Ki volt ez az új hang? Hova tünt Léderer, Világi, Hajdú B.?
0
2006. június 24., szombat 20:54
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 24., szombat 2:28
16099
Áh, kár, hogy a franciák továbbjutottak! :( Fene esne beléjük!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 24., szombat 1:53
52685
Na, a végén a franciáknak is összejött a siker, bár a spanyolok ellen kapaszkodniuk kell, igaz, mindegy lesz, ki jut tovább, mert utána úgyis a brazil henger állja útjukat! :-) Az olaszok mákosabbak, hiszen ausztrália legyőzhető ellenfél, utána pedig a svéd-ukrán győztese sem mission impossible. A német-svéd, argentín-mexikó kvartettből Argentína a favoritom, míg az angol-ecuador, portugál-hollandból hárman is esélyesek. Ha minden így alakul, akkor egyik ágon egy olasz-argentín elődöntő jöhet létre, míg a másikon a brazilok, és az említett három csapat (angol, portugál, holland) valamelyike. Persze sokan szeretnék a brazilok helyett a spanyolokat látni a négy között, na, majd meglátjuk, még lesz izgalom bőven, hiszen még csak most jön az igazi küzdelem! :-)
most posts by TM
0
2006. június 23., péntek 20:08
213
Egyetértek. Nekem mindegy volt, ki jut tovább, de így... Le a bírókkal.
0
2006. június 23., péntek 20:04
52685
Azt kifelejtettem, hogy az ukrán sorfal a büntetőterületen belül állt, és a répa bíró a kezezés után szögletet ítélt a tunéziaiaknak - 11-es helyett.
most posts by TM
0
2006. június 23., péntek 19:57
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 23., péntek 19:39
52685
Újabb gusztustalan játékvezetés a VB-n. A paraguayi bíró előbb nem vett tudomást arról, hogy a tunéziai szabadrúgást az egyik sorfalban álló ukrán a kezével segítette a felső léc fölé, majd három perc múlva simán megette, ahogy Sevcsenko feldobta magát a tunéziai kapu előtt, és 11-est ítélt, amit aztán az ukrán be is lőtt. Ennyin múlik egy csapat sorsa, hála a valószínűleg magasfokon kvalifikált paraguayi sípmesternek...
most posts by TM
0
2006. június 23., péntek 14:06
52685
Tunéziát megkedveltem, Lemerre remek kapitány. Örülnék, ha továbbjutnának a csoportból!
most posts by TM
0
2006. június 23., péntek 13:16
3933
Van rá esély. Lemerre összekapja csapatát, az tuti. Viszont Blohin számomra érthetetlen módon képtelen egy csapataként funkcionáló Ukrajnát a gyepre küldeni. A szaúdiak elleni 4-0 betudható a közel-keleti csapat játékerejének is.
0
2006. június 23., péntek 12:53
53
A Fiorentinát biztos nem minősítik vissza, mivel már felmentették. Ma szerintetek van rá esély, hogy Tunézia legyőzze Ukrajnát? Az elmúlt fordulóban mindent beleadva küzdöttek, amit a vb-n kevés csapattól láttam, például a horvátok tegnap sokkal gyengébben játszottak, mint ahogy azt ilyen tétnél megkívánt lett volna. A brazil - Ghána meccsen sajnos nem játszik a ghánaiak kulcsembere, Essien, ez nagy érvágás, ám még ott van Appiah és viszonylag masszív a középpályájuk, a védelmük sem gyenge, Mensah kiváló játékos, a csatáraik közül Muntarit kiemelném. Ennek ellenére mégsem érzem, hogy lenne esélyük, viszont egy Mexikót, Ecuadort meg tudnák verni.
0
2006. június 23., péntek 12:12
31
Maximálisan egyetértek!!!
0
2006. június 23., péntek 10:46
3933
Buffon nem kellene a Realba (szerintem), elvégre Casillas jobb kapus (szerintem), sőt, fiatalabb is.
0
2006. június 23., péntek 2:51
117
Na ja, fel csapatot vinne a Real, edzostul, Buffon, Canna, Zambrotta, Ibrahimovic, aztan ki tudja, bar azt kijelentettek, hogy masodik ligaban nem fognak jatszani, Del Pieron kivul, hat ez a Juvesziv...mintha egy ev nagyon megviselne a penztarcajukat, nem lenne a napi betevore, ha feleannyi loveert jatszananak...Na, de a mai vilagban mit varhatunk...Voltam Torinoban mar, es teny, inkabb az A.C. Torinonak szurkolnak ott is...Juve-Inter meccs nagy elmeny volt azert...:)
0
2006. június 23., péntek 2:42
2007
0
2006. június 23., péntek 2:22
117
olasz-amerikai meccsel egyetertek, ott kezdtem ketelkedni, hogy mit is akar(unk) ilyen jatekkal...na, de en Juve drukker vagyok gyerekkoromtol, es inkabb kiegyeznek meg azzal is, h az olaszok kenguruk utan kiesnek, csak a Juvet ne minositsek vissza a masodik ligaba, latod az a felhaborito, mert mindenhol bunda megy, es epp egyet (tobbet, de foleg a Juvet) szemeltek ki azzal, h jegre teszik...Olasz valogatotthoz visszaterve, Toniban csalodtam nagyot...orulok neki, hogy mar elkezdodik az egyenes kieseses rendszer, mert en is a jo focit szeretem, az izgalmasat...
0
2006. június 23., péntek 2:10
2007
0
2006. június 23., péntek 1:57
117
Amugy meg nem tudom, miert rettenetes az olasz foci, vedelem a vilag legjobbja, jol kontraznak, es pl. ma is jol jatszottak...nem tetnelkuli tili-toli volt, mint a mai brazil, vagy az argentin-holland meccs, na az utobbi volt pl. a foci halala...szerintem...
0
2006. június 23., péntek 1:44
117
Gorog eb gyozelem utan nagyobb halal mar nem lehet, megha mexico nyeri a vb-t, az sem...
0
2006. június 23., péntek 1:37
2007
0
2006. június 23., péntek 1:36
117
Jo biro ez a Graham Poll, egy ideig nem fog vezetni, csak a Halifaxnak meccset...:) frajer ez a kep...
0
2006. június 23., péntek 1:32
17243
0
2006. június 23., péntek 1:11
53
Nézte valaki a horvát - ausztrál meccset? A vb eddigi legjobb mérkőzése volt. Simunic pl. 3 sárgát kapott, a második után a bíró elfelejtette kiállítani, a 3.-at reklamálásért kapta, akkor küldték le. A végén nem értettem, hogy miért nem adták meg a 3. aussie gólt. Mindenesetre nagyon szimpatikusak voltak, így hát azt mondom, hogy a nyolcaddöntőben hajrá socceroos!