Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. június 26., hétfő 21:20
Nem láttam a meccset, de örülök, hogy az olaszok jutottak tovább, mondjuk kérdés, hogy megint hogy...?! :S
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 26., hétfő 21:08
Mondjuk, ha valami csoda folytán az argentínok nem lennének négy között, akkor a németek elleni drukkolásban én is a digótáborba fogok állni! :-) Igaz, várjuk még meg, hogy a ma esti meccs győztesén áthámozzák-e magukat a kékek!
most posts by TM
0
2006. június 26., hétfő 21:07
Lippi amilyen jo edzo volt a Juvenal, most nem erzi, kiket kell jatszatni, nalam sima kezdo lenne Camoranesi, es Inzaghi elol, Tonit betenni kezdonek, nem csinalt semmit a csoportmeccseken sem...esti meccsre mit tippeltek???
0
2006. június 26., hétfő 21:04
FOOOOORZA  ITAAAALIAAAAAAA!!!!!!! :-))))))
0
2006. június 26., hétfő 21:03
Ha jó, akkor jó! :-)
most posts by TM
0
2006. június 26., hétfő 21:02
Megallo-ki allitotta, h ez a brigad vb gyoztes lesz? mar a 4 is jo...:))) En csak a Juves jatekosokat lestem, de azok jok voltak...Buffon, Canna, Zambrotta, Del Piero...
0
2006. június 26., hétfő 20:59
Ez az olasz csapat egy vicc, méghozzá a rosszabbik fajtából. Sajnálom az ausztrálokat, tudásukhoz képest ők játszottak jobban, de a fociban nem mindig van igazság. Ami miatt nincs kétségem, az az, hogy ezt a talján brigádot simán kilökik, legkésőbb a négy között.
most posts by TM
0
2006. június 26., hétfő 20:57
Vitathato volt a kiallitas es a 11es is, maradjunk annyiban...
0
2006. június 26., hétfő 20:54
Le a kalappal a kengurusok elott...
0
2006. június 26., hétfő 20:52
Ezek a f@szszopó köcsög olaszok! Ez egyszerűen nevetséges!!!! Hová tűnt a tiszta játék, mint olyan?!?!?!?!?
0
2006. június 26., hétfő 20:50
ezt tudják az olaszok, színészkedni....tiszta röhej hogy ez 11-es...
0
2006. június 26., hétfő 20:49
anyabaszo Tonit kell jatszatni, meg Iaquintat, faszom tele Lippivel is...nem erdemelnek tovabbjutast, pedig olasz drukker vagyok...
0
2006. június 26., hétfő 20:09
Ez is egy geci szemet biro, mar tegnap is irtam, es este meg a fasz mexicoi...dogolne meg mind...
0
2006. június 26., hétfő 18:53
Egyetértek Minuteman-nel. Ez a Scolari is olyan, mint a csapata...fos!
0
2006. június 26., hétfő 18:43
Lehet, hogy a hollandok megérdemelten estek ki, de a tegnapi meccsen a portugálok egyáltalán nem érdemelték meg jobban a továbbjutást. Volt 2 helyzetük/akciójuk, a gól után ott csalták a játékot, ahol érték. Minden kapuskirúgás 20 mp-ig tartott, Kuytnek kellett elmenni a labdákért, minden apró becsúszás után kiverték a balhét, Scolari kamucseréje volt a hab a tortán. Annyira elszínészkedték a második félidőt, hogy a tiszta játékidő volt vagy 15 perc, az is folyamatosan tördelve, így nem tudtak volna a hollandok bizonyítani. És nem a narancsosok csalták a játékot a második félidőben, akármennyit bunkóskodtak tegnap, akármennyit szabálytalankodtak is.
0
2006. június 26., hétfő 18:35
K-nak igaza van, teljesen megerdemelten estek ki a hollandok...
0
2006. június 26., hétfő 18:34
meccsen legalabb jo biro lesz, Michel, felek az esti mexicoi faszkopetol...
0
2006. június 26., hétfő 18:32
nem errol beszeltem??? szidjak a Portugal idohuzast, szinszkedest, durvaskodast...egy fokkal sem voltak egy dologban sem a Hollandok, jatekban Portugalia jobb volt, es ha az egesz vb meccseket nezzuk, akkoris, igaz joval gyengebb csoportja volt...Elso meccseken is csak Robben jatszott, tobbiek azt hittek, nem lehet semmi gubanc...Brazil-Ghana
0
2006. június 26., hétfő 18:22
Cannavaro: ugye számodra is nyilvánvaló, hogy betömörülő védekezésből kontrázni mindig látványos és veszélyes ? Emiatt teljesen dilettánsan élteted a portugálokat a kontráik kapcsán!
0
2006. június 26., hétfő 18:20
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 26., hétfő 18:20
Kedves K-ha elpakoljak, nem fogok sirni, ha jobban fognak jatszani es tovabbjutnak a kenguruk, kerem...ereimet nem fogom elvagni, es veszekedni sem itt senkivel, hogy igy, meg ugy...:)))
0
2006. június 26., hétfő 18:17
Cocu belohette volna 6 meterrol, maga allt...9 emberrel is veszelyes voltak a Portugal kontrak...en azt lattam, hogy Hollandia tehetetlen volt, es golkeptelen...Elefantcsontpart ellen sem jatszottak semmit, Argentina ellen nem is beszelve...nem tudom, miert magasztaljatok...na mindegy...
0
2006. június 26., hétfő 18:16
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 26., hétfő 18:14
Vazze Cannavaro....látom értesz a focihoz....Nem voltak annyi ideig előnyben, hogy érvényesüljön a plusz ember. Ez nem kézilabda ember!
0
2006. június 26., hétfő 18:10
Szarok magasrol a hollandokra, kit erdekel mar...kiestek, o bajuk, edzo hibaja, miert nem lottek ketszer elonyben golt??? Forza Squadra Azzura...
0