Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. június 26., hétfő 1:07
a bíró azért megszopatta portugáliát is: aki a következő meccsen kap egy sárgát, az nem játszhat a brazilok elleni meccsen (feltételezve, hogy portugália lenyomja a ma harmatgyönge angliát, brazília pedig hozza a kötelezőt).
0
2006. június 26., hétfő 1:07
Színészkedő?! A hollandok húzták el az egész második félidőnyi időt? Visszavonták a cserét, minden belépő után rájátszottak, 5 percig balhéztak minden szabálytalanság utána a portugálok, egy ilyen csapat nem volt a vb-k történetében, akik ennyiszer húzták az időt. Ronaldo lekungfuzása az csak durvaság volt, egyáltalán nem volt piros lap, mivel mezőnyben volt, és nem gólhelyzetben, vagy a tizenhatoson belül, amikor Robbent mellberúgták, azért még sárga sem járt.
0
2006. június 26., hétfő 1:06
Ivanov mindig is szarul vezetett meccseket, ez mar szegyen tenyleg, ami volt, nem a focirol szolt az egesz, hivjak vissza Poll-t, es o fujja a dontot...:)))
0
2006. június 26., hétfő 1:05
Akkor röviden összefoglalnám a Portugália - Hollandia meccset : a bíró egy pöcs, a Hollandoknak inkább a játékkal kellett volna foglalkozniuk, a Portugálok megérdemelten jutottak tovább.
0
2006. június 26., hétfő 0:44
abban egyetértek, hogy az tizenegyes volt, de ronaldo lekungfuzása meg piros lap volt... az tény, a bíró kurva szar, stb, de semmi nem magyarázza azt a sportszerűtlenséget, hogy nem adják vissza a labdát. döbbenet, ilyet én még nem láttam, vagy annyira régen, hogy nem is emlékszem rá... az egész holland csapat egy durva, színészkedő, rettenetesen antipatikus gárda. sajnos a portugálok is belementek ebbe, de minden igyekezetük ellenére sem sikerül felül(illetve alul)múlni a narancsokat...
0
2006. június 26., hétfő 0:40
Esszel Angel. Szerintem itt mar senki nincs eszenel, ezert nem adtak vissza a labdat. Mellesleg ha azt a tizenegyest megadja a biro, akkor most nincs 15 sarga, 3 piros es nincsenek a verekedesek. Ez igy mar nem foci pedig a vb legjobb meccse lenne. A biro volt szives elbaszni. Nagyszeru.
0
2006. június 26., hétfő 0:34
hogy milyen egy köcsög sportszerűtlen csapat ez a hollandia....
a kis buzi a meglepetten álldogáló portugálok között milyen jól tudta vezetni a labdát...
0
2006. június 25., vasárnap 23:59
az egész jelenet jobban hasonlított a mátrixra, mint egy focimeccsre... az ilyen megmozdulásokat kellene rögtön pirossal jutalmazni, akkor nem kellene egy cristiano ronaldonak fél óra után sírva levonulni a pályáról...
0
2006. június 25., vasárnap 23:57
Úgy tűnik, hogyha Robbent agyonrúgják a pályán, akkor sem fog tizenegyest ítélni.  Van Basten természetesen tönkrevágta a holland csapatot azzal, hogy nem játszat 4 klasszist (ebből 3-man nincsenek is a vb-n), ma most kikapnak, menesztik az biztos. Alulmotivált a csapat, stb. De még nincs vége, azért bízom bennük. Hajrá Oranje!
0
2006. június 25., vasárnap 23:49
Costinha egy idiota barom...hogy lehet egy profi focistanak ilyet csinalni egy sargaval?
0
2006. június 25., vasárnap 23:44
Na EZ a biro fasz. Mi kell meg egy tizenegyeshez? Mellberugjak a csatart, a labdara esely sincs es kifele itel a buzi biro. Beszarok.
0
2006. június 25., vasárnap 23:18
Nyertek, 8 kozott vannak. Szerintem felesleges belekotni a csapatokba - ahogy itt mindig - nem azert vannak ott, hogy nekunk jo legyen, hanem azert, hogy minel tovabb jussanak. Egyebkent szerintem ilyen jatekkal a kovetkezo meccsen elverik oket.
0
2006. június 25., vasárnap 22:04
Én csak azt nem értettem, hogy ki ellen fognak 2 csatárral játszani, ha nem Ecuador ellen? Tisztára, mint a franciák... Nem baj, már a 8 özött vannak, és -remélem- lesz ez még jobb is.
0
2006. június 25., vasárnap 21:59
Mit szoltok erre a gyenge angol produkciora?
0
2006. június 25., vasárnap 16:21
Nem tudom te milyen mecset neztel, de szamomra elvezetes volt a Nemet - Sved. Szepen jatszottak a nemetek.
0
2006. június 25., vasárnap 13:53
Német - Svéd jobb volt? Hát ebben nem értek egyet, sőt. Maximum az első 15 perce, de utána már a németek sem küzdöttek, a svédek meg teli gatyával léptek pályára. Az a meccs lefutott volt az elejétől, a másik meg végig izgalmas, pörgős, látványos, a mexikóiak lelkesek voltak, ahogy azt kell, és méltó ellenfelei voltak a gauchóknak, akik remélem, kiverik a németeket a nyolcaddöntőben.
0
2006. június 25., vasárnap 13:29
Klinsmann fantasztikusan összerakta ezt a csapatot. Mindenki remekel, félelmetes...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 25., vasárnap 13:18
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 25., vasárnap 12:24
Hogy hívják azt a 22 fõs csoportot, ami televízió elõtt ülve a futballvilágbajnokság döntõjét nézi????
Magyar labdarúgó-válogatott.
0
2006. június 25., vasárnap 11:44
"Argentína elintézi a németeket"

Ebben nem lennék én olyan biztos...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 25., vasárnap 11:27
Addig nincs baj, amíg a brazil játékosok nem becsülik le az ellenfelet, mert a nagy mellény, a nagy arc megbosszulhatja magát. A média meg azért van, hogy folyamatosan eltúlozzon, felnagyítson mindent, mert a lapokat csak "istenek", meg hasonló barom jelzőkkel lehet eladni. A játékosoknak viszont tudniuk kell, legendák csak a pályán, és csak a teljesítmény alapján születhetnek. Én a brazil-mizériával soha nem foglalkoztam, már jóideje a netes cikkeket sem olvasom, nemhogy a lapokat, hidegen hagynak a csodariportereink is, egy a lényeg, tetsszen a játék.
Angolok sajnos tudnak érthetetlen rövidzárlatokat produkálni, szegény cimborámnak 27 ezer forintja bántaa Tippmixen a múltkori, svédek ellen a 90. percben idióta módon bekapott gólt, vagy mondhatnám a Trinidad ellen 80 percig folytatott impotenciát. Reméljük, ezuttal a szebbik arcukat fogják mutatni.
Egy angol-portugál elődöntő nem lenne rossz!
most posts by TM
0
2006. június 25., vasárnap 11:13
Nem vitatom, hogy Brazilia nyer, csak ugy megjegyeztem, hogyan lebecsulik Ghanat...Az esti meccsen en is Portugalianak szoritok, hollandok jateka nem tetszett, Angol-Ekvador szerintem sima meccs lesz, bar ki tudja, csak nehogy valami idiota birok legyenek megint, mar elore felek tole...
0
2006. június 25., vasárnap 11:09
Favorit vagy sem, Ghána csomagolni fog, hiába szajkóznak kőkemény afrikaiakról, meg puhány japánokról. A tudás a jégen és a sivatagban is kidomborodik, ennyi.
Argentína elintézi a németeket, ma pedig remélem Anglia és Portugália is azt mutatja, amit sokan várnak tőlük!
most posts by TM
0
2006. június 25., vasárnap 11:03
A tegnapi meccsen jobb volt Mexico, osszessegeben minden meccsuket latva, viszont Argentina megerdemelten jutott tovabb, Ukran-Svajc meccs az olaszoknak kedvez, legkonnyebb utjuk lehet a 4 koze, de hol van az meg...Brazil-Ghanara meg a fogadoirodakban 1,25os oddsot adni is felettebb tulzas, annyira azert nem favorit Brazilia, szerintem...
0
2006. június 25., vasárnap 2:58
A VB ilyen, sosem arrol szolt, hogy mi az igazsagos. Ne legyunk szentimentalisak. A fociban gyakran elofordul, hogy valami nem alakul igazsagosan. Nezzuk meg azt, hogy mennyire nehez europabol kijutni a vb-re es milyen mondjuk azsiabol. Ha a vb-re ki nem juto europai csapatok az azsiai csoportokban vannak, akkor kijutott volna tobb is. De akkor hogy legyen? A csoportokat is sorsoljak? Es ha nem jut ki azsiai csapat (a foldresz tetszes szerint helyettesitheto) akkor az igazsagos? Szerintem lattunk egy jo meccset (bar a nemet - sved jobb volt, hm, regen lattam ilyen jol jatszani a nemeteket, kiallitas nelkul is alaztak volna) es oruljunk neki.
0