Szerintem tökéletes védőnek -mint pl. Cannavaro- is születni kell, tanulni azt sem lehet. Lássuk be, ő nem csak rombol, hanem művészi szinten védekezik. A kettő között óriási a különbség. És ilyen művészekből kevesebb van, mint labdazsonglőrből. Én sokkal többre becsülök egy ilyen védekező játékostt, (pl: Blind, Baresi, Maldini, Puyol, Sammer, vagy jóval korábbról Beckenbauer) mint egy akármilyen gólérzékeny csatárt, vagy "driblikirály" középpályást. Ráadásul még hátránnyal is indulnak a védők, hiszen hiába szerelik egy meccsen 50szer a csatárt, ha az a 90. percben szerez egy gólt, ő lesz a meccs hőse. És szerintem pont egy ilyen vb-n, mint ez, ami mindenki szerint a védekezésről szólt, kellett volna olyasvalakit választani legjobbnak, aki ennek a mestere, és nem erölködni, hogy találjunk valamilyen középpályást, vagy csatárt, akinek maximum 2 jó meccse volt.
A lelkiismeretfurdalásos dolgokkal sem értek egyet. Henrynek van-e ilyenje, hogy színészkedett a francia-spanyolon, a franciák vezetőgólja előtt? De említhettem volna bármelyik biróátverő megmozdulást bármelyik válogatottból.