Keresés

A legújabb filmek & box office szereplésük

2012. július 20., péntek 14:34
De ez a előzetes bevétel beleszámít a mai napi bevételbe (is, meg a szombati-vasárnapi  napokba is, az aznapra vásárolt jegyek legalábbis)!
0
2012. július 20., péntek 14:16
http://www.origo.hu/nagyvilag/20120720-gazmaszkos-lovoldozo-gyilkolt-a-batmanfilm-vetitesen.html
0
2012. július 20., péntek 14:16
Jah akkor úgy. :)
Nah de lassan felcsendülnek a kasszák. :D
SuperHeRo
0
2012. július 20., péntek 13:52
Egy túrót. Ezt még azelőtt hozta, hogy bemutatták volna. :)
0
2012. július 20., péntek 13:06
A premier napján 25 milliót hozott a TDKR.
1,4 milliárdot jósolnak a végére.
Majd meglássuk. :)
SuperHeRo
0
2012. július 20., péntek 12:36
Bocsánat!
214.7 millió dollárt jósoltak A The Dark Knight Rises című film nyitására.
0
2012. július 19., csütörtök 14:57
Kissé sokallom, de végül is nincs ellenemre, szeretem a rekordokat, úgyhogy hajrá.
most posts by TM
0
2012. július 19., csütörtök 13:39
A sötét lovag - felemelkedésének.
0
2012. július 19., csütörtök 12:52
Melyiknek?
most posts by TM
0
2012. július 19., csütörtök 12:36
A boxofficemojo 217.4 millió dolláros nyitóhétvégét jósol a filmnek.
0
2012. július 19., csütörtök 0:49
Újabb tények megismerése után, és a Batman kezdődik!-et újranézve, még bármiféle bevételi adat előtt módosítanám a tippem :D Baromira tetszett most a kezdődik, egyáltalán nem emlékeztem, hogy ez ennyire jó film (most fejeztem be 20 perce, most még a sötét lovag emlékét is elhalványította bennem, de jövő csütörtökig azt is újranézem :D) Szóval az új tippem:

Nyitóhétvége: 195M
Domestic 560M
Foreign: 700M
Össz: 1,260Mrd.
0
2012. július 17., kedd 0:10
Július 13-15

Jeges fogadtatás

A negyedik Jégkorszak mozi, mely A vándorló kontinens alcímet viseli már nem szuperált olyan jól az amerikai mozi pénztáraknál, mint a korábbi animációs mozik, melyek eddig stabilan 60 millió felett nyitottak. A második résznek még sikerült anno 68 millióval igen stabilan kezdeni, de a harmadik rész, A dinók hajnala szerdai nyitása ellenére is csak 66 millióig jutott 5 nap alatt. Pedig akkor még virágzott a 3D ipar, ám nemzetközi piac nagyon rákapott. Már a második rész bevétele is 70%-ban nem amerikai területekről származott, de a harmadik rész 690 milliója a legjobb, amit valaha animációs filmnél mértek ezeken a területeken. Így hát le lehet írni, hogy a 46.6 milliós kezdése halvány az új Jégkorszak filmtől, de az eddigi 339 millió dolláros nemzetközi eredmény, melyet három hétvége alatt szedett össze még bőven fog hízni. Addig pedig az amerikai területeken is lesz lehetősége még bizonyítani, hiszen a nyár utolsó családi filmjéről van szó, így nem lehet komoly feladat 150 millióig elcsúsznia, pláne, hogy az előző rész még az ötnapos bevételét is éppen megháromszorozta, így magasabb végeredményt is várhatunk.

