Nem én vagyok az első, sem az utolsó, aki a megalapozott indok nélküli topicok nyitását nem nézi jó szemmel. Nem árt mégegyszer áttanulmányoznod a fórumszabályzatot, erre utaló rendelkezéseket is rögzítettek.
0
2006. május 5., péntek 16:11
159
Mondom hogy nincs ezzel bajom. Csak *érdekel, hogy mi áll a háttérben*. Egyébként meg van hely a fórumoknak, nem? Nem kötelező elolvasni, beleírni még kevésbé.
0
2006. május 5., péntek 16:06
13392
Teljesen szükségtelen minden panaszos ügyed okán új topicot nyitnod.
Előfordulhat, hogy a tizennyolcadik dvd-ről a csomagolás alkalmával derült ki, hogy törött, repedt tokkal érkezett, vagy lötyögött a tokban a lemez. Ilyen példányt az xpress nem továbbít a vásárlók felé, hanem visszaküldi a kiadónak.
Legközelebbi látogatásodkor már sikerült a raktárukból, vagy a kiadótól egy új, hibátlan példányt szerezniük.
0
2006. május 5., péntek 16:02
159
A minap elküldte az Xpress a levelet, hogy hamarosan indul a csomagom 18 DVD-vel. Reggel be is néztem a honlapra, láttam az adminisztrációs oldalon, hogy csomagolás alatt áll a cucc. Este megint benéztem, akkor viszont eltűnt a "csomagolás státusz", azt írták, hogy megvan 17 DVD-m amit majd hamarosan kiküldenek. 1 DVD eltűnt? Vagy csomagoláskor jöttek rá, hogy mégsincs raktáron? Abszolút nem zavar a dolog de eléggé meglepett :)
Azóta egyébként a hiányzó 1 DVD-re megint azt írta, hogy félretették.