Keresés

Az NB 2004-2005-ös bajnokcsapata

2007. július 8., vasárnap 3:54
Alreadynek, aki szintén a fanclub tagja! :-)

most posts by TM
0
2006. június 21., szerda 15:39
Sorry, félreértettem...
0
2006. június 21., szerda 15:37
„Az apám mellett odahaza (Michael Jordan) olyan volt, mint a második apám – vallotta meg boldogan Wade. – Amikor őt néztem a tévében, olyan érzésem volt, mintha én is az ő részévé válnék. Az összehasonlítás vele hízelgő, azonban olyan, mint Michael Jordan soha többé nem lesz.”

Na emiatt a szerénység miatt lesz belôle nagyon nagy játékos. (Persze, ha nem jár úgy, mint Grant Hill.)
0
2006. június 21., szerda 14:38
Jordan mellett azért illik megjegyezni Karem-Abdul Jabbar, Wilt Chamberlain, Earwin "Magic" Johnson és Larry Bird nevét!

Jabbar, mint a valaha legtöbb pontot szerző játékos, az NBA egyik legemblematikusabb figurája, Wilt Chamberlain, aki még Jordannél is nagyobb pontszámokat tudott elérni jónéhány meccsen, és övé az emlékezetes 1962-es szezonbéli egy mérkőzésen elért 100 pontos hihetetlen teljesítmény (bár erre mindig azt mondják, hogy akkor még csak kisasszony-kosárlabda folyt a pályán semmi kőkemény védekezés, de ez a kijelentés így sántít), és akkor már akár Karl Malone nevét is mondhatnám, aki csak azért nem lett minden idők legeredményesebb játékosa, mert nem akart vánszorgó trottyosként a beteg térdeivel tovább kínlódnia a pályán, pedig mindössze ezervalamennyi pontra volt már csak Jabbartól, és a két név a felsorolás végén Johnson ill, Bird a két felejthetetlen kosárlabdázó, aki a nyolcvanas évekre kifulladó NBA-bizniszt a puszta személyiségükkel, varázslatos tudásukkal, felejthetetlen csatáikkal újból reflektorfénybe tudták állítani, felvirágoztatni a gépezetet, ők mind-mind az NBA hatalmas értékeinek számítanak, akik közé Jordant besorolni, vagy akiket Jordanhaz sorolni egyáltalán nem túlzás, sőt bármilyen megközelítésből inkább a tisztelet jele!
most posts by TM
0
2006. június 21., szerda 13:51
Ezt vegyétek emberek, itt van az érték!

EARVIN "MAGIC" JOHNSON--- MICHAEL JORDAN--- LARRY BIRD --- CHARLES BARKLEY --- CLYDE DREXLER --- PATRICK EWING --- KARL MALONE--- CHRIS MULLIN --- SCOTTIE PIPPEN --- DAVID ROBINSON --- JOHN STOCKTON--- and CHRISTIAN LAETTNER---

