A szinkronrendezo neha egy kicsit belenyult a mondatokba, alkalmankent teljesen mast mondanak magyarul, mint angolul.A felirat a pontosabb.Ahogy sok mas esetben...Nagy szerencse, hogy nem a szinkront tettek fel, ahogy sokszor elofordult.
0
2019. január 31., csütörtök 20:24
2966
Jesszus, utoljára én szóltam hozzá 12 évvel ezelőtt :))) Hogy érted azt hogy nem ugyanaz?
0
2019. január 31., csütörtök 13:38
6925
Nincs jobb, megvettem. A szinkron es a felirat nagyon nem ugyanaz...
0
2006. április 30., vasárnap 15:42
2966
teljesen egyet tudok érteni Electrify írásával: remek film, nagyon kellemes szórakozás, humor, egy kis vér és meglepően jó effektek. ajánlani tudom mindenkinek!
0
2006. április 30., vasárnap 15:26
7252
Azért Luigi értékelése kicsit szűkszavú; ennél talán többet is írhatott volna:például, hogy Neki miért is nem tetszett? Valóban, ahogy ezt már leírták, többször fogyasztható alkotás, egy-két durvább jelenettel, viszont az egész filmet végigkísérő humorral fűszerezve. Oliver Platt alakítása meg egészen nagyszerű! Idáig csak szinkronnal láttam a filmet (kétszer), mert ezt a kiadást nem vettem és nem is szándékozom megvenni. Ha jól rémlik, elsőre "Az ötödik elem" is hasonló tálalásban jelent meg, majd jött egy 16:9-es verzió extrákkal és végül a digipack-os kiadás! Tehát ha esetleg kiadnák újra, megfelelő köntösben, a polcomon lenne a helye!! Úgyhogy ha valaki még nem látta volna a filmet, nyugodtan nézze csak meg; kellemes kikapcsolódásban lesz része!