Keresés

Ki a kedvenc színész/nőd? Miért? Meséld el!

2006. szeptember 5., kedd 16:20
Igazad van, tényleg a színészek a fő téma!
0
2006. szeptember 5., kedd 16:19
Drágám, a field összement? :))
0
2006. szeptember 5., kedd 16:10
Szia Field!

Lehet, hogy igazad van, végül is jogos, hogy az ember igyekezzen hejjjjesen irni.
Csak valahogy váratlan volt a másik fórumozótól, nemigen szeretem a személyeskedő hangvételt, mivel itt inkább színészekről, filmekről van szó, nem a másik piszkálásáról. Persze lehet, hogy én értettem félre!
Részemről nincs semmi harag, ezentúl igyekszem helljjjessen írrrni?!:..!!

Ezek után inkább a színészekről beszélgessünk, végül is ezért van ez a fórum!
0
2006. szeptember 5., kedd 16:09
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hihi: :-)))
0
2006. szeptember 5., kedd 16:07
Csak az utolsó pillanatban vettük észre, amikor Field 2ségeesetten kezdett kiabálni, egy chips szélén lógva.
0
2006. szeptember 5., kedd 16:06
Ez akkor történt, amikor Field véletlenül belekerült a chipsestálba.
0
2006. szeptember 5., kedd 15:57
Akkor jó. :-)
0
2006. szeptember 5., kedd 15:49
Pedig a legutóbbi mítingen történt...

Egyébként én se vettem zokon, hiszen tudom, hogy csak ugratjuk egymást... :)
0
2006. szeptember 5., kedd 15:48
Én-e? Erre nem emlékszem. :-) Utólag is elnézést. :-))
0
2006. szeptember 5., kedd 15:48
Bezzeg engem majdnem keresztbe lenyelt! :)))
0
2006. szeptember 5., kedd 15:46
:-)))) Naná, hogy nem!
0
2006. szeptember 5., kedd 15:44
Szia Marten!

Nem hiszem, hogy kötözködni akarnának Veled. Az ember jogosan gondolná, hogyha különösen kedvelünk valakit, tisztában vagyunk nevének írásmódjával. Senki nem színészlexikon, de a többség általában nem veszi zokon, ha tévedéseire figyelmeztetik, ráadásul egyáltalán nem sarki kocsmai stílusban.

Egyébként én se kötözködésből írom, hogy az általad kifogásolt mondat bizony nem felszólító, hanem kijelentő, tehát helyesen van a végén pont a felkiáltójel helyett.

0
2006. szeptember 5., kedd 15:35
Igazad van. Eccer írtam egy 2 Winslet rajongónak így, és nem sértődött meg.
0
2006. szeptember 5., kedd 15:03
Részemről is, kis sértődékeny Marten!
;-)
0
2006. szeptember 5., kedd 14:54
Elnézést, ha elírtam volna, sajnos nem vagyok színészlexikon!
Megjegyzem, aki a más helyesírásán élcelődik, az bizony a gyengeség jele!
A témához sem tartozik! Aki kötözködni akar, annak inkább a sarki kocsmát ajánlom!

Te meg elfelejtetted a felkiáltójelet, amit írtál, az felszólító mondat, nem kijelentő!

Részemről a vita lezárva!
0
2006. szeptember 5., kedd 13:55
A kérdés érdekes, nekem mindig változik! :-)
Kedvenc színésznőim mostanában: Kate Hudson, Elisha Cuthbert, Jennifer Connelly
A többin majd gondolkodom! :-)
0
2006. szeptember 5., kedd 13:51
Marten!
Ha ezek a művészek a kedvenceid, akkor legalább annyival tartozol nekik, hogy megtanulod helyesen leírni a nevüket.
0
2006. szeptember 5., kedd 13:46
Úgy látom, magyar színészeket még senki sem írt, pedig megérdemelnék!Kedvenc színészem Latinovits Zoltán! Hihetetlenül karizmatikus művész volt!
A színésznők közül Ruttkay Éva!
Kedvenc magyar színészeim: Sinkovits Imre, Bodrogi Gyula, Kern András, stb
Színésznők: Csongrádi Kata, Nyertes Zsuzsa, Janza Kata, Shubert Éva, Hámori Ildikó, Gregor Bernadett.

Külföldiek: Woody Allan, Brad Pitt
Ingrid Bergmann, Marilyn Monroe, Sandra Bullock, Romy Shneider.
0
2006. július 7., péntek 19:24
Legyen igazad!

Ezt a filmet nem ismerem...Szintén társadalomkritkia? Akkor érdekel!!! ;)
0
2006. július 7., péntek 18:55
:-))))
Ne izgulj, előbb-utóbb biztosan kiadják. Több esélye van, mint pl. a Tanulmány a nőkről c. filmnek, amit imádok.
0
2006. július 7., péntek 18:38
Ő az utolsó reménységem!!! Csak előtte szépen kell tapsolni, hogy nekem dobja a pöttyös golyót! :)
0
2006. július 7., péntek 18:31
Nyugodt lehetsz: Tibi Bácsi elintézi! :-))
most posts by TM
0
2006. július 7., péntek 18:29
Szegény rendező ha tudná, mi mindent akarnak belemagyarázni a filmjébe...:)

Nekem egyébként is mániám ez a "fogyasztói társadalom"-dolog, meg úgy általában a jelenkor túltermelési válságának jelei is. Most a NAGY ZABÁLÁS-t találtam meg ehhez a fixa ideámhoz! :) Egyébként a lényeg az utolsó mondatodban van: szerintem is attól jó egy film, ha több mindent bele lehet látni!

És a kérésem, mondjuk Dévényi Tibi bácsihoz a 3 kívánságba: LEGYEN SZÍVES, JELENJEN MÁR MEG A NAGY ZABÁLÁS DVD-N!!!
0
2006. július 7., péntek 12:59
Köszi. :-)
0
2006. július 7., péntek 10:24
Ha lehet választani, nekem a Satyricon jobban tetszett, bár a Nagy zabálás is remek!
Nem mondom, hogy guszta filmek, de - ahogy már előttem megfogalmaztátok - társodalomkritikák, és sajnos még ma is aktuálisak.
A Satyricon az egyik legjobb Fellini film - és a dolgokat odaillőnek találom.

A Casanova is érdekes film - bár a kritika alaposan leszólta. Itt Casanova figuráját pszichológiai oldalról közelíti meg - aki színpompás, kosztümös, romantikus filmet vár, az bizony csalódni fog! Ez is az egyik legnehezebben emészthető Fellini film, ez sem való mindenkinek! A benne lévő karakterek nagyon eltaláltak!

Én is OFF voltam. Off-oljatok nyugodtan!
0