The original DREAM TEAM 1992 Barcelona

http://cgi.ebay.com/1992-DREAM-TEAM-BARCELONA-ALL-GAMES-ON-DVD-JORDAN-CARD_W0QQitemZ9150448388QQcategoryZ617QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
most posts by TM
0
2006. június 21., szerda 13:23
Szerintem a gyuruk szama sem hatarozza meg a nagysagot. :) Ahogy irtad, Barkley, stb. Igazabol - ugye nemreg vettem meg a 90s bulls es ultimate jordan dvd-ket - mostanaban neztem ujra egy csomo Jordan meccset es huhh. Utik-vagjak, holt beteg, alig lat es akkor is 50-et dob a dontoben. Meghozza ugy, hogy folyamatosan kettozik. :) Wayde jo gyerek es van meg par igen tehetseges arc, de szerintem Jordan csak egy volt es nem hiszem, hogy lesz egy ismet. Ha belegondolunk az NBA tortenelmeben nem volt meg ilyen jatekos. Csak azert kaptam fel picit a vizet mert miota visszavonult, allandoan hozza hasonlitgatnak mindenkit es mindenkirol kiderul, hogy nem az a szint. :) Szoval en ugy vagyok vele, hogy hozni kell a szintet es utana beszeljunk a hasonlosagokrol. :)
Amugy Payton es Mourning remelem visszavonul, mert mind a ketten tul vannak mar a fenykoron boseggel es ott a megerdemelt gyuru. Ha emlekszel meg a regi Paytonra - aranykezu - es a Charlotte-ban brutalisan jatszo centerre, akkor azt hiszem tenyleg elmondhatjuk, hogy nekik ma mar nem kene. :)
0
2006. június 21., szerda 13:18
Detroit !!!!!! A Dallas miota jatszik keleten? Focsoport dontorol beszelgetunk.
0
2006. június 21., szerda 13:07
Addig nem hasonlítok senkit Jordanhez amíg csak 1 gy?r?je van. Majd ha közelít a 6-hoz talán. Szerintem az hogy "jordani", inkább Jordan elismerése azzal, hogy ô az etalon.
O Nealt is összehasonlíthatom Jordannel. O Neal legalább olyan sz@rul dobja a büntetôket, mintahogy Jordan jól dobja.:)

Örülök, hogy nyugodtan lehet veled beszélgetni, netán vitatkozni. Érveid vannak, nem pedig "kikérem magamnak a más véleményt" ember vagy.
0
2006. június 21., szerda 13:01
Ezért írtam, hogy mármár jordani, nem pedig jordani!:)
De azért 35 pontos átlagot hozni a nagydöntôben szerintem igenis figyelemre és elismerésre méltó. Nem néztem volna ki belôle.
A 24 év pedig nem Jordannel lévô összehasonlításhoz szolgált. Kobe például már 3szoros bajnok volt 24 évesen. Inkább arra vonatkozott, hogy mennyire érett, nyugodt játékot nyújtott végig. Gondolj csak arra, mekkorákat faltoltak vele szemben és meg se rezzent, vagy az 5. meccs hosszabbítás elérését, a hosszabbításban a 2 bünti a legvégén...
Detroit támadójátéka egy rakás sz@r volt,, ebben teljesen igazad van, ha nincs Prince, még talán 4-0 is lett volna. A híres detroiti védekezésnek viszont a nyomát sem láttam. Azt nem tudom, hogy ez a Miami érdeke vagy a Detroit gyengesége volt-e.
0
2006. június 21., szerda 12:51
Mi a keleti döntôrôl beszélgetünk...
0
2006. június 21., szerda 12:49
Detroit ?????? Talán Dallas....
0
2006. június 21., szerda 12:44
Ja egen, emlekezve a Detroit Miami osszecsapasra, a Detroit magat verte meg. Ha lattad a meccseket akkor lattad, hogy tiszta dobasok sokasagat hagytak ki. Nem a Miami vedekezese fogta meg oket. Mindegy. Legyen Paytonnak is gyuruje. :)

