A Franciáknak szurkoltam,remélem hogy a Brazilokat is megtudják szorongatni,mert hát Európa az európaiaké......
0
2006. június 28., szerda 13:54
3933
Kábé. De sajnos akkor sem lehet azt mondani, hogy nem volt megérdemelt.
0
2006. június 28., szerda 13:11
358
Én egyenlő erők küzdelmének éreztem a francia-spanyol meccset, ahol egy bírói baki és jó adag szerencse billentette a mérleg nyelvét a franciák javára.
0
2006. június 28., szerda 11:33
61
A spanyol bukta miatt én is összetörtem. Jobbak voltak tegnap a franciák, ez van. Némi vígasz számomra, hogy Zidane adta meg a kegyelemdöfést...
0
2006. június 28., szerda 11:22
3933
Egy nemzet és Démien gyászol. Spanyolország megérdemelten vérzett el...
GO PortuGOL!!!
0
2006. június 28., szerda 11:21
3933
Valóban, ez eddig fel sem tűnt. Tényleg nem tűnt fel egyetlen új reménység sem...
0
2006. június 28., szerda 3:29
117
Biagio-marha ujat mondtal am, h Toni a serie A golkiralya, stb...de ha nem jatszik semmit, lehet az atyauristen is, akkor sem kell jatszatni kezdokent...Roni megint rugott egyet, kar hogy nem Toni...:) Ukranok meglesznek szivatva penteken...
0
2006. június 28., szerda 2:52
397
"A legkorszerűbb technológia rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy játékvezető korrekt módon tudjon meccset vezetni. Még egy seggfej is. Nem alkalmazzák, marad a seggfejség."
Ezt mondogatom évek óta. Ott a technika és egyes dogmatikus, vaskalapos FIFA vezető (pölö Blatter) miatt nem vetik be. Tiszta anakronizmus.
0
2006. június 28., szerda 1:41
7271
Franc: elmarad a spanyol-brazil... :-(
0
2006. június 27., kedd 19:46
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 27., kedd 19:20
6925
Nagyon igaz.Az EB erõsebb és ráadásul szinvonalasabb is. Én a VB-n a létszámot visszavenném 24.re. Semmi sem indokolja,hogy összesen 9 ázsiai és afrikai csapat szerepeljen. Ha meggondolom,Afrikának 82-ben mit jósóltak mostanra és mennyi vált valóra belõle....
0
2006. június 27., kedd 9:47
3933
Megmondom őszintén, kifejezetten meglepett a németek parádés szereplése, nem gondoltam volna, hogy a svédeken ilyen könnyedén átgyalogolnak. No, sebaj, Argentína lehűti a forró német kedélyeket.
Mexikót sajnálom, La Volpét ettől függetlenül a világ egyik legjobb edzőjének tartom.
Anglia annyira érdemelt csak továbbjutást, mint Olaszország, azaz semennyire. Két gyengén felkészített csapat (hozzáteszem, két parádésan eredményes edzővel), amelyekben a nevek azok, amik leültetik az embereket a tévé elé.
A Svájc-Ukrajna párharc pedig kiválóan mutatja, hogy a vb-n ilyen szimpatikus, ámde középszerű csapatok is továbbléphetnek. Az eb bizony erősebb torna.
Valentyin Ivanov eddig a vébé hőse, remek meccsé varázsolta a Portugália-Hollandiát. Van Basten sorozatos melléfogásai pedig meghozták a gyümölcsüket. Van néhány olyan edző, aki azt hiszi magáról, hogy ha kihagyja országa klasszisait és helyükre eminenciásokat hív be, akkor az működni fog. Az ilyen vezetők arra számítanak, hogy ha esetleg sikert érnek el, micsoda bravúros húzásnak fogja ezt tekinteni a szakma, és onnantól ők lesznek a sztáredzők. Hát, ez nincs így. Bielsától kezdve Advocaaton át most Van Basten bizonyította, hogy több az önfejűség és a túlzott sikeréhség ebben, mint a racionalizmus.
