Lehetne sorolni a sérelmeket napestig, de felesleges, hiszen, ami elmúlt, az elmúlt. Egy erélytelen bíró vezette a meccset, és amikor ezt a játékosok (hollandok és portugálok) is észrevették, akkor elkezdték befolyásolni őt. Az igazán nagy bíróegyéniségek, mint például Collina, de nyugodtan ide merem írni a négyszeres világelső Puhl nevét is, csírájában elfojtották volna a kakaskodást, kezdődjön az akármelyik térfélen. Ezektől a játékvezetőktől tartottak a nagy sztárok is, tekintéjük volt. Ennek a VB-nek a legnagyobb hibája az, hogy a játékvezetők minden kis marhaságért lapot adnak mindenkinek, így a lapokkal való figyelmeztetés teljesen ledegradálódik, és pont az elrettentő ereje veszik el ezáltal, mert már szinte senki nem vesz komolyan egy sárgát sem.
most posts by TM
0
2006. június 26., hétfő 18:04
53
Teljesen egyetértek!
0
2006. június 26., hétfő 17:50
358
K!
Nyilvánvaló, hogy fájt a hollandok kiesése, főleg úgy, hogy mindenki úgy állítja be őket, mint bunkó, focizni nem tudó társaságot. Elismerem, hogy jó játékosok vannak a portugáloknál, de nálam a nagyszerű játékos kategóriát meg sem közelíti az, aki színészkedik, szimulál és emellett még alattomos is. Figo a mintapélda. Lefejeli Van Bommelt, aztán 2 perccel később egy feleakkora legyintéstől összeomlik és játsza a nagy halált. Számomra ez undorító. Emellett a portugálok ha lehet még durvábbak voltak, mint a hollandok. Emlékezz csak, hogy Van der Saar-t arcon(!) rúgták, Robbent fejmagasságban, nyújott lábbal tarolták le (még szerencse, hogy csak vállon találták). Hasonlóan persze Ronaldó ellen elkövetett szabálytalanság is piros lapos. Csak az hányingerkeltő, ha az egyik félnek az ilyen dolgai észrevétlenek maradnak a másikét meg felnagyítjuk. Ha adok kapok van, akkor ha adok, viseljem el, ha kapok is!
0
2006. június 26., hétfő 17:43
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 26., hétfő 16:33
358
Portugál csapat = alattomos, primadonnáskodó, undorító majmok gyülekezete (tisztelet a kivételnek)
0
2006. június 26., hétfő 13:47
52685
Talán most majd változik e statisztikai adat. :-)
most posts by TM
0
2006. június 26., hétfő 13:39
213
Rendkívül távol áll tőlem bármiféle élettér-elmélet, mindössze arra próbáltam utalni, hogy én minden körülmények között európai sikernek szorítok. (Nem-európai vb esetében is) Mellesleg az 58-as svéd vb kivételével -szerencsére- nem nagyon üdvözültek az öreg kontinensen a dél-amerikaiak...
0
2006. június 26., hétfő 13:03
52685
A hétvége szurkolói szempontból remekül alakult számomra, hiszen az angolok és a portugálok is továbbjutottak. Brazil szemmel is néztem az esti meccset, és ahogyan már korábban említette valaki, a portugálok szinte bármelyik játékosa, aki a következő, Anglia elleni meccsen sárga lapot kap, az nem játszhat Brazília ellen, így a brazilok duplán jól jártak, hiszen a portugál foci jobban fekszik nekik, mint a holland lett volna, másrészt egy tartalékos portugál csapat ellen focizhatnak. Ha nem lett volna világos, a véleményem az, hogy a portugálok, még így sebeiket nyalogatva is tovább tudnak lépni ezen a mostani angol csapaton. Ma Ausztráliának drukkolok, mert szimpatikusabbak az olaszoknál, az esti meccsen meg Svájcnak. Aztán, ha valami máshogy alakul, mint gondolom, akkor se történt semmi, hiszen ez csak játék! :-)
most posts by TM
0
2006. június 26., hétfő 12:55
120
Volt szerencsém élöbe látni a Németország-Svédország meccsett,és szerintem döntöig menetelnek a Németek,nagyon jók voltak és a közönség viszi öket a vállukon. Pénteken izzadhatnak az Argentínok.....
