Hát - most néztem erre - jókat röhögtem a topicon..... Palkó tényleg gyönyörű a képen! Hogy Fieldet megnyugtassam - nő vagyok! Különben stílus alapján is nagyjából ki lehet következtetni... Palkó szerintem vagy egy unatkozó kamasz, vagy egy kretén felnőtt - bár meglepően ismeri Fellini filmjeit - művelt az eszemadta, csak érdekesen szemléli a dolgokat... Nem szabad komolyan venni! Röhögni kell rajta, legyen neki karácsony!
P.S. Az a Milo kép nem nyerő - legább is is számomra - ez a kép is alátámasztja a véleményemet - Sandra nem volt igazi színésznő, de a Playboy-ban megfelel!
0
2006. július 5., szerda 16:57
7151
SANDRA MILO szerintem nem volt annyira rossz színésznő. Fellini például eredetileg neki szánta Gradisca szerepét az AMARCORD-ban, de Sandra akkoriban épp visszavonult a filmezéstől, és elutasította a Mestert, aki erre Magali Noelt szerződtette, akivel az ÉDES ÉLET-ben és a SATYRICON-ban is már dolgozott. (Az egyik jelenetben félmeztelenül kellett megjelennie, de ezt kivágták a végső változatból.) Bikácsy Gergely szerint Gradisca volt Fellini egyetlen, de súlyos szereposztási tévedése. (Nem osztom a véleményét.)
0
2006. július 5., szerda 16:51
3428
Igazad van Field barátom, biztos csak a meleg teszi, hogy így felment az agyvizem...:-)
0
2006. július 5., szerda 16:49
3428
:-)))))))))))))
0
2006. július 5., szerda 16:46
29
Zannyát, de jó kép!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHH! Van róla ruhátlan?
0
2006. július 5., szerda 16:36
52685
IQ-mnál már csak a mellbőségem a nagyobb...
Üdv, Mr. Irdatlan! :-)
most posts by TM
0
2006. július 5., szerda 16:22
7151
Ugyan már, Brown barátom, teljesen felesleges Palkót komolyan venni, mert akkor lendül bele igazán. Amit ő most művel, azt előtte már jó pár más fórumozóval végigjátszottuk az Xpresszen: minél többen reagálunk rá, s főleg minél felháborodottabban, annál lelkesebben fog ő írogatni. Eddigi megnyilatkozásai alapján engem például teljesen hidegen hagy, hogy Palkó mit gondol rólam.
0
2006. július 5., szerda 16:19
52685
Ezt a képet a "vállald a fejed"-topicban találtam:
Palko35
most posts by TM
0
2006. július 5., szerda 16:18
52685
Ezt a képet a "vállald a fejed"-topicban találtam:
Akkor mint vérbeli leszbikus, mellékelek egy képet Sandra Miló jobb éveiből. Rólam mindenki tudja az Xpresszen, hogy imádok meztelen képeket csatolni, és IQ-mnál már csak a mellbőségem a nagyobb.
0
2006. július 5., szerda 16:16
3428
Palko35, mi lenne, ha elhúznál innen a francba és inkább a saját haverjaidat fikáznád?
0
2006. július 5., szerda 16:12
29
Bocs, nagypapi, tényleg, már említetted csodálatod tárgyát!!!! Field, Cabir, és juliet biztos hogy csaj - bár field szerintem egy idősebb asszony!
0
2006. július 5., szerda 16:06
7151
Rólad már kiderült, és nem volt meglepetés, de Cabir és Juliet esetében az lenne... :)
0
2006. július 5., szerda 16:03
52685
Azért fáj, hogy engem szóba se hozol...
most posts by TM
0
2006. július 5., szerda 16:02
7151
Ha Cabirról meg Julietről is kiderül, hogy tökösek, akkor egy világ fog összeomlani bennem...
0
2006. július 5., szerda 16:02
52685
Kár ezért a topicért, de úgy látszik nincs az a témakör, amelyikben nem jelentkezik rövid idő alatt a konkoly.
most posts by TM
0
2006. július 5., szerda 15:41
29
Úgy látom, én vagyok az egyedüli tökös a környéken - állati, milyen savanyú figurák vagytok! Donna Summert nem vágom, de ő is jöhetne egy körre, ha nem lenne már olyan öreg!
cabir: nem súly szerint osztályozom a dívákat - Sandra Milo tízszer olyan jó nő (volt), mint a hideg Winslet!!!!!! És jó kis színésznő volt, a 8és félben is remekül domborított!!!!!!
Ha mégis mázsáljuk a nagyokat, hát gondolom, nem lesz vita: az eddig említettek közül Fellini volt a legkövérebb! Iszonyú, mekkora bele volt! "sexmasin" azért volt olyan lapos, mert a férjeura kilapította!!!!! Haha!!!!
0
2006. július 5., szerda 14:53
7151
S valószínűleg kedvenc slágere Donna Summer LOVE TO LOVE YOU BABY című felvétele volt, természetesen a bő negyedórás változat, melyben az egykori diszkódíva az orgazmus különböző fázisait imitálja (?), erotikus nyögések közepette több tucatszor lihegve el a nóta címét.
0
2006. július 5., szerda 14:50
52685
Most már tudom, hogy a James Brown énekelte Szexmasín valójában Giuliettáról szól.
most posts by TM
0
2006. július 5., szerda 13:37
329
De jó, még egy "Fellini szakértő" Érdekes meglátásaid vannak - nem tudom, honnan veszed a szexuális hovatartozásra vonatkozó pletykáidat - remek újságíró lehetnél a Blikkben....
"tehén", "liba" tyúk" "disznó" - kész állatkert!
"Sandra Miló4" - val kapcsolatban csak annyit Palkó, hogy a "biszex törpe" színészi tehetségét egy napon sem lehet említene Milo játékával! Bocs, hogy leszólom, de Sandra típikus modellből lett színésznő, - és bár nem láttam tőle sok filmet - kimondottan gyenge színésznőnek tartom. Kizárólag a külsejéből élt, teljesen egykaptafára mentek a szerepei! Azt hiszem, nem vagy elég következetes: szerinted Kate Winslet egy kövér tehén - ha már mérlegle állítjuk őket - Milo legalább tizenöt kilóval súlyosabb eset volt... Eléggé csapong az ízlésed...
0
2006. július 5., szerda 12:37
7151
kétdés = kérdés
0
2006. július 5., szerda 12:36
7151
Kedves TM, én aztán igazán hagyom Palkót kibontakozni, hiszen merőben más oldalról közelíti meg Fellini művészetét, mint általában szokás. Kétdés, hogy az ő szexorientált megközelítése mennyire valós, és főleg kit érdekel...