Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. június 18., vasárnap 0:22
:DDDD

MEgint bunda? Az olaszok olyat nem csinálnak! :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 18., vasárnap 0:20
Sebaj, ha majd az olaszok nem fognak gólt lőni, kapnak egy tizenegyest a 90. percben.
0
2006. június 18., vasárnap 0:11
Nem tudom eldönteni, hogy most sírjak vagy nevessek. Ez már kabaré. El kéne magyarázni a bírónak, mire való a piros lap. Ha ez így megy tovább, teremben folytathatják a focit.
0
2006. június 18., vasárnap 0:10
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 18., vasárnap 0:05
fordítottak az amerikaik!!! 2-1! legalábbis a pirosak számában.
0
2006. június 17., szombat 23:58
hihetetlen mit műveltek a ghánaiak! le a kalappal előttük
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 17., szombat 23:48
római gladiátorok vs. amerikai gladiátorok. :)
0
2006. június 17., szombat 23:48
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 17., szombat 23:45
Cseheket én is sajnáltam, így viszont 22-én mindenképp győzniük kell az olaszok ellen. Érdekes eredményeket hozhat ebben a csoportban az utolsó kör, főleg ha ma esetleg nyer az USA.
0
2006. június 17., szombat 23:37
0
2006. június 17., szombat 23:29
Nocsak! Egyre jobb ez az olasz-amerikai meccs!
0
2006. június 17., szombat 23:25
Ghána úgy játszott, mint a brazilok 12 éve.
0
2006. június 17., szombat 2:34
Szerintem a profi sport csak a pénzről és az eredményekről szól. Ha valaki sportolni akar, sportol a szabadidejében, örömmel és lelkesedéssel. De ha valaki erre teszi fel az életét, ebből akar megélni, akkor szponzorok kellenek, meg jó eredmények. Bármi áron. Doppinggal, csalással, megjátszott elhasalásokkal, gáncsolással, megvesztegetéssel, mindegy.

Vannak kivételek, természetesen, de szerintem ők vannak kisebbségben.
0
2006. június 17., szombat 1:51
Mexicot Elefantcsontpart szarra verte volna...ilyen gyenge csapat legjobb 16 koze fog kerulni, okadek...
0
2006. június 16., péntek 22:45
Hmm, egyébként én is, emlékszem Rensenbrinck 40 méterről lőtt szabadrúgásgóljára, ami Dino Zoff kapujában landolt. A középpályásoknak meg egyszerűen nem volt lehetőségük sem a favágásra (egyébként messze nem szabálytalankodnak annyit, mint a többi nagycsapat, nem is rúgdosódnak, rángatás volt viszont), mert az elefántcsontpartiak lefutották őket azonnal, egyébként azt nem értem, hogy a hollandok vezetése után miért állnak le (az első fél órában zseniálisan játszottak), hiszen a védekezés nem az erősségük, viszont a támadásaikban nagy veszély van, mert mindhárom csatára zseniális. Kíváncsi lennék, hogy mi lesz egy mérkőzésen, amikor a hollandok teljes gőzzel játszanak, szerintem rengeteg gól. Sneijder nagyon gyengén játszik, van der Vaart remélem kezdeni fog helyette, és nagy baj nem lesz. Én is sajnálom Elefántcsontpartot, mert balszerencsés a sorsolásuk, egy B csoportban simán elsők lettek volna. De hiába játszanak szépen, ha nem tudnak eredményesek lenni... Hollandia pedig nem hiányozhat a legjobb tizenhat közül, de a nyolc közül sem, mert Portugáliát vagy Mexikót meg fogják verni, ha legalább egy félidőt maximális gőzzel játszanak...
0
2006. június 16., péntek 22:38
0
2006. június 16., péntek 22:31
nagyon szimpatikus volt elefántcsontpart hozzállása. sok nagytudású játékossal rendelkezik, s ahhoz képest, hogy először jutottak ki a vb-re egyáltalán nincsenek megilletődve. a tapasztalat hiányzik, de ha négy év múlva is ott lesznek, akkor még nagy dolgokat vihetnek végbe.
0
2006. június 16., péntek 22:30
0
2006. június 16., péntek 22:12
Egyáltalán nem szimpatikus? Hát legalább nem favágó játékosai vannak, akik egyfolytában faragják az ellenfelet, meg nem 4-4-2őt játszanak egy kis kempeléssel egybekötve.
0
2006. június 16., péntek 22:08
0
2006. június 16., péntek 18:47
Ez nagy alázás:  ARG - SCG  6:0
0
2006. június 16., péntek 18:15
:-)))))))
0
2006. június 16., péntek 18:13
:-))))))))))))))
0
2006. június 16., péntek 17:46
vagy akkor már ezt is rögtön ők bundázták meg...?
0
2006. június 16., péntek 15:54
Sőt, ha az olaszok nyernek, akkor nem is volt bundabotrány!
most posts by TM
0