0
2006. június 26., hétfő 12:54
52685
Kösz a jótanácsot, épp méregtelenítő-kúrát tartok! :-) Szép ez az élettér-elmélet, de ez nem EB, hanem VB, ahol történetesen a világ Európán kívüli csapatai is üdvözülhetnek, ahogy eddig is és ezután is elő fog fordulni. Szerintem a hazai csapat szereplése most ér véget.
most posts by TM
0
2006. június 26., hétfő 12:40
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 26., hétfő 12:36
213
Azért mérget ne vegyél erre. Egyrészt, mert a németek most nagyon jók, másrészt a bírók eddig nem segítették őket, de hazai pályán egyszer ez is megeshet (bár ne így lenne), harmadrészt meg, mert én a németeknek (is) szurkolok. :-)) Európa pedig az európaiaké!
0
2006. június 26., hétfő 12:28
52685
Kizárt! :-)
most posts by TM
0
2006. június 26., hétfő 11:51
61
Gondolod hogy a németek továbbjutnak az argentínokon?
0
2006. június 26., hétfő 3:18
2007
0
2006. június 26., hétfő 2:19
29
Ja, és a kungfu alapvetőleg védekező harcművészet, tehát ilyen jeleneteket ott nemigen látni.
0
2006. június 26., hétfő 2:15
29
Ronaldo lekungfuzása, ugyan már... Az nem gólhelyzetben történt, nem a tizenhatoson belül, mint Robben esete. Az meg még sárgát sem eredményezett, tehát jól jártak a Portugálok. A nem adták vissza a labdát szituációnál meg ajánlom, nézd vissza az ismétlést, ne dőlj be Léderer baromságainak, Heitinga tisztán láthatóan legurította a labdát a portugáloknak, akik nem mentek érte, mert húzták az időt. Utána természetesen elindult vele. A portugálok meg minden idők legnagyobb időhúzását mutatták be ma. Ennél gusztustalanabb csapatot életemben nem láttam, pedig nem a hollandok a kedvenceim.
0
2006. június 26., hétfő 1:57
68
nem azt írtam,hogy nem tudom elovasni(vagyis nem a szóköz fogott ki rajtam) ,hanem azt írtam ,hogy nem tudom értelmezni.fogalmam sincs róla ,hogy a köcsögök,mint te is,hogy játszotok és ez miben hasonlított a portugálok játékához.
0
2006. június 26., hétfő 1:45
117
Olasz-Ausztralon spanyol biro, Spanyol-Francian meg olasz...hat boghetnekem van bazmeg...
0
2006. június 26., hétfő 1:43
117
Olasz-Ausz...Medina, Svajc-Ukrajna...Benito Archundia-mexico...na ez is jo birovalasztas...bevehetik a karom...
0
2006. június 26., hétfő 1:41
2938
Es ne feledjuk, amikor foci volt, akkor az elso osztalybol kaptunk musort. Szoval ahogy mondod es ahogy mondom. Kar erte, mert kivancsi lettem volna egy tiszta meccsre, remek jatek lett volna.
0
2006. június 26., hétfő 1:38
7252
Elhiszem, mert én is, de Te is láttad a meccset:nem lett volna semmilyen probléma, ha nem ez a f@szszopó bíró vezeti!
0
2006. június 26., hétfő 1:36
117
Nem tudom, Michel van jelolve valamelyik nyolcaddontore? Szerintem o a legjobb biro...
0
2006. június 26., hétfő 1:36
2938
Ertelmezd igy: "portugalia kocsog jateka" Egyebkent tobbszor bebizonyitottak mar, hogy az ember nem betuket, hanem szavakat olvas, azaz "kepeket" ismer fel, tehat a betuk sorrendjenek megvaltoztatasa utan is el tudja olvasni az ember az irast. Ugy tunik rajtad egy szokoz is kifogott. Gondolom ezert neztel masik meccset, mint itt mindenki mas.
0
2006. június 26., hétfő 1:33
2938
Jol van, Ivanovhoz kepest hibatlan volt. :) En viszont azert keltem ki akkor magambol, mert szerintem a svajci kene, hogy az alja legyen es annal csak jobb biraskodasnak kene lenni. Ehelyett naprol-napra idiotabbak a birok.