Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. július 11., kedd 19:44
nem azért kellett volna megkapnia mert aranyérmet nyert hanem azért mert az összes meccsén szinte hiba nélkül játszott, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, nem csinált olyan undorító dolgot mint zidane tette azt a döntőben.
ja és canna a saját posztján jobban teljesített mint zidane a középpályán
0
2006. július 11., kedd 19:33
és miért pont egy csapattársad kapná a címet? cannavaro nem volt rossz, no de ne szálljunk mingyá  el - csak mert mégis olasz arany született?!… szvsz nem feltétlenül az aranyos csapatból kerül ki a legjobb játékos!
0
2006. július 11., kedd 18:49
Szerintem azért, mert a spanyolok ellen és a portugálok ellen is kiválóan futbalozott.
0
2006. július 11., kedd 18:44
azt nem vitatom hogy zidane nagyon jó volt a brazilok ellen de 1 nagyon jó meccse miatt hogy a fenébe kapta meg ezt a címet?
0
2006. július 11., kedd 18:39
A különbség az, hogy Zidane építi a focit, Cannavaro rombolja. Lehet egy védő is nagyon jó és Cannavaro természetesen nagyon jó, de más kategória. Enyhe kifejezés, hogy Zidane jól játszott a brazilok, azaz a brazilok! ellen. Az olyan mérkőzés, mint például a 86-os argentin-angol Maradonával, stb...
0
2006. július 11., kedd 18:35
Szerintem több csapatnak voltak jó mérkőzései, de nem lehet azt mondani, hogy a portugálok játszották a legszellemesebb focit. Az angolok, de pláne a franciák ellen egy-két momentumnál többet nem tudtak felmutatni. Badarság, amit arról írtál, hogy megnyerették a vb-t az olaszokkal. Rendkívül egységes csapat, egyenrangú ellenfelei voltak a franciáknak, most ők nyertek egy kis szerencsével. Ha Zidane fejese 5cm-re arrébb megy, most mindenki arról írna, hogy az olasz csapat ilyen deffenzív játékkal nem is érdemelte volna meg az aranyat...
Sajnálom Zidane-t, mert, aki látta, hogyan játszott a brazilok ellen, az még nagypapa korában is mesélni fogja az unokáinak, ...aztán hozzáteszi, hogy bután kiállítatta magát.

0
2006. július 11., kedd 18:24
nem utodm miért istenítitek zidane-t?
meg sem érdemli a vb legjobb játékosa címet!
egyedül a brazilok ellen játszott jól azt kész, a többi meccsen elég átlagos teljesítményt nyújtott. na jó talán még a portugálok ellen játszott jól.
véleményem szerint cannavaro-nak kellet volna odaítélni a díjat!
0
2006. július 11., kedd 18:08
Egyetértek, a hollandok több nagyszerű taktikai elem kiagyalói, a hetvenes-nyolcvanas években is bizonyították már ezt. Legnagyobb problémájuk ezen a vébén Van Basten személye volt.
most posts by TM
0
2006. július 11., kedd 17:27
Most tényleg nem akarok kötekedni, de a holland mentalitást leginkább a brazillal lehet egy lapon említeni, attól függetlenül, hogy ezen a vb-n hogy játszottak. Nézd meg: a hollandok nem 4-5-1-et játszanak, hanem 4-3-3-at, a selejtezőcsoportokban végig fölényes győzelmet arattak, Csehországot oda-vissza verték 2-0ra, szerintem a holland mentalitást nem lehet az olasszal vagy az angollal egy lapon említeni. Ezen a vb-n semmi sem jött ki a holland mentalitásból, mert van Basten elrontotta a csapatot, de ezt nem 4 meccsből kéne megítélni. Különben meg a holland egyáltalán nem szabálytalan csapat, egy meccsük volt, amin kölcsönösen rúgdosódtak, de azelőtti 3-on aligha. Most szerintem az Elefántcsontpart elleni meccsük különösen jó volt, végig nyílt sisakos játék folyt, nem álltak vissza a két góluk után védekezni, nem hozták le a csatárokat, éppen ezért nagy terület volt a pályán az elefántok részére. Szóval én állítom, hogy a holland mentalitás az, ami megmentheti a focit, ha megnézed a vb-ket, eb-ken, mindig támadó szellemben játszottak, sosem védekezőben. 2004: holland - cseh 2-3, 2000: holland - dán 3-0, holland - francia 3-2, holland - jugó 6-1, hogy csak a közelmúlt világeseményeiről említsek bizonyító eredményeket. A portugálok ellen is játszották volna végig a támadó szellemű focit, ha azok nem tördelik szét a meccset... Játszották is, csak rövid ideig. Ha megnézed a holland bajnokságot, ott is meccsenként lehet látni minimum 3 gólt, mert támadó szelleműek a csapatok.