A Pókember karaktere viszont jobb napokat is látott. Hiába lépett vasárnap éppen át a 200 milliós határon egy szelíd 44%-os mínusszal, de a 300 millió elérése már az új Batman mozi jelenléte nélkül is komoly kihívás lenne. Így meg kell barátkoznia a stúdiónak, hogy az Andrew Garfield féle reboot az első Pókember mozi, mely nem éri el a 300 milliót. Siránkozni amúgy biztos nem fog senki, sőt vidáman vágnak bele a folytatásba, hiszen világszerte már 521 milliót kaszált és a 800 milliós összbevételre szép kilátások vannak.
A Vadállatok egy 41%-os mínusszal bebiztosította a 45 milliós költségek kielégítését, a Madagaszkár 51%-os mértékben, a Merida, a bátor valamivel kevésbé érezte meg az új családi film jelenlétét. Előbbi túl van a 200 millión, utóbbi pedig egy karnyújtásnyira tőle. Ha nem jön közbe valami komoly, akkor Channing Tatum rövidesen magabiztosan vetkőzik neki a Magic Mike személyében egy újabb 100 milliós határ meghódításának.
A Holdfény királyság a lista végén magabiztosan tartja a pozícióját, ezúttal csupán 18%-os veszteséggel. 32 milliós eddigi bevétele duplája a költségeinek.
A szenzáció ezen a héten is a Ted, amely korhatáros komédiaként hamarosan lehagyja a Koszorúslányokat (169.1m) és a Keresd a nőt! (176.5m) és ha nem kavar be komolyan A sötét lovag - felemelkedés, akkor az Ünneprontók ünnepe (209m) is meglesz és akkor e kategóriában már csak a Másnaposok filmek maradnak meg.
1. Jégkorszak 4 - 46.63m
2. Pókember - 34.63m /200.5m/
3. Ted - 22.41 /159.25m/
4. Merida, a bátor - 11.1m /196m/
5. Vadállatok - 9.39m /32.12m/
6. Magic Mike - 9.02m /91.84m/
7. Madea s Witness Protection - 5.58m /55.6m/
8. Katy Perry - Part of me - 3.8m /18.6m/
9. Holdfény királyság - 3.7m /32.48m/
10. Madagaszkár 3 - 3.67m /203.9m/
0
2012. július 15., vasárnap 23:06
Ezt a Pókembert egye is meg.
most posts by TM
0
2012. július 15., vasárnap 22:15
Foly. köv.

A jegyfoglalásról nem is beszélve, ugyanis januárban, ahol előre meghirdették rögtön el is fogytak elővételben a jegyek. Megemlíteném még Nolan döntését, hogy szembeszállt a Warner-rel (persze időközben már - A Sötét Lovag, Eredet óta - vágási és hatalmi joggal is bír a filmjei felett, ergo nem volt nehéz) amiatt, hogy ne Rébusz legyen a gonosz, hanem egy teljesen másfajta figura, amely nem csak lelkileg és erkölcsileg teszi-tenné tönkre Batman-t, hanem fizikailag is. Ennek a döntésének örülök. Hamarosan kiderül mit ér el így.
0
2012. július 15., vasárnap 22:14
Pillanat folytatom, csak tiltott szavak miatt nem engedi berakni. :)) Sorry
0
2012. július 15., vasárnap 22:10
Én meg azt mondom, hogy reggelire megeszi a Bosszúállókat és a Pókembert is.
Kb. 200 milliós nyitányt várok tőle. Milliárdot szerintem eléri.
Eszement nagy marketing van mögötte, főleg az utóbbi időben. Előzetesek letöltése még a Bosszúállókat is lenyomta.
Na persze a Bosszúállókkal ellentétben, itt legalább várhatunk valami sztorit (kiindulva a korábbi filmekből). :)
A gonosz Bane-ért már mindenki odavan. Joker-rel ellentétben itt megnyílvánul a fizikai erő, de szintén lesz benne anarchia, elnyomás, pusztulás-pusztítás. Marion Cottilard szerepéről mindig nem tudni semmit. Liam Neeson-ról még mindig nem tudni semmit... Macskanő talán jó, de talán rossz lesz. :)
0
2012. július 15., vasárnap 17:48
Ez a tippem.
most posts by TM
0
2012. július 15., vasárnap 15:03
ha szabad én is tippelnék egyet.
szerintem erősen fog nyitni, mert sokan kiváncsiak a végjátékra. én is 170-180 körülire saccolom a nyitas, a vége meg szerintem elérheti az 1 miliárd alját, már csak, hogy imaxben is adják.
igaz sok minden függ majd az első kritikáktól is. :)
SuperHeRo
0
2012. július 15., vasárnap 15:02
Az én tippem:
Nyitás: 165M
Domestic: 415M
Foreign: 390M

