A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. április 15., szombat 21:04
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. április 15., szombat 21:01
2007
0
2006. április 15., szombat 20:54
984
"Az ember egy oldalon állhat. Vagy a jón, vagy a rosszon..."
Ebben egyetértünk. A kérdés csak az, ki dönti el, hogy mi a jó és mi a rossz oldal? Szerintem mindenki önmaga. Bízd ezt nyugodtan az emberekre! Szerintem senki nem fogja a segítségedet kérni, hogy ezt eldöntsd bárki helyett is.
Valójában a gondom az, hogy a motivációdat nem értem, ami miatt kegyetlenül megbélyegzel másokat, akik nem értenek egyet provokáló és uszító megnyilvánulásaiddal.
0
2006. április 15., szombat 20:53
2007
0
2006. április 15., szombat 20:25
1550
Nagyon komoly lett a "szemezgessünk a kommentárok közül!" listád!:)
Különösen az tetszett benne, hogy az X-Pess történetének minden jelentösebb őrültje helyet kapott benne:)
0
2006. április 15., szombat 19:52
3945
el kell, hogy keserítselek, de azt az oldalas szemetet el se kezdtem olvasni, amikor láttam, hogy te követted el. bizonyára leírtad, hogy mekkora elvetemült liberálbolsevikok vannak a fórumon, aki folyton csak fröcsögnek stb. ha tényleg beethoven a zene mozartja és pasolini a filmművészet fellinije, akkor te lehetsz az xpress kerényije. a dickyzést meg gyorsan hagyd abba, mert ráduszítom az egész moszadot! :)
0
2006. április 15., szombat 19:49
2938
Nem unjatok meg az offolast?
0
2006. április 15., szombat 19:43
1190
Itt az utolsó bekezdés minden szavával egyet kell hogy értsek. Ez pontosan így van.
0
2006. április 15., szombat 19:41
2975
kedves TM! kérlek, olvasd el a 79. hozzászólást, és a továbbiakban nyugodtan védd tovább julietet. én nem kívánok erről többet vitatkozni. lezárásul mindössze annyi: az én véleményem az, hogy aki e hozzászólás - amely egyébként remek összefoglalása k itteni munkásságának - által fémjelzett emberrel bármilyen mértékben egyetért, bármilyen mértékben támogatja vagy megvédi, az ugyanolyan elmebeteg, mint ő. azt nem jelentem ki, hogy nem szólalok meg többé ebben a topicban, miután k hozzászólásai rendkívül szórakoztatnak, és - bár ez kicsit gonosz dolog - próbálkozom a jövőben is hasonló remek elmeszösszenetek megírására rábírni. végezetül még hozzátenném: örülök neki, és büszke vagyok rá, hogy k ellenérzéssel viselkedik irántam, ill. néhány utalást szánt szerény személyemnek zseniális megnyilvánulásaiban. szégyellném magam, ha egy ilyen ember akár egy jó szót is leírna rólam, pláne külön köszönetét fejezné ki azért, mert bármilyen neki tetsző dolgot műveltem...
0
2006. április 15., szombat 19:36
1550
"A véleményt tiszteletben tartom"
:))))))))))))
Ez a nap vicce!:)
0
2006. április 15., szombat 19:26
1221
Fordítva tartod azt a tükröt, K!
0
2006. április 15., szombat 19:24
1221
Természetesen így van. Választójoggal az xpress fórumozói közül négyen rendelkezhetnek: Pál, K, Irén, és az a személy, akit udvariatlanul sértegetek. (K ugyanis ÚRIEMBER!)
"A kiragadaott momentumok a külteleki hittérítők és a másokat becsapni akarók eszköze" [A "külteleki hittérítő" kifejezés legalább olyan költői, mint a "humortalan ideológia".]
Kedves K, hát mindig az egész szövegedet kell idézni?? Üt az rövidítve is! Ráadásul ezek olyan kiemelések, amelyeket nem lehet olyan szövegkörnyezetbe helyezni, ahol ne keltenének viszolygást azokban, akik nem keverik össze a véleménnyilvánítást mások sértegetésével és önmaguk dicsőítésével.
0
2006. április 15., szombat 19:24
1158
Kedves K!
Most már abba hagyhatod a gyalázkodást, mert szólunk a doktor bácsiknak, és lekapcsolják az internetet. Aztán szépen rád adják azt a szép zubbonyt, amit olyankor szoktál viselni, amikor így dühöngsz, mint most. ;-)
0
2006. április 15., szombat 19:22
2007
0
2006. április 15., szombat 19:21
2007
0
2006. április 15., szombat 19:18
2007
0
2006. április 15., szombat 17:53
3945
ez tetszik. ez azt jelenti, hogy azért mert más a hitem, mint pálnak már se tiszetességes, se értelmes ember nem lehetek. nem tudom ezt mikor írta, de... nem is fröcsögök tovább.
0
2006. április 15., szombat 17:28
984
Impressziókról beszéltünk. Sokoldalú világlátást úgy is értem, hogy valaki adott esetben nyitott mások véleményére. Nálad ezt annyira nem érzem. Paranoiás módon csípőből tüzelsz mindenkire, aki más véleményt képvisel, mint Te. Rosszul látom?
0
2006. április 15., szombat 17:15
2007
0
2006. április 15., szombat 17:14
984
Igazad van, feladtam... ;)
0
2006. április 15., szombat 17:10
1221
Szerinted miért írtam nagybetűvel a komoly szót? Rád utaltam. Tényleg nincs humorérzéked, bár ez csak impresszió.
0
2006. április 15., szombat 17:09
1221
Kiragadott momentumok K legutóbbi intellektuális ámokfutásából:
„legarrogánsabb és legpusztítóbb akarat eszköze; szánalmas élete személyisége szánalmas.; Közös ismertetőjegye ennek az embertípusnak az ironizálási hajlam; ordenáréság és a lakótelepi csőintellektus; csodálatának oltárára a másodlagosságot, az epigonizmust, mindazt, amiből sokat zabálhat, s amitől sokat hányhat.; Korlátolt Irigy személyiségének egyetlen parancsa - : Gyűlöld!”.; Gyávák.; a láncos kutya kegyet kereső; Sunyítva keresik a falkavezér simogató pillantását; Mondd neki, Isten, kinyitja a DVD-s szekrényét; Sajnálatot és szánalmat érdemelnek.”
K a műveltségről: „Mert a műveltség, főleg ha olyan sovány, mint ennél az úrnál, hit vagy magasabb ideálok nélkül csak pusztító ösztön.”
K a demokráciáról (valóságos gyöngyszem!): „A demokrácia egyik bűne, hogy a dick laurent is not dead -félék ugyanannyi szavazati joggal rendelkeznek, mint egy tisztességes vagy egy értelmes ember.”
Erről is írhatnék véleményt, de senki, semmi sem jellemezheti K-t jobban írásainál.
Nem fröcsögés…
Na viszlát, megyek, kinyitom a DVD-szekrényemet. Később még beszélünk, addig ne harapj meg senkit!!! Ha meg zavar az ironizálási hajlam, szólj Julietnek, ő ápoljátok egymás érzékeny lelkületét!.:)
0
2006. április 15., szombat 17:09
2007
0
2006. április 15., szombat 17:07
761
Ne strapáld magad! Neki az összes fórumozóval szemben is IGAZA VAN! :)))