Először is szeretném üdvözölni a kedves fórumozókat!
Másodszor az én abszolút kedvenc férfi főszereplőm: CLINT EASTWOOD.
Már a 60-as években készült dollár-trilógiával is sok elismerést kapott és kap is a mai napig.Hiszen mondhatjuk rá, hogy a dollár-trilógiában nem csinált semmit, de az nyilvánvaló, hogy feledhetetlen „alakítást” nyújt, méghozzá úgy, hogy gyakorlatilag az ég adta világon semmit nem csinál. Majd később háborús filmeket forgatott pl.: Kémek a Sasfészekben, Kelly hősei. Ezután következtek a rendőr filmjei Piszkos Harry sorozat. 1971-ben Don Siegel tanácsára megrendezte első nagyjátékfilmjét, a Játszd le nekem a Misty-t. Ezek után ő maga rendezte filmjeit melyek között találunk westerneket: Fennsíkok csavargója, Törvényenkívüli Josey Wales, Nincs bocsánat,; romantikus filmet: Szív hídjai, drámákat: pl. Tökéletes világ, Titokzatos folyó, Millió dolláros bébi.
Ezzel az összeállítással csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy Clint szinte minden műfajban kipróbálta magát, és ezek az újítások sikeresek. Ezért tartom őt, a legnagyobbnak, mert ellentétben más nagyszerű színészekkel pl.: Marlon Brando, Al Pacino, Robert De Niro, ő 50 évvel az első szerepe után még mindig a csúcson tudott maradni.
Kedvenc színésznőm, igazán nincsen, de akit nagyon tisztelek, és igazán kiváló színésznőnek tartok az, Meryl Streep. Ezenkívül még Hilary Swank a Millió dolláros bébiben, és Reese Witherspoon A nyughatatlanban lenyűgözőek voltak.