Keresés

Silent Hill The movie

2006. június 23., péntek 23:07
Én mind a 4 silent hill játékot végigjátszottam és a film is tetszett 9/10  kellöen nyomott hangulatu ilyet csak a halálhajoban láttam eddig
0
2006. május 2., kedd 16:13
Elfelejtettem értékelni..:) 9/10
0
2006. május 2., kedd 14:12
ja és 8/10 szerintem is:)
0
2006. május 2., kedd 14:11
szinte mindenkivel egyetértek mert hát ez a legjobb játék adaptáció amit eddig láttam és én nem játszottam a játékkal(iill. havernál a 2. végignyomtuk szinte de nem emlékszem csak arra hogy jó volt:)  ) a filmre vissza térve az unalmas kicsit erős inkább volt olyan része amitől unalmasnak lehet hinni ien kb kétszer háromszor tört rám a film alatt de ez csak azt bizonyítja hogy nem vagyok elfogult:) A ZENÉJE eszméletlen jó már azon gondolkoztam megveszem !(az is játékból való) A szörnyek és zene ismerős volt de csak a végén mikor kitárgyaltuk a barátokkal a filmet akkor tudtam meg SPOPILERpl: Az a szörny ami szét tépi a csajt a film végén (már az elején is )ismerős volt .Meg az a kezetlen izé is amit a rendőr csaj szét lő .SPOILER   A szellem világ jól ábrázolt és azt hiszem hogy tényleg aki nem moziban nézi nem lesz akkora hatással rá ,mivel az efektek otthon nem lesznek tökéletesek max dts-el és projectoron :)
0
2006. május 2., kedd 11:21
Szerintem is ez lehet, marmint teged a jatek sem kotott volna le. Pont tegnap este irt e-mailt az ocsem, hogy huzzak el moziba mert megnezte az SH-t es mekkora. En meg valaszoltam neki, hogy en is megneztem delutan es tenyleg mekkora. :)
Ehhez hozzatartozik, hogy anno egyutt nyomtuk vegig az SH1-et, tehat felvaltva csinaltuk meg a reszeket es egyutt izgultuk vegig. Ugy tunik akiknek bejott a jatek, azoknak a film is, a tobbieknel pedig vegyes a kep. :)
0
2006. május 2., kedd 2:52
Elnézést a sok "tetszett"-ért. :-)
0
2006. május 2., kedd 2:51
Én már leírtam a véleményem a Moziajánlóban, és egyetértek, hogy aki nem ismeri a játékot, annak furcsa az egész, és igazából elég unalmas is, de azt el kell ismerni, hogy a látvány szenzációs volt, tényleg nagyon jól megcsinálták, főleg az a nagy késes alak tetszett, az igazán szürreális volt, mintha valamelyik Bosch-képről ugrott volna le. :-)
A sztori nem tetszett, de volt egy érdekes hangulata, meg a képek is nagyon hatásosak voltak. A hóra emlékeztető hamuhullás is nagyon tetszett!
0
2006. május 2., kedd 0:41
Sziasztok!
Nos, én tegnap voltam megnézni, és nekem a hangulata nagyon bejött!Lehet, elfogult voltam hozzá a játékok miatt, ugyanis nekem a gamek nagyo tetszettek, de szerintem jól megvolt csinálv a hang, zene, szörnyek.Talán ami kicsit nem tetszett, hogy túlságosan is a játékhoz ragaszkodtak, ami azt vont a maga után, hogy kicsit csapongó volt a film. szerintem, aki nem játszott a játékkal, az sok mindent nem érthetett meg, és ez baj. erre ügyelniük kellett vola, de szerintem ez, /bár még a Doom-ot nem láttam/, a legjobb játék-film klón!
Sikerült, úgy kijönnöm a moziteremből, hogy végre, hosszú idők óta, egy "kellemes" horrort láttam, bár inkább pszicho-thriller lenne az igazi jelző rá!
Szóval nekem tetszett, de aki nem ismeri a játékot, joggal mondhatja, hogy érthetetlen, csapongó marhaság!Viszont a gamereknek szerintem nagyszerű 124perc volt!
Üdv:Ákos
0
2006. május 1., hétfő 22:10
Szerintem ez egy jo kritika a filmrol: Mozinet: Silent Hill
0
2006. május 1., hétfő 21:49
Ha jol lattam, akkor a best moziba. Ha ok hozzak dvd-n is, akkor nem sok az esely, de talan ezt is megkinaljak egy kellemes digipack-al. Hja, ha siker lesz a film, akkor valoszinuleg kapunk folytatast is. Ennek egyebkent nem orulok, mert innen nehez lesz visszamaszni a jatek vonalara, uj sztorit pedig nem kellene ezen nev alatt tolni. A jatek annal sokkal jobb.
0
2006. május 1., hétfő 21:44
Szerintem ez az eddigi legjobb játékadaptáció. annak ellenére, hogy a sztorit eléggé megváltoztatta Mr. Gans, nagyon bejött az egész és így is szép kerek történetet kaptunk. Egy-két dolgot nem értettem de az majd az idő múlásával (és a dvd megvételével) megoldódik :)
8.5/10
0
2006. május 1., hétfő 21:17
A jatek sztorija modositva lett a film kedveert, nalam leginkabb ezert 10/8. Bar az eredeti tortenet alapjan nehez lett volna a vaszonra eroltetni 2 oraban. En azt mondom ha kivancsi vagy ra, menj el moziba mert ezt a hangvilagot otthon nem fogod tudni visszaadni, legyen barmilyen franko hazimozid. Enelkul pedig csokken az elmeny.
0
2006. május 1., hétfő 21:10
Én még nem láttam, de hallva a vegyes kritikákat lehet hogy nem is vállalom be moziban.
Személy szerint a 3-4.résszel játszottam, de egyiket se toltam végig.
0
2006. május 1., hétfő 21:03
Silent Hill 10/8. Kivancsi vagyok hogy tetszett azoknak, akik nem jatszottak a jatekkal. Szoval, velemenyek?
0