0
2006. július 11., kedd 17:21
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. július 11., kedd 17:17
Megyek is és gondolkodom a megoldáson.:)
0
2006. július 11., kedd 17:15
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. július 11., kedd 17:09
Aha, szóval akkor ezt mondta Materazzi Zizou-nak és részt ígért Neki a milliárdokból..aki a fejeléssel készségesen hozzájárult az olaszok győzelméhez.
Micsoda szövevényes háttér!:))
0
2006. július 11., kedd 17:04
0
2006. július 11., kedd 14:59
erről beszélek: 34 éves, kirobbanó, csúcsformában. ő a király :) elismerésre méltóaranylábú mágus.
0
2006. július 11., kedd 14:50
34 éves, van még pár klub éve. minden tiszteletem az övé és fígó lajosé.
0
2006. július 11., kedd 14:44
ezért ne "nyugdíjasozzák" le nekem! nem fiatal, tudom, de amíg ilyen a teljesítőképessége, addig kit érdekel a kora (rajtam kívül)?
0
2006. július 11., kedd 14:41
"mutassanak egy feleennyi idős, ilyen rutinos játékost!"

:D :D :D ezt nem mondod komolyan? elvárod egy 17 éves játékostól, hogy olyan rutinnal bírjon, mint zidane-é? :)
0
2006. július 11., kedd 14:35
8 éve francia drukker vagyok, akkor a nyolcaddöntő előtt megmondtam, hogy ők lesznek a világbajnokok - akkor még mindenki nevetett. nem kétséges, hogy a világ egyik legjobb játékosa Zizou, és az, hogy egy ilyen incidens előfordulhatott, annak komoly oka lehetett. nem hinném, hogy egy sima menj-a-p*ba vagy k*-anyád így kizökkentette volna. sajnos nem igazolták az eredmények a teljesítményüNket, ám a MI ezüstünk fényesebben ragyog az olasz aranynál. Zizou pedig méltán lett a vébé legjobb játékosa - a korával ellenérvelőknek annyit szeretnék elmondani, hogy mutassanak egy feleennyi idős, ilyen rutinos játékost!
0
2006. július 11., kedd 14:28
Lehet, hogy mindenkiről lehet ilyet csinálni, de Materazzi a pár évre visszamenő olasz bajnokságok legtöbbször eltiltott/kiállított, sárgalapot kapott játékosa, és pontosan a szándékos szabálytalanságai miatt, tisztán lehet látni, hogy hányszor tapos meg egy játékost, meg hányszor rúgja fel akkor, amikor a labda már rég nincs ott. Ezek nem nagyon ronda szerelések kategória.
0
2006. július 11., kedd 14:24
"A legszebb focit Portugália és Argentína játszotta" -> Te ezt komolyan is gondolod, mert akkor nagy gondok vannak, hogy portugália bármikor is (szép) focit játszott volna? Nekem úgy tűnt, hogy végig dobálták magukat. Nem volt befejezőcsatáruk, Pauleta nulla volt az egész vb-n, az angolok ellen még 10 emberrel is antifocit játszottak, folyamatosan húzták az időt, fetrengtek, estek össze, próbáltak csalni, időt húzni, a labdával nem is foglalkoztak, az angolok, franciák ellen teljesen impotensek voltak, a németek ellen is, addig amíg nem kaptak 3 gólt, mert utána a németeket aztán nem érdekelte komolyan a meccs. Tehát akkor ez a legszebb foci. Ok. Ja és a svéd csapat lenne szimpatikus? Csak azért, mert épp olyan impotens felívelgetős focit játszottak, mint a többi általad kiemelt csapat, persze ha nem láttad a meccseket, akkor hiába magyarázom, ráadásul állandóan faragták az ellenfelet. "Szerintem a vébé legjobb játékosa Figo volt" -> No comment :D A hollandok elleni meccsen volt egy jó 10 perce, amikor elfutott a szélen, és adott egy gólpasszt, utána pedig a világon semmit nem csinált egy momentuma nem volt, amiben bárhogy is befolyásolta volna a meccs alakulását, egyébként szinte minden meccse után 4-5/10es osztályzatot kapott, mondjuk ez csak egy mellékinformáció. Szerintem benne sem volt a legjobb játékosokat megválasztó keretbe. Figo kb. pont annyira aljas szemétláda, mint Materazzi, kár, hogy nem láttad volna a hollandok elleni meccsét, egyrészt belefejelt van Bommel arcába, másrészt utána, amikor Boulahruz kitette a kezét, ő pedig belefutott, majd látványosan összeomlott 5 percig fetrengve. A leggusztustalanabb focit a portugálok játszották, nem is törődtek a labdával sok esetben, dobálták el magukat egész végig. És ez neked a legszebb, és akkor olyat írsz, hogy "legmocskosabb és alantasabb játékban holtversenyben az olaszok és az angolok nyertek, a hollandok szorosan mögöttük toporogtak, majd a jó öreg franciák", csak azért, mert tőlük kiállítottak egy-egy embert, aki nem bírt magával, míg a portugálok első szándéka az volt, hogy csalják a focit, meg amit a hollandok ellen csináltak - karaterúgás Robben mellkasába, van der Sar fejberúgása, szóval az neked nem számít, sőt ők játszották a legszebb focit. Messi játéka egy kalap szart sem ért? Alig játszott, mindig a végén állították be, amikor beállt, gólt lőtt a szerbeknek, meg a mexikói védőket alaposan megszivatta. Kár, hogy jelölték a legjobb fiatal játékos címre, és ha nem Németországban van a vb, valószínűleg nem Podolski kapja.
0
2006. július 11., kedd 13:36
Megnézted te ezt a videót egyáltalán? Vannak benne ragyogó szabadrúgásgólok is, gondolom, aki direkt lejáratásra gyárt ilyet, az nem tesz bele pozitív momentumokat, de tényleg hagyjuk.
A mondandód vége szép zárszava lehetne ennek az idejétmúlt topicnak, ámen!
most posts by TM
0
2006. július 11., kedd 13:29
igen, egy sikeres játékosnak nincsenek ellenségei, csak a rajongói lehettek! :) gyűlölöm a gyűlölködést. focinak ugyan nem foci, hanem forma-1, de sport. ajánlom a figyelmetekbe az f1 racing júliusi számát, amelyben összegyüjtötték schumacher állítólagos csalásait. undorító egy lista. szerepel rajta apró szabálytalanság, egyszerű versenybaleset, de még a versenybírók rossz döntése is (1998. silverstone). sokan észre sem veszik, hogy mennyit adott ez az ember nemcsak a forma-1, hanem magának a sportnak. mindenkiben lehet keresni a rosszat, én mégis azt mondom nem materazzit cseszegessük, s zidane-ra is emlékezzünk úgy, mint az utóbbi 10 év egyik legjobb labdarúgójára.
0
2006. július 11., kedd 13:19
Ami pedig az általam említett videót illeti, nem most készült, hanem 05. 18-án, tehát nem a vébé ihlette, mégcsak nem is a védő lejáratására készült, sajnos épp az ellenkezője látszik igaznak, az őt dicsőítő rajongók gyártották, ami több, mint szomorú.
most posts by TM
0
2006. július 11., kedd 13:05
nem vagyok elfogult. néha napján mindenkiből kibújhat a rossz. materazzira pedig mindig úgy gondoltam, mint egy kiváló futballistára (lásd pl. az elmúlt vb). lehet, hogy megosztja a nézőket, csakúgy mint beckham, maradona vagy akár zidane.
0