Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. június 16., péntek 12:19
A németeket csupán a lelkesedésük viszi előre, ami az első erős csapat ellen (talán már Ecuador, de a nyolcaddöntőben biztos) is kevés lesz.
0
2006. június 16., péntek 12:09
Tegnap megadták az angoloknak azt a gólt, amikor Crouch nemcsak hogy a védő hátára mászott, ezzel leszorítva a földre, megakadályozván, hogy felugorjon, de még a haját is húzta, és ezt persze nem vette észre senki. De azt viszont igen, amikor elvették a "lesgyanús" trinidadi gólt, azért írom, hogy lesgyanús, mert nem volt les, két ilyen ítélettel sikerült kiestetni egy csapatot, amely talán az utolsó meccsen képes lenne/lett volna megverni Paraguayt, mivel ők már búcsúztak, és nem valószínű, hogy érdekelné őket a harmadik meccs. Ez szomorú, úgy érzem, egyáltalán nem érdemelte meg jobban a továbbjutást Anglia vagy Svédország, mint Trinidad. Ma viszont Oranje boven!!! Bár az az igazság, hogy jobban örülnék, ha a hollandok döntetlent játszanának az elefántokkal, a szerbek meg megvernék Argentínát. Tudom, hogy semmilyen meccsen sem szabad a szerbeknek szurkolni, de jó lenne, ha a támadó foci jutna tovább a halálcsoportból, és nem a favágás-kempelés. Az az érdekes, hogyha Szerbia, Argentína, Hollandia, Elefántcsontpart mind-mind külön csoportban lenne, mind továbbjutnának, és nem az olyanok lennének a legjobb tizenhatban, mint az angolok vagy a svédek.

Egyébként továbbra is az a véleményem, hogy felesleges 1 vagy 2 meccsből megítélni a válogatottakat, mindegyik nagycsapat játékosai elfáradtak az idény után, csak akkor fognak hajtani, hogyha szorul a hurok (de ez majdnem minden válogatottra igaz, persze), majd ha a nyolcaddöntőben produkálnak hasonló játékot, akkor joggal lehet őket leírni. Azzal pedig nem értek egyet, hogy a németek a legjobbak, a lengyelek ugyan küzdöttek, amennyire csak tudtak, de a polák válogatott ereje nívótlan, majd ha a németek megverik Ecuadort, még akkor sem szabadna ilyet kijelenteni, bár a dél-amerikaiak igen erőteljes focit játszanak, minden tulajdonságuk megvan ahhoz, hogy bárki ellen felvegyék a harcot.
0
2006. június 16., péntek 11:33
Teljesen egyetértek mindennel, amit írtál! Még bízom bnne, hogy javul az összkép.
most posts by TM
0
2006. június 16., péntek 6:54
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 16., péntek 0:53
Hát ez a meccs egy eléggé vontatott volt. Svédek ritka szarul játszanak mostanában, ez a gól is véletlen műve volt...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 15., csütörtök 1:35
Utalom a nemet focit, de mintha lattam volna, hogy az utolso pillanatokban bepreselnek egy golt, legalabb igy latnam a lottoszamokat, az pazar lenne...Lengyelek legalabb kijutottak, mi mikor fogunk? Ha honositunk par klasszist, pl. Ronaldinho, Drogba, Cannavaro, Gerrard, Rosicky, talan Kiraly maradhatna es Gera...Forza Squadra azzura...
0
2006. június 15., csütörtök 1:34
Ha holnap nyer Costa Rica, így is izgalmas lesz, mert akkor még a lengyeleknek is van esélyük...
0
2006. június 15., csütörtök 1:25
Kár értük. Valószínü, hogy mehennek haza!
Pedig drukkoltam egy döntetlenéert. Nagyon izgalmas lett volna az "A" csoport.
0
2006. június 15., csütörtök 1:15
Az eddigi VB talán legizgalmasabb meccse volt. Én is sajnálom a lengyeleket, igazán jól küzdöttek!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 15., csütörtök 1:07
Ez egy pompás meccs volt! Én nem szeretem a németeket, mert rengeteget szimulálnak, de most megmutatták, hogy a focihoz is értenek! A lengyel kapus valóban szenzációs volt!!
0
2006. június 15., csütörtök 0:56
sajnálom a lengyeleket. nagyon hősisen küzdöttek, a kapusuk pedig a meccs embere.
0
2006. június 15., csütörtök 0:55
Pazar meccs volt! Remélem, most már csak ilyeneket látunk! :-)
0
2006. június 14., szerda 23:19
Hajrá Németország! Jó szurkolást!
0
2006. június 14., szerda 22:53
hajrá lengyelország! jó szórakozást.
0
2006. június 14., szerda 22:52
GERA ZOLIT a VB-RE!!!
0
2006. június 14., szerda 21:57
"A szenilitásod egyedülállