Keresés

Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok 1.

2006. június 29., csütörtök 19:22
Azért ez hogy a CB lenne a legjobb szinkronos anime kis hazánkban ezzel vitába szállnék. Van ott egy Chihiro is ami még az eredetire is ráver!
0
2006. június 29., csütörtök 19:21
Igen meg.
0
2006. május 31., szerda 19:29
Hogy láttad németül? Úgy is megvetted DVD-n?
De még van egy anime, ami jó angolul: Gőzfiú.
Amikor angol neveket mondanak benne japánul...brrrrrrr!!!
0
2006. május 30., kedd 17:07
:D Én meg láttam magyarul, angolul, japánul és németül :)
0
2006. május 30., kedd 16:11
Sziasztok ! Látom japán filmekről beszéltek. Vagy nem .
Nem tudtok valamit az Üzenet az űrből (uchu kara no messeji) Japán sci-fi-ről?
Bármilyen formában érdekel.
0
2006. május 30., kedd 15:13
Én csak Inuyashát láttam németül. Háááát.... Még lenne hova fejlődniük.
De sztem az Akira japánul a legjobb - én láttam japánul + kétféle angol szinkronnal.
0
2006. május 29., hétfő 17:55
Mondjuk a németek kegyetlenül beleélik magukat. Aki hallott már német Dragon Ballt az szerintem tudja miről beszélek ;)
0
2006. május 29., hétfő 17:44
LOL
0
2006. május 29., hétfő 17:43
a Cowboy Bebop filmet láttam angolul is (a sorozatot csak japánul), de a japán után furcsa volt az angol. persze, ettől még lehet jó, csak nekem nem jött be. :]
0
2006. május 29., hétfő 17:34
És ha már a szinkronnál tartunk, az Akirából eddig 4 féle verziót hallottam és számomra még a japán eredetinél is jobban tetszik a német :o)
0
2006. május 29., hétfő 16:30
Na ezzel meg lettem fogva: a Meropolist sajnos még sehogy se láttam. De a Chihiro tényleg magyarul a legjobb - és nemcsak azért, mert a DVD-n nincs felirat. De speciel nekem az Inuyasha se tetszik angolul.
0
2006. május 29., hétfő 15:27
Nekem pl. a Metropolis is sokkal jobban tetszik angolul.
Eddig ami magyarul is tetszett az a Chihiro volt. Sőt helyesbítek: az magyarul jobban tetszett mint angolul vagy japánul :-)
0
2006. május 29., hétfő 15:14
Szerintem Juhász Zoltán felülmúlhatatlan! Szerintem az egyetlen anime, amit angol szinkronnal kell nézni, az a Hellsing - simán üti a japán hangot.
0
2006. május 29., hétfő 14:45
Talán mert az angol kegyetlen jól sikerült :-)
0
2006. május 29., hétfő 12:57
miért pont az angol hang hiányzik egyeseknek? az eredeti japán már nem is jó? :]
0
2006. május 29., hétfő 12:16
130 perc: ha másból nem, ebből azért rá lehet jönni hogy kb. hány rész van a korongon.
Amúgy meg az első öt.
0
2006. május 29., hétfő 10:48
A film adatlapjára kiírhatná(to)k, hogy hány epizód van a lemezen.
Mivel számomra egyértelmű, hogy ott kéne lennie, kezdtem azt hinni, hogy egyetlen rész van a DVD-n.
0
2006. május 28., vasárnap 14:17
Én csak belehallgattam a magyarba, de nem az én világom, én képtlen voltam úgy élvezni a filmeket...
0
2006. május 28., vasárnap 13:36
Sziasztok!

Én is előrendeltem a filmet, csak azt akarom emgkérdezni, hogy milyen a maygar szinkron?!! Mert én láttam az egész sorozatot, viszint eredeti hangal.
Ghost in the shell sorozat nem lesz kiadva dvd-n?!!=)
0
2006. május 15., hétfő 12:59
A csomagolás is teljesen jó, belső borítóra is futotta, a lemez szitázása is viszonylag igényes. Szerintem bátran ruházzon be rá mindenki!
0
2006. május 15., hétfő 12:57
Ide is beírom: tegnap hozzájutottam a DVD-hez (AnimeCon). Tapasztalataim alapján elég tisztességes munka. A film képe néhol kicsit lehetne tisztább, de komoly problémák nincsenek vele. A japán hang korrekt, a felirat úgyszintén. Extrák tekintetében nincs elhalmozva, a következő részek ajánlóit csak magyarul tekinthetjük meg, van egy kevés diavetítéses vázlatrajz, meg a történet és a szereplők bemutatása (magyarul). A menük illeszkednek a sorozat hangulatához, navigálni könnyű és mindenhol a filmekből kiollózott zenéket hallhatunk. Továbbá sehol egy RTL Klub logó, vagy reklám (pluszpont).
1500 FT, szerintem vegyétek, vigyétek!
0
2006. május 12., péntek 23:41
Amikor elkezdek nézni egy sorozatott akor mindig idő kell, hogy megszeressem. Annak idején az első vetítésétől kezdve elkezdtem nézni és ez volt az egyetlen olyan sorozat amit elsőre annyira megszerettem, hogy egy részt sem tudtam kihagyni belőle. Nálam ez a top. Ez idáig még nem sikerült semmi másnak leszorítania a csúcsról. Fel is vettem videóra mindegyik részt. Mégis a megvásárlását tervezem, főleg az eredeti hang miatt. Azon gondolkozom majd ha kapható lesz az egész része akor talán megrendelem egyszerre  az egészet. Számomra néhány rész még az élőszereplős filmeknél is komolyabb.
0
2006. május 12., péntek 19:51
5
0
2006. május 12., péntek 19:40
Most ezen hány rész van rajta? Én Magyar szinkronnal látam mind a 26 részét + a nagy filmet. Azt mondják az eredetiben sokkal jobbak a szinkron hangok. Már csak ezért is tervezem a megvásárlását, haljam végre Viciuos eredeti hangját.
0
2006. május 9., kedd 20:13
Ridley44Lev:

Az angol szinkron az amerikaiaknak(+angoloknak+ausztráloknak) készült. Lehet, hogy mondjuk a francia szinkron is jó, oszt  mégse rakják rá, egyébként sem valószínű, hogy az RTL Klub rendelkezik az angol szinkron felhasználásának jogával. Mellesleg ennyi pénzért oda lehet tenni ezt a kiadást is az angol mellé.
0