleg bár sok mindenben nem értek egyet Control listáján, illik tiszteletben tartani más véleményét is... "megbontrákozni" azon mert valaki teszem azt nem szeret valmit amit sokan igen (másik kedvencem pölö a "Schindler Listája") elég nagy dőreség. Még soha nem akartam egy haveromat sem leszolni csak azért mert nekik nem tetszett az "Az ember aki ott sem volt" című film.

Szabad vélemény alkotás van... én is kaptam rosszat mindenkitől amikor a "AHolló" című filmről merészeltem azt írni nem igazán jó...talán túlértékelt. (Mellesleg a "Crash" szerintem is picit jobb színben van feltüntetve mint amilyen...Matt Dilon jelentei a legkirályabbak benne.)

Ezért hát inkább azt vitassuk meg, hogy vajon tényleg vannak-e túlértékelt filmek, és ha igen miért? Ne pedig Controlt támadjuk.

U.I.: Azért "K" listája tényleg nem volt semmi....
0
2006. április 23., vasárnap 12:30
na ja...
0
2006. április 23., vasárnap 12:20
Nem ismerem Controlt de lehet hogy kora mkiatt sem tetszenek neki ezek a filmek.
0
2006. április 23., vasárnap 12:18
Engem is megbotránkoztat, hogy a Crash-t erre a listára helyezi.
Amúgy a többi film is ami rajta van, egytől egyig nagyon jó.
0
2006. április 23., vasárnap 12:10
Olvastátok Control listáját,a túlértékelt filmeket?Csak engem botránkoztat meg kissé vagy más is így van ezzel?
Az Üvegtigris ócska,primitív stb.?!Lehet hogy nem a történet az erőssége(finoman szólva sem),de a film világa,poénjai nagyon jók...az egy dolog hogy vkinek nem jött be(mint pl.nekem első nézésre),de ez azért sok...
A Schindler listája meg tipikus amerikai szemét??!!Az egyik,ha nem a legjobb film műfajában.Gyönyörű,kicsit érzelgős,remek rendezésű film szintén remek színészekkel.
A zongorista peig unalmas?Lehet hogy nincs olyan jó mint a Schindler listája,.de azért finoman szólva sem unalmas....
Egybként a háborús-komolyabb műfajokkal én is így voltam régebben(unalmas stb.).........kb.9-10 éves koromig.....
0
2006. április 20., csütörtök 17:51
:)))
0