"portugali a kocsog jateka" - ezt így nem tudom értelmezni mivel nem vagyok buzi köcsög mint te és fogalmam sincs mit szoktatok játszani egymással. a "faszkalap"-hoz meg gratulálok, szerintem összakeversz valamelyik buzeráns haveroddal ,aki örül annak,hogy ennyire egyszerű vagy.
0
2006. június 26., hétfő 1:32
2938
Csak bosszankodom. Ha azt a tizenegyest megadjak es Van Basten nem hagyja ki Van Nistelrooy-t, akkor szerintem a vb meccse lett volna ez es nem a lapozas miatt. Hihetetlen, hogy ilyen birogat odaengednek. 17 sarga + 4 piros egyertelmuen a biro hulyesege.
0
2006. június 26., hétfő 1:31
117
Istenbarmaztatok, amikor azt irtam, a svajci relative jol vezette a meccset, hat Ivanovhoz kepest...
0
2006. június 26., hétfő 1:29
344
bírók
0
2006. június 26., hétfő 1:29
344
Félek, a vb-t ezek a dilettans bírót teljesen szét fogják cseszni
0
2006. június 26., hétfő 1:28
117
Forza Squadra Azzura...:) Medina lesz a biro holnap, az is jo nagy faszkope...
0
2006. június 26., hétfő 1:27
7252
Igen és a verekedés is mindig úgy kezdődik, hogy a másik visszaüt!
0
2006. június 26., hétfő 1:26
344
Magasságos Szüz Mária mekkora meccs volt! Hiába bontottam le a nappalit, Hollandia így se jutott tovább :( Pedig az egyenlitő gólt minimum megérdemelte volna!
0
2006. június 26., hétfő 1:26
53
Hát öreg, nálad szemellenzősebb, dilettánsabb, elfogult barmot még sehol sem láttam. Sunyi, gusztustalan? Melyik meccset nézted öreg?
0
2006. június 26., hétfő 1:25
117
elarult mindent, na, mar megzavarodok....)))
0
2006. június 26., hétfő 1:24
117
Az a kep szerintem elarult semmit, amikor egymas mellett ult a kiallitott portugal es holland, biro nem tudta kezbentartani a meccset, fujkalt ossze-vissza, es ez lett az eredmenye...megkoszonhetjuk azoknak, akik kijelolik a jatekvezetoket, hogy ilyen faszt jeloltek egy ilyen derbyre...errol ennyi...
0
2006. június 26., hétfő 1:22
2938
def
Te meg mirol beszelsz, te faszkalap? Masik meccset neztel vagy portugalia kocsog jateka nem tunt fel? Rohognom kell ha azt mondod, ma barmelyik csapat is felulmulta a masikat a szabalytalansagok es sportszerutlensegek kerdeskorben.
0
2006. június 26., hétfő 1:21
53
A védekezés természetesen alap ilyen esetben, de az állandó fetrengés, meg a csere visszavonása, stb. abszolút nem lenne az. Ennyire egy csapat sem húzta még az időt, pedig jó párat láttam már a pályán.
0
2006. június 26., hétfő 1:19
2975
ennyit biztos nem ért a fegyelmezés. most aztán jól megtanulta van nistelrooy, hogy az edző az úr, hollandia meg megtanulhat csomagolni... van nistelrooyt játszatni kellett volna, ez egyértelmű. nem hiszem, hogy portugália megússza gól nélkül, ha beállítja van basten.
0
2006. június 26., hétfő 1:17
117
Mich-ne kurjal Te is, 9 emberrel tamadtal volna a helyukben folyamatosan??? hollandok ellentetes helyzetben ugyanigy huztak volna az idot, ezen kar vitatkozni...2 jo csapat volt, es nem lehet osszehasonlitani a harmatgyenge anglia-ekvador meccsel...
0
2006. június 26., hétfő 1:17
68
a hollandok hozták a már tőlük megszokott visszataszító ,sportszerütlen ,sunyi,gusztustalan játékukat.szerencsére ezen a Vb-n már nem kell nézni ezt a senkiházi,barom csapatot.
0
2006. június 26., hétfő 1:16
2938
Ahh. Tiszta ideg vagyok. Remek csapat a mostani holland valogatott, barki barmit is mond. Van Persie varazslatai? De kar kiemelni barkit is, remek tamado soruk van. Van Basten viszont egy barom amiert Nistelrooy-t kihagyta. Fontosabb volt neki a kicsinyes hulyesege, biztos meg fogjak neki koszonni otthon.
0
2006. június 26., hétfő 1:14
2975
egyszer nem állítottam, hogy időt húztak volna (értelme sem lett volna, hisz végig hátrányban voltak) ;) 5 perces holland fetrengés volt egy pár, nem jegyzeteltem, szal nem mennék bele példálózásba.
0
2006. június 26., hétfő 1:13
2938
17 sarga + 4 piros, ez bizony a biro erdeme. Koszonjuk meg neki, hogy elkurta ezt a meccset. Ugye emlekszunk meg a meccs elejere es gondolom azzal mindenki tisztaban van, ha a mai meccsbol kivonjuk a kartyazast, akkor remek jatekot lattunk. Szoval egy remek meccstol fosztott meg minket a biro. Koszonjuk meg ennek a cimeres fasznak.
0
2006. június 26., hétfő 1:12
117
already-nezzed holnap az olaszokat...:)))))
0
2006. június 26., hétfő 1:12
53
Oké, akkor légyszíves mondj egy esetet, amikor egy holland feküdt 5 percig egy belépő után. Kösz. Vagy egy olyat, amikor a holland edző visszavonta volna a cseréjét, ezzel elhúzva kb 2 percet.
0
2006. június 26., hétfő 1:10
2975
akkor legalább deco még játszhatott volna kicsit :D
0
2006. június 26., hétfő 1:10
2938
A portugalok megerdemelten jutottak tovabb, ha a tizenegyest nem nezem. A biro egy faszkalap. Ha a tizenegyest megadja a biro, akkor teljesen mas lett volna a jatek. Ronaldo miatt tenyleg piros jart volna viszont Figot is egybol ki kellett volna allitani a fejelesert (sipszo utan mar a szandek is piros lap egybol) es akkor nem rohant volna bele a holland konyokebe (aki valoban kirakta es valoban konyokolt, de minden egyes labdara futasnal ez van, minden meccsen, csak nem mindig hajol le a jatekos majdnem derek tajra, a holland konyoke ugyanis nem volt felemelve). Viszont hollandia szerintem remek jatekosokbol all de sajnos tobb meccsen mar nem tudjak megmutatni. Azert elol varazsoltak ma is. Innentol nagyjabol nem erdekel a meccsek kimenetele, en hollandianak drukkoltam.
0
2006. június 26., hétfő 1:09
2975
igen, színészkedő és durva, mindemellett sportszerűtlen is. a jelzők sajnos portugáliára is igazak voltak, de még mindig kevésbé, mint hollandiára.
0
2006. június 26., hétfő 1:09
117
Lederer Akos es Kovacs Kalman is elmehet a picsaba...