Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. július 5., szerda 1:58
szerencse hozzatartozik a focihoz, mindenhez...itt is beszeltek 2 tizenegyesrol, amit meglehetett volna adni a nemeteknek, csodalkozom, hogy a mexicoi biro nem dontotte el egy vitathato itelettel a nemetek javara a meccset, volt mar ra pelda...le a kalappal a biro elott is...
0
2006. július 5., szerda 1:55
1-0nál az urkánok fordíthattak volna. na ott tényleg szerencséjük volt az olaszoknak. ma megérdemelték a győzelmet.
0
2006. július 5., szerda 1:54
Legszanalmasabb viszont az allando szakkommentatorok voltak, lesznek...Hogy lehet olyat kijelenteni, hogy aki itt nyer, tobb, mint valoszinu, az lesz a vilagbajnok, amig a brazilok versenyben voltak, akkor meg azoknak nyaltak...
0
2006. július 5., szerda 1:51
Ukranokat kaptak, ja, de ha azert ukranokat 3al vertek, es mindenki szerencset emlegetett, erdekes, hogy az altalatok itt allandoan felvazolt nagy tudasbeli kulonbseg nem jott ki a meccsen, vagy most is szerencsejuk volt?
0
2006. július 5., szerda 1:51
Klinsmann mérhetetlenül szánalmas volt az egész mérközés alatt.
0
2006. július 5., szerda 1:47
ki írta, hogy a szimulálós játékkal nem érnek semmit? ezzel jutottak a 8 közé, ahol a nagyon acélos ukránokat kapták.
0
2006. július 5., szerda 1:46
Mi a rákért vagy ilyen agresszív? Valami közöd lehet az olaszokhoz, mert ők ilyen faragtalan tuskó állatok...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 5., szerda 1:46
Nekem a nemetekbol Klinsmann bekepzelt, flegma kepe fog megmaradni, azt hitte o az Isten, Argentinok ellen sem erdemeltek tovabbjutast, ha Michel a vegen tiszta 11est megadja, mehettek volna a bus picsaba...
0
2006. július 5., szerda 1:41
Ki írta, hogy szarrá verik őket? Csupán azt mondtuk esélyesebbek voltak. Idáig...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
Semmi, csak átengedjük a beszélgetés kezdeményezését az intellektuális olasz-szurkolóknak.
Jó meccs volt, az olaszok a végén odatették magukat. De nekem mégis De Rossi az, aki megmarad ebből a válogatottból, különösen az USA-meccsen nyújtott "teljesítménye"....
0
Hajrá Olaszország :)
Én is nekik szurkolok, miután kiestek a brazilok.
0
irtatok itt ossze-vissza az egesz vb alatt, hogy az olaszok teatralis, szimulalo jateka semmit sem er, nemetek szarra verik oket...tessek, ennyit rolatok
0
2006. július 5., szerda 1:40
Ezt mondom én is. :-)

Fantasztikusan jó meccs volt!
0
2006. július 5., szerda 1:39
ne a németeket szidd, hanem örülj a győzelemnek! sajnos nem érdemtelenül jutottak az olaszok a döntőbe.
0
2006. július 5., szerda 1:38
Állj már te köcsög digó!
0
2006. július 5., szerda 1:37
Azért finomabban! Ez a német csapat nagyon jó volt, és nagyon sportszerű. Minden tiszteletem az övék, még ha az olaszoknak drukkoltam is.
0
Cannavaro a vb legjobb jatekosa, mondhat nekem barki, barmit...
0
Fantasztikus meccs volt, az idei VB legjobbja!
Két jó csapatot láthattunk küzdeni, az olaszok a hosszabításban sokkal jobban játszottak, Zambrotta kapufája valami hatalmas volt.
A két gól pedig csodálatos volt, elbűvölő!

OLASZOK MEGÉRDEMELTEN JUTOTTAK TOVÁBB! HAJRÁ!
0
2006. július 5., szerda 1:36
Mi van faszkope nemetbuzik?
0
2006. július 5., szerda 1:36
Ez gyönyörű volt! A VB meccse.
0
2006. július 5., szerda 1:35
FORZAAAA ITAALIAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2006. július 5., szerda 0:56
Olasz csatarok gyengek, ez a legnagyobb baj, nincs aki golt lojon...hiaba jo a vedelem es a kozeppalya...ah...utalom a nemeteket, mint az uruleket...
0
2006. július 5., szerda 0:51
:-)

Ameddig el nem mennek az olaszok! :D
0
2006. július 5., szerda 0:00
:-D
M?eddgi folyik még ez az igen intellektuális szópárbaj? :-))
0
2006. július 4., kedd 23:58
:DDD

Menjenek az olaszok!
0