Jordanhez viszont ne hasonlitsunk senkit. A 24 evesen egyebkent nem tudom hogy jon ide. Jordan sem 30 evesen kezdett kosarlabdazni. :) Mar az egyetemi evei alatt akkorakat osztott, hogy az kesz. Ja, Ultimate Jordant erdemes megnezni :)
0
2006. június 21., szerda 12:38
Wayde mar-mar Jordani? Gondolkozz picit jo. Nezz korul, a kozeleben sincs.
0
2006. június 21., szerda 12:36
Hát a Miami csak megfogta a Detroitot sôt, most már az aranygy?r?t is (Csak Szauron meg ne tudja!:))!!! Amit Wade m?velt, az már-már jordani. 24 évesen... És végre lett gy?r?je Paytonnak és Mourningnak, nagyon megérdemelték mindketten. Most már csak Malone-t, Stocktont és Barkley-t kell sajnálni... És talán egy kicsit Patrick Ewingot. Neki majd a tesók, Bobby és Jockey Ewing vesznek egyet.:)
0
2006. május 9., kedd 20:23
Az enyemek uton vannak a nagy vizen tulrol. :)
0
2006. május 9., kedd 19:01
already: Keblemre! :D Nekem is arra a két kiadványra fáj a fogam :)
0
2006. április 19., szerda 12:31
Payton mar nem mai csirke. Vehet o barmit komolyan, sajnos o mar tul van a csucson. A Detroit csak akkor nem lesz bajnok, ha valaki megserul a kezdobol es ha Hamilton keze nem fog sulni rendesen (mostanaban komoly homalyok vannak a jatekaban). De ha a formajat hozza mindenki, akkor a Detroitot senki nem fogja meg. En pedig szivbol kivanom nekik ezt a gyurut is, mert nagyon megerdemlik. Igazi kosarlabdat jatszanak, remek vedo es tamado jatekkal. Arrol nem is beszelve, hogy a mindenhol kispados Chauncey es a tobbiek is csak itt lettek valakik. Szoval nekem szimpi a nem kellenek ide sztarok, csapat kell mukodes, remelem arany gyuru lesz a jutalom.
0
2006. április 19., szerda 12:22
Elképzelhetô hogy a Detroit lesz a bajnok, de én még az sem tartom kizártnak, hogy be se jut a nagydöntôbe. Azért a Miami padja sokkal erôsebb. És ha végre Payton komolyan veszi, hogy gy?r?t akar nyerni (nem úgy, mint a Lakers színeiben, ahol rajta ment el a döntô...), akkor talán tesz is érte. De az biztos, hogy csapatként talán csak a San Antonió veszi fel a versenyt a Detroittal.
0
2006. április 19., szerda 12:14
SZUPER!
Ezek mellett még nagyon tudnék örülni az 1992-es barcelonai olimpián szereplő első, és egyetlen igazi Dream Team összes mérkőzésének is, melyek mára az idő enyészetévé váltak a gyűjteményemben.
most posts by TM
0
2006. április 19., szerda 12:09
Ezt a kettot kellene megrendelnem. :)

Jordan 3dvd, ~800perc

Chicago Bulls - he 1990s 4dvd, ~900perc
0
2006. április 19., szerda 11:25
De jó!!! Irigyellek a relikviáért!
1996-ban, a döntő utolsó felvonásai idején Görögországban nyaraltam. Folyamatosan bújtam a görög sportnapilapot a forgóállványokon, hogy NBA-infóéhségemet csillapítsam. Máig megvan az a szám, melynek elején Jackson edző és a sportág istene Michel Jordan tartják a bajnoki trófeát.
Az újságot a Korinthoszi-csatorna mentén álló standon vettem meg, s miután megláttam a jó hírt, végigtáncoltam a csatorna feletti hídon! :-)))

most posts by TM
0
2006. április 19., szerda 9:37
Azt volt a modern kosarlabda legjobb csapata, bizony fan voltam amig Jordan visszavonulasaval meg nem szunt a nagy csapat. Itt figyel a szobam falan a  96-os bajnoki haromszog zaszlo. :) 2.99$ volt :)
0
2006. április 19., szerda 3:05
Ha véletlen elgépelés volt, akkor fátylat rá!
Reméljük vannak még magyarfoci-buzik, akik idekattintanak, és nem fognak pfújolni, hogy "csak" amerikai kosárlabdát találnak! :-)
most posts by TM
0
2006. április 19., szerda 3:01
Te is Chicago-fun voltál? Keblemre, tezsvér! :-)
most posts by TM
0
2006. április 19., szerda 2:56
Az amerikai változaton az utolsó meccs 4. negyede is szerepel, nem tudom, ezen rajta lesz-e. Mindenesetre szerintem inkább a nálunk nem forgalmazott, többlemezes NBA Dynasty Series kiadványokat érdemes megvenni - bár elég drágák, de időnként féláron, sőt az alatt is kaphatóak az Amazonnál, pedig a komplett meccsek miatt a listaárat is megérik. Legalábbis a Bulls, a Lakers és a Celtics mindenképpen.
0