Megérdemelte volna Mexikó a továbbjutást, azt nézve, hogy ilyen csapat lesz a legjobb nyolc között, mint Svájc vagy Ukrajna. Minden poszton felvették a versenyt az argentínokkal, akik nem kerekedtek semmiben föléjük, tehát jól felnőttek a zöldek a feladathoz, azonban a gauchók tényleg klasszisok, és Maxi Rodriguez egy villanása is elég volt, hogy kiessen Mexikó. Nagy kár, jobban örültem volna, ha tizenegyesek döntenek, bár az sajnos Mexikónak rossz ómen, a bolgárok 94-ben pont ezekkel ejtették ki őket, de akkor szerintem igazságosabb lett volna,
0
2006. június 25., vasárnap 1:34
2938
Tudod mi a baj veled? Ha ezt a golt az olaszoknak nem adtak volna meg egyenlionel vagy 0-1-nel az utolso percben, akkor nem arrol magyaraznal, hogy milyen nehez kiszurni egy ilyen lest, hanem habzo szajjal kiabalnal csalast. Szoval legkozelebb gondolkozz, mielott megszolalsz.
0
2006. június 25., vasárnap 1:34
16099
Amúgy Mexikó jó volt, de nem eléggé. :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 25., vasárnap 1:33
16099
Nem nekem szólt? :) Akkor bocs!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 25., vasárnap 1:33
16099
Balfék vagy te, paraszt!
0
2006. június 25., vasárnap 1:17
29
Így van, ráadásul a mexikóiak legjobbját, Zinha-t állandóan faragják, attól félek, hogy megsérül. Most már mindegy, egy öngóllal és egy szerencsés átlövéssel kikaptunk. Rendkívül szomorú vagyok.
0
2006. június 25., vasárnap 1:17
117
Mexico sokkal jobb volt, de ha igy marad, remelem argentinok szetvagjak a mocsok nemeteket, oket jobban utalom, mint alreadyt, vagy ki a tokomet...
0
2006. június 25., vasárnap 1:06
2938
2-1, ott az igazsag. :)
0
2006. június 25., vasárnap 1:02
2938
De nyugi, jo a biro, megmondta az istenbarma verebes meg ez a masik istenbarma cannavaro is.
0
2006. június 25., vasárnap 1:02
2938
Szerintem pont szar a biro, osztott olyannak sargat, aki semmit nem csinalt, raadasul az orra elott es nem osztott ki egy csomot.
0
2006. június 25., vasárnap 1:01
2938
Ez a biro eddig ket sargat nem osztott ki, amit kellett volna es adott egyet feleslegesen. Ket lest befujt, ami nem volt az, de fujjad csak a verebes fasz dumajat, hogy milyen jo a biro. Mellesleg a partjelzo jelzio a lest, neki pedg vonalban kene allnia es bizony azert van ott, hogy jelezze ha les es ne jelezze, ha nem az. Mellesleg a par centis dologgal eleg nagy hulyeseget mondtal, tudod onnan oldalrol latszik, hogy elorebb van vagy sem. A les miatt pedig a partjelzot hibaztattam, nem a biro hibaja. A centikrol pedig annyit, hogy a belso vedo hatrebb volt, tehat egy fel meterrol beszelunk. Te meg amugy is huzzal bort a fogadra, mar a multkor is szoltam, hogy nem vagyok rad kivancsi.
Remelem azzal nem vitatkozol, hogy az argentin hatrebb volt, nem is egy vonal (a belso vedo beljebb volt, a szelsovel meg egy vonal) es egy szabalyos golt vettek el toluk.
0
2006. június 25., vasárnap 0:58
213
Na ja, de Heinze sárgája "országos" piros volt... Az a túloldali védő ugyanis soha nem ért volna oda... Így viszont egyértelmű, hogy gólhelyzetben akadályozták a mexikóit...
0
2006. június 25., vasárnap 0:56
117
Ezek a biro fuj idaig a legjobban, hogyan allapitanal meg Te millimeteres, vagy par centis lest, vagy nem lest, korrekten mindent, balfek vagy megint...
0
16099
Mármint Argentínától!
0
16099
Elvettek tőlük egy GÓLT!
BUNDA! :((((((((
0
2006. június 25., vasárnap 0:55
2938
Jol jatszik, de a bironak megkoszonhetik a folytatast.
0
2006. június 25., vasárnap 0:54
2938
Hja. de kikaptak volna ha a buzi partjelzo nem int masodszor is tevesen lest. Ez a masodik az idegesitobb hiszen gol lett a vege, amit elvettek az argentinoktol. Ezt a meccset megnyertek a kek-feher csikosok, de a biro elvette toluk. Ezt a verebest meg kergessek mar el a francba onnan.
0
2006. június 25., vasárnap 0:54
7252
Akkor egy kis hosszabbítás! Mexikó most tényleg jól játszik!!
0
2006. június 25., vasárnap 0:04
29
Mexikó végre úgy játszik, ahogy az méltó hozzájuk, ahogy tették azt 94-ben! Vamos Mexico, en la cópa del mundo! Arriba el Kikín!
0
2006. június 24., szombat 23:55
16099
Igen én is így látom...
0
2006. június 24., szombat 23:54
7252
Esélyes, hogy búcsúzunk tőlük!
0
2006. június 24., szombat 23:52
16099
Nem biztos, hogy ma az argentínok győznek...
0
2006. június 24., szombat 22:47
117
Ez a biro megint marha gyenge volt, Lucicnak mindket sargaja erosen ketes volt, de haladas, hogy nem adott 3 sargat, mint Poll...szeva K...
0
2006. június 24., szombat 21:46
52685
Az argentínok ellen kevés lesz a Kevin Costner vezette bajor brigád, és lesz szép nagy nemzeti gyász.
most posts by TM
0
2006. június 24., szombat 21:41
16099
Németek még akár döntősök is lehetnek, de nyerni nem fognak az biztos!