Ez nagyon pesszimista tipp, de én jelenleg így állok ehhez a filmhez az előzetesek alapján... Valahogy semmi olyat nem mutatott, ami miatt előrelépésnek, többször nézősnek tekinteném a 2. részhez képest. Ettől függetlenül nem leszek akkor sem szomorú, ha a Bosszúállók bevételi eredményeit ostromolná, mindössze annyiról van szó, hogy nem sok esélyt látok erre jelen pillanatban :)
0
2012. július 15., vasárnap 14:51

tudom, itt most pénzösszegekről beszélünk, de szerintem tipikusan az a fajta film lesz, ami nem termel annyit mint az előző része (ami nagyon nagy százalékban Ledger-nek volt köszönhető), de kritikailag jobb lesz a véleményezése (pedig szerintem a második rész egy mestermű).
0
2012. július 15., vasárnap 13:36
Ha van tipped, akkor oszd meg nyugodtan, hogy mondjuk szerinted 140 millióval fog indítani az első három napon, és összességében pedig 400 millió alatt kivérzik. Szerintem kezdhet a film 180 millió felett is, akkor sem biztos, hogy sikeresebb lesz összességében A sötét lovagtól, amely nyitásához képest 3.35-szörös szorzót produkált, addig ezt jó eséllyel letudják hamarabb és egy 170 milliós nyitást követően lehet, hogy valamivel 400 millión túl leveszik a műsorról.
A Harry Potter utolsó része is kisebb szorzóval bírt, mint a többi, nyitásának mindössze 2.25-szörösét hozta, míg a Halál ereklyéi 1. része 2.36-szorosát, de például a negyedik rész 2.84-szeres szorzót produkált. Az ötödik és hatodik rész nem pénteki bemutatók voltak, így nehéz kiszámolni az érdeklődés mértékének csökkenését.

Az én tippem
173 milliós nyitás
450 milliós végeredmény.
0
2012. július 15., vasárnap 3:12
Továbbra is tartom, hogy nem lesz olyan sikeres, mint a ledgeres rész.
most posts by TM
0
2012. július 14., szombat 22:43
Mondhatjuk. Csak én inkább azon kis csoportba tartozom akik teljes hírzárlatott rendeltek el. Természetesen amennyire ez lehetséges az internet virágkorában...
Mindenesetre kerülöm a trailer-eket, képeket és egyéb olyan oldalakat amik a különböző infókkal foglalkoznak a film kapcsán.
0
2012. július 14., szombat 22:25
Én is kíváncsi vagyok, hogy hogy zárja le Nolan a történetet, mert ugye mindenhol azt nyilatkozta, hogy ő ezzel lezárja és nem tervezi tovább a bőregér rendezését. Bale is 3 filmre írt alá. Szerintem sem lesz/ hoz annyit mint a TDK tette, ott valóban nagyobb volt a hype, de abban biztos vagyok, hogy azért ez is termelni fog a pénztáraknál rendesen. :) Én tuti moziban nézem majd, szerencsére adják majd IMAX-ben is, ez lesz az első olyan film amit ott nézek és nem 3D. :)
És az is fix, hogy a Warner pár éven belül újra moziba küldi az egyik legjobban termelő szereplőjét, mert a Harry Potterek után ez az egyik legjobban termelő franchise-a, hülye lenne nem tovább vinni. Az persze más kérdés, hogy azok milyen minőségűek lesznek, és persze, hogy milyen irányba mennek el majd.
SuperHeRo
0
2012. július 14., szombat 20:37
Na már te is egy példa vagy, és ha egy szűk körből van egy ilyen ember, akkor szélesebből több is, bár szerintem elhanyagolható mennyiségről beszélünk. Ahogy az is elhanyagolható, bár bizonyára szintén akadnak plusz emberek, akik a Man of Steel előzetese miatt váltanak jegyet.
0