0
2006. június 27., kedd 9:32
2938
Es akkor megint eljutunk oda, amit valaki fejtegetett par napja, hogy igazsagos a vb vagy sem. A portugal - holland paros nem egymassal, hanem ezekkel jatszik, barmilyen felallasban, akkor azt hiszem most az ukranok is csomagolhatnanak a svajciakkal egyutt. :)
0
2006. június 27., kedd 3:55
52685
Ha a nagyobb csapatok hozták volna a papírformát, akkor most ez a két csapat nem egymással játszott volna, hanem az ukránok a franciákkal, és a svájciak a spanyolokkal. Ezesetben ha a franciák legyőzték volna Ukrajnát, akkor ők meccselnének az olaszokkal, a másik ágon a Spanyolország-Svájc győztese (gyanítom a spanyolok lettek volna) nagy valószínűséggel Brazília ellen léphetett volna pályára. Utóbbi párosítás még simán létrejöhet, ha a spanyolok túljutnak a francia együttesen. Summa summárum, ez egy elég sovány színvonalú meccs volt, az emberektől folyamatosan elpattant a labda, a passzok rendre az ellenfelet találták meg, ennyi eladott labda az összes eddigi meccsen nem volt. A Brazília-Japánon még a japánok is jobbak voltak ennél a két csapatnál!
most posts by TM
0
2006. június 27., kedd 1:52
3721
Na ezt a meccset inkább az "ami kibaszottul dühít"-topikban kéne kommentálni...
0
2006. június 27., kedd 1:44
16099
Áh, mocskos szar meccs! :((((((((((
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 27., kedd 0:39
2938
Na az egyenes kieses legszarabb meccse megy...
A brazilokat kar temetni, plane badarsag azt mondani, hogy nem jutnak el a dontoig. Megis mire alapozod ezt? Mikor lattad bennuk az atuto erot? :) Es mindig ott vannak. Nekik eleg ha csak neha villan valamelyik. Szerintem dontot jatszanak. Amugy a nemezek tenyleg jok es tetszetos is a jatekuk.
0
2006. június 26., hétfő 23:59
644
Nemtomd,e én nemérzem az átütő erőt sem a brazilokban,sem az argentinokban....bár vérbeli olaszdrukkervagyok,nekem eddig portugália játéka a legszimpatikusabb...... Olaszország valószínüleg átjut az ukrán-svájc meccs győztesén(szívből remélem svájc lesz az,vagy ha ukrán akkor megint kapnak egy 4est az azzurriktól).. Aztán argentína ellen is lehet esélyük ha az argentinok úgy játszanak mint mexikó ellen,mert azért oalszország jobb mexikónál,így ha nehezen is,megverheti agentínát......ha pedig brazília ismét szürkén játszik a döntőben(amire nagy esélyt sajnos nem látok),akkor Del Pieróék vilá gbajnokok lehetnek... FORZA ITALY!!
0
2006. június 26., hétfő 22:44
1729
a brazilok szerintem nem jutnak el a döntőig! én most csak és kizárólag németországot érzem hogy kiemelkedik a csapatok közül...
0
2006. június 26., hétfő 22:20
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 26., hétfő 21:50
32
Luca Toni azért játszik kezdőként mert ő az olasz gólkirály, ráadásul az európai aranycipős is (ő lőtte a legtöbb gólt európában)... Az tény, hogy a VB-n nem sikerül neki, de Del Piero és Inzaghi is csak csere ember a saját csapatában. Egyébként már a legjobb négy között érezhetik magukat, s onnan már bármi történhet!!! FORZA ITALIA!!! TOTTI é il CAPITANO!
0
2006. június 26., hétfő 21:28
16099
bírók és partjelzők
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 26., hétfő 21:27
16099
Ez igaz. Sajnos a bírók és játékvezetők alkalmatlanok bárminemű vezetésre. Más módszer kéne.
0
2006. június 26., hétfő 21:26
3945
gusztustalan, hogy mit művelnek egyes játékvezetők! :( tönkrebasszák a szurkolás élményét! azért hajrá olaszország!
0
2006. június 26., hétfő 21:23
52685
Hajrá Svájc! Az ukránokat (jó magyar módjára) nem igazán kedveltem sosem.