Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. június 19., hétfő 2:07
Balfasz az anyad, te gecilada, fogjad vissza magad...
0
2006. június 19., hétfő 2:04
A brazilokat szidni egyebkent sikk mostansag. Szerintem baromi egyszeru a keplet, mint csapat messze nem a legjobbak (az akcioik nagy resze csak ugy alakul, tortenik, nem begyakorolt tamadasokat latunk) viszont egyenileg a top-on vannak. De amennyire en emlekszem, ez nagyjabol mindig is igy volt es vannak annyira jo jatekosok, hogy igy is sorban nyerik a vb-ket. Iden is ott lesznek a dontoben es hulye aki azt mondja, hogy erdemtelenul. Meg kell oket verni es akkor nem lesznek ott. Amig nem tudjak oket megverni, hiaba szarozza oket a fel vilag, eleg amit jatszanak, eleg ha egy meccsen csak ketszer villannak, mert ezzel is tudnak nyerni. Akkor mire fel szarozza oket barki is? De most komolyan. Megint az elozo postomhoz kanyarodnek vissza. Braziliaban nemzeti gyasz lenne ha gyonyoru jatekkal nem jutnanak ki a csoportbol es oriasi fiesta lesz, ha vegig "gyenge" jatekkal nyernek. Az meg legyen az o dolguk, hogy mit jatszanak, ne mar, hogy egy magyar mondja meg egy brazilnak, hogy mit es hogyan...
0
2006. június 19., hétfő 2:02
Viszont a vébére ki nem jutó országok lakosai közül a magyarok nézik a legtöbben a meccseket - legalább valamiben sikeresek vagyunk! :-)
most posts by TM
0
2006. június 19., hétfő 1:59
Szerintem pedig itt mindenki segg hulye aki a vb jatszo jatekosokat szarozza. Kezdve mr balfasszal, aki szerint Barthez szar kapus. De nyilvan a kedves forumozok sokkal jobban ertenek a focihoz, mint a szakemberek es azok akik dollar miliokat fizetnek ertuk. Nyilvan. Meg nyilvan szarok is. Meg hogy merik felvenni az olasz mezt ezek. Hahh. A buzi szovetsegi kapitany, meg a mocsok digok hogy kepzelik? Majd a fasza magyar megmondja a tutit. Elvegre nem csak a magyar valogatott es a focistaink igazi sztar jatekosok, de labdarugo nagyhatalom vagyunk es a szurkoloink is mindenkinel jobb szakemberek.

Ha az emberi hulyeseg fajna, itt - es mas vb-vel foglalkozo forumokon is - sokan halnanak bele a fajdalomba.
0
2006. június 19., hétfő 1:59
Nem, te csak a brazilokat fikázod folyamatosan...
most posts by TM
0
2006. június 19., hétfő 1:58
Nem melto tobb olasz sem, pl. Toni, es az Udineses Vincenzo I. sem, Vierit nem nevezni, Pippot nem jatszatni, tele van a tokom az egesszel...Forza Tobago...:)))) Shaka Hislop..:)))
0
2006. június 19., hétfő 1:56
Már miért lett volna érdemtelen? Neked még mindig komplexusod van, úgy látom!
most posts by TM
0
2006. június 19., hétfő 1:45
Most sikerült netközelbe férkőznöm és nem olvastam az előző hsz-okat, így csak most tudok reagálni a tegnapi olasz-usára: Zaccardo egy fatökű-falábú pöcs, De Rossi meg egy sunyi köcsög, alattomos g..i. Nem méltó, hogy tagja legyen az Azzurriknak!!!
9 a 8 ellen, és 1-1??? A digók maguknak köszönhetik, ha kiesnek... :-(((
0
2006. június 19., hétfő 1:28
Barthez nem er semmit, soha nem volt jo kapus, csak jo csapat volt elotte, anno...
0
2006. június 19., hétfő 1:15
Talán mégsem volt olyan jó ötlet Barthezt a kapuba állítani Coupet helyett. :)
0
2006. június 19., hétfő 1:12
én egyszer sem mondtam, hogy rossz ez a vb. mások mondták.
0
2006. június 19., hétfő 1:08
Zidane meg mi a fakernak jatszik, Trezeguetet meg beteszik 2 percre, ekkora marhakat, megall az eszem...
0
2006. június 19., hétfő 1:07
de az vhol jó dolog, hogy nem előre lefutott meccseket látunk. akkor kérdem én, miért olyan rossz is ez a vb?
0
2006. június 19., hétfő 1:03
jó tudom, de a lényeg, hogy a braziloktól mindenki többet várt. az agyon dícsért támadósornál meg még talán én is többet csináltam volna. főleg amit a horvátok ellen alkottak.
0
2006. június 19., hétfő 0:56
volna, volna, volna...
0
2006. június 19., hétfő 0:41
döntetlent tippeltem, és az is lett volna az igazságos eredmény. ezt csak néhány elfogult brazil drukker nem ismeri el.
0
2006. június 19., hétfő 0:13
én is remélem, hogy továbbjutnak. de tényleg, pár napja még azt tippelted, hogy a horvátok is meg fogják verni brazíliát. :)
0
2006. június 19., hétfő 0:12
ezt minden vb-nél, eb-nél, olimpiánál, forma-1-es magyar nagydíjnál stb. el szoktuk mondani. :)
0
2006. június 18., vasárnap 23:19
gratulálok a világverő, tökéletes, isten braziloknak az újabb érdemtelen győzelemhez. remélem Ausztrália tovább fog jutni.
0
2006. június 18., vasárnap 22:49
egyetértek
0
2006. június 18., vasárnap 22:21
nem tudom ti hogy vagtok vele de ez a vb eddig nem volt túl nagy eresztés néhány meccstől eltekintve...
0
2006. június 18., vasárnap 22:11
Vagy csak.
0
2006. június 18., vasárnap 22:06
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 18., vasárnap 20:55
Nem úgy néz ki, hogy ez a Brazil csapat eljut a döntőig! Vagy csak lazára fogták?
0
2006. június 18., vasárnap 19:53
mindjárt kezdődik a brazil - ausztrál meccs! hajrá Ausztrália!
0