Keresés

Ultrafilm Kft - Cannibal Holocaust

2006. november 8., szerda 19:55
creeper.. a letöltést nem az illegális formájára értem. Biztos vannak olyan oldalak ahol legálisan lehet zenéket le tölteni. Én például sok film zenét az Itunes-on keresztül szereztem meg.
0
2006. november 8., szerda 18:50
Én is eredeti DVD-ket gyűjtök. De sok filmzenéje vagy nem kapható már vagy az országban nincsen. A letöltés... nos khmmm...
0
2006. november 8., szerda 18:49
Igen közben megtaláltam az albumot, mármint adatbázisban. Sajnos csak a main theme-et tudtam megszerezni.
0
2006. november 8., szerda 18:49
Fura, nem?
Eredeti dvd-ket gyűjtünk, ezt hangoztatjuk nap mint nap, és ha érdeklődik tőlünk valaki, hol érhető el a film zenéje, rávágjuk: nem tudjuk, honnan lehet LETÖLTENI.
0
2006. november 8., szerda 18:33
A film zenjét Riz Ortolani szerezte..., hogy hol lehetne letölteni arról fogalmam sincs.
0
2006. november 8., szerda 18:29
Sziasztok! Abban tudna valaki segíteni hogy film zenéjét ki szerezte?
Elérhető  valahol a filmzene?
0
2006. november 8., szerda 12:36
Ez marha jó! :) Mikor kb 2. hónappal ezelőtt beszéltem az ürgével az Ultrától: mondta hogy ezt meg a Gonosz halottat akarják megjelentetni de ez nagyon nem biztos még. De jó hogy mégis sikerült :-))))
0
2006. november 8., szerda 10:16
Ez nagyon jó hír. Királyok vagytok!!!!:-)))
0
2006. november 8., szerda 9:06
remek! de lehetőleg ne késsen több hónapot, mint a démonok!
0
2006. november 8., szerda 9:03
Éjjeli közlemény az Ultrafilm fórumáról:

"Az Ultrafilm karácsonyi meglepetése a következő:
TOBE HOOPER S THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE (1974)
EXTRA DUPLALEMEZES VÁLTOZATBAN

A  legújabb HD transzfert vásároltuk meg 5.1 és DTS hanggal.
Eszméletlen mennyiségű extrákkal és gyönyörű artwork-kel!
Az extrákról hamarosan bővebben...
Megjelenés december eleje.
TEXASI LÁNCFŰRÉSZEST MINDEN KARÁCSONYFA ALÁ!!!

Üdv
Gyula
ULTRAFILM"

:)
0
2006. július 25., kedd 13:51

Köv. megjelenés elvileg: DÉMONOK (L. Bava)
0
2006. július 6., csütörtök 11:45
Egyébként a Holtak napja dévédéjén augusztust jelölték meg a megjelenés dátumaként.
0
2006. július 6., csütörtök 10:23
Valóban "House" a címe. A pasi a fürdőszobatükrön keresztül megy le a fiáért, asszem, és van egy pazar jelenet, amikor hirtelen a küszöbtől a semmibe "megy" a szoba. Igen, az nekem is tetszett :) - szép gyerekkorom volt :)))
0
2006. július 5., szerda 21:57
Jah!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 5., szerda 21:56
Csak jó lehet, főleg ha ez is dupla lemezes kiadásban fogjuk megkapni, mint a Holtakat :)
0
2006. július 5., szerda 21:51
Halloween jó lesz! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 5., szerda 21:47
A Halloween megjelenését én is láttam a VOX-ban és örömmel vettem, hogy végre ez a kalsszikus mozi is megjelenik :) A kérdés csak annyi, hogy valóban július 20 a megjelenés pontos dátuma, vagy sem. Majd elválik.
0
2006. július 4., kedd 12:55
Tudja valaki, hogy mikor jelenik meg a Halloween? Csak azért kérdem, mert az egyik
mozis újság rovatában azt írták, hogy július 20-án már megvásárolható. Tisztában va-
gyok vele, hogy egyikben sem szabad bízni, ezért kíméljetek meg a felesleges szidal-
maktól.
0
2006. június 8., csütörtök 23:43
A felhasználó hozzászólását az alapvető fórumetikai szabályok megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 8., csütörtök 18:49
Mint nagy horror-fan, én is örülök annak, hogy a kiadó ezeket a filmeket kiadja, méghozzá nem is akárhogyan! Ezekért a kiadványokért nem sajnálja az ember a majd 4 ezer forintos árat sem, bár van olyan ismerősöm, aki erre is azt mondja, majd megvárom, míg leakciózzák! Őszintén szólva, nem bánnám, ha ezek a filmek egytől-egyik elfogynának, és az ilyeneknek nem jutna belőle egy darab sem!
Hát hitrelen fel tudnék sorolni vagy 50 címet, amit szívesen látnék, de csak a legjobbakat: Demons, Argento-filmek, Fulci-filmek, Re-Animator, The Brood, The Thing és a legnagyobb kedvenc: Dellamorte Dellamore
0
2006. június 7., szerda 22:13
Ez egy jó horrorfilmes fórum meg ha uygis a Halloween lesz a 3ik kidavány egy érdekes hír: Rob Zombie megcsinálja a Halloween sorozat előzményét amely Michael Myers beteg gyerekkorát mutatja be. A project tetszett Carpenternek. Jó beteg lesz biztos, de remélem jó is.
0
2006. május 25., csütörtök 22:22
T. Ultrafilm!

Azután éredklödnék,hogy a többi kiadványukon már nem azt a felirat karaktert fogják használni mint ennél a kiadványnál?Mert ami ennél volt/van az nagyon rossz.Kicsik nagyon a karakterek!!!

Remélem ezt a hibát többet nem követik el.

Tisztelettel:  Dömdödöm
0
2006. május 20., szombat 0:07
Ó, nagyon köszi mindannyiótoknak!
Fura, hogy milyen emlékek ugranak be az ember agyába, életemben nem láttam többször azokat a filmeket, közel húsz év után meg egyszerre csak bekattan!
Na, ha ezeket valaki kiadja, istenbizony megveszem! :-)
most posts by TM
0
2006. május 19., péntek 20:17
1985-ben mutatták be Amerikában, Steve Miner rendezte, sőt, 1987-ben elkészült a folytatása, a House 2. is. Sajna, egyik filmet sem mutatták be nálunk tudomásom szerint...
0
2006. május 19., péntek 19:14
és William Katt (Sundance Kölyök) játszik benne
0