A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. július 2., vasárnap 21:37
1849
Jó nyilván a pia mindenkire hatással van, csak ott ez kicsit másképp. Én is néztem kint meccset, egy ottani Pubban, mondjuk én az angoloknak szurkoltam, de tényleg nagy élmény volt.
0
2006. július 2., vasárnap 21:28
2938
En lattam reszeg embert, sokat. De ott a reszeg nem olyan alpari mocsok, mint egy magyar kocsmaban, hanem ember marad akkor is ha hulla reszeg. :) Btw egy angol kocsmaban meccset nezni oriasi elmeny. Anno egy BL meccs idejen voltam kint es amikor az olasz csapat golt rugott az angolnak, en felugrottam es orultem. Mondanom sem kell, hogy nem volt semmi balhe.
0
2006. július 2., vasárnap 21:04
1849
Én csak azt nem értem, hogy honnan K-nak ez az elképesztő Angolellenessége.
Azt már csak zárojelben merném megjegyezni hogy az ott töltött hetek alatt még a pubokban sem láttam olyan igazán részeg embert, nem úgy mint itthon, Magyarországon.
0
2006. július 2., vasárnap 20:43
2938
A masik majom szerint meg ugye a nemetek nem erdemelnek gyozelmet, mert 6 eve nem nyertek nagy csapat ellen. Ez am az erv. :) Es ha most megverik a kovetkezo ket ellenfelet es megnyerik a vb-t, akkor nem erdemeltek meg, mert 6 evig nem nyertek es most meg hiaba vernek el kettot? :) Irjatok Ti is a FIFA-nak es koveteljetek a meccsek ujrajatszasat, ha nem tetszik az eredmeny, mint a balfasz koreaiak. :) Vannak itt azert indoklasok kemenyen. :)
0
2006. július 2., vasárnap 20:33
3945
dettó! :) mindjárt az jön, hogy csak a germán és a magyar foci a követendő, mert az szakrális...
0
2006. július 2., vasárnap 20:30
2938
Persze. Az angol foci is szar, meg a focistaik is. Nyilvan. :) Akkor a magyar focit milyen jelzovel illetnetek? Tovabbra is jo olvasni ezt a topicot, sokat nevethetek. :)
0
2006. július 2., vasárnap 19:58
7271
Nna, a hőn áhított brazil-argentin döntő idén is elmarad! :-))
FORZA GARIBALDI!!!
0
2006. július 2., vasárnap 19:50
213
Ha már itt tartunk, én valahogy visszatérnék a "3 légiós egyszerre a pályán" rendszerhez. És nem engednék kiskapukat... Aki amilyen válogatottban játszik, olyan állampolgárnak számít. Nem lehetne futball-olasz, meg futball-spanyol. És akkor rákényszerülne mindenki, hogy kinevelje a fiatalokat. Akkor lehetne tudni, hogy melyik bajnokság az igazán erős.
0
2006. július 2., vasárnap 19:41
213
Szerinted melyik ország klubfocija él nagyszámú idegenlégiós nélkül? Spanyol? Olasz? Francia? Német? Ne viccelj...
0
2006. július 2., vasárnap 18:25
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. július 2., vasárnap 17:33
1849
Az angolok agresszívak és antifocit játszanak, míg a németek tisztán futballoznak... K! Te melyik bolygóról érkeztél hozzánk (vagy naprendszerből)?
Ha már nincsenek Angolok, akkor hajrá Franciák!
0
2006. július 2., vasárnap 17:11
107
IGEN!IGEN!IGEN!!! tudtam, hogy idén nem a brazilok nyernek!!! ami az angolokat illeti: Rooney kiállítása röhelyes. ezt egyedül az angol utálók láthatták pirosnak. gondoltam hogy lesz olyan faszfej aki be fog szólni, hogy Rooney mekkora egy állat és pályán sincs a helye! jó hogy nem akarjátok már fejbelőni bazd meg! valaki mondta, hogy a portugálok rengeteget színészkednek ezen a vb-n. nos, teljesen igaza van! az volt a legnagyobb amikor Maniche vállát megfogták és ő fogta az arcát és addig fetrengett amíg ki nem kellett rúgni a labdát. elképesztőek. ezek a nyomorékok 1 órát emberelőnyben játszva sem tudtak jobbak lenni az angoloknál. a németek szintén nem érdemelnek vb győzelmet. az a csapat amelyik 6 éve és 20 meccse nem tud nagycsapat ellen nyerni mérkőzést az ilyenről ne is álmondjon. ha az olaszok kerülnek be a döntőbe a portugálokkal akkor versenyezhetnek, hogy kik a jobb színészek és ez rohadt szar meccset látnánk. szar az ívelgetős angol foci? nem kötelező szeretni. az legalább foci. a színészkedés már kevésbé az. de ez a vb már jobb a 4 évvel ezelőttinél. végre nem a brazilok nyernek. sok idióta meg mondogatta hogy úgy is a brazilok nyernek. szerencsére nincs olyan, hogy verhetetlen csapat.
0
2006. július 2., vasárnap 12:42
2007
0
2006. július 2., vasárnap 11:00
1447
szorul-szóra azt írtad le, amit én akartam:)
0
2006. július 2., vasárnap 1:37
29
Eddig életemben nem szurkoltam nekik, de innentől a franciáknak fogok szorítani, bár a legfontosabb az lenne, hogy a portugálokat kiverjék.
0
2006. július 2., vasárnap 1:18
213
Amúgy a brazilok megérdemlik a sorsukat... Egy csatárral állnak ki, ők, akik csak támadni tudnak, de azt nagyon...
0
2006. július 2., vasárnap 1:09
16099
Ilyen a foci. Kiszámíthatatlanságok sorozata.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 2., vasárnap 1:08
7252
A fene se gondolta volna, hogy így alakul!
0
2006. július 2., vasárnap 1:06
16099
Jah, mindnek az ellenkezőjét írtad, de majdnem. ;-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 2., vasárnap 1:05
7252
Nem sokat tévedtem; majdnem eltaláltam!! ;-)
0
2006. július 2., vasárnap 1:04
213
Teljesen egyetértek.
0
2006. július 2., vasárnap 1:03
16099
Bocsánat azt akartam írni... :-)
Sorry!
0
2006. július 2., vasárnap 1:03
3945
:( sajnos jobb volt franciaország. :( azért zidane faszát nem kellene ennyire szopni. léderer minden egyes zidane-labdánál elélvezett. FORZA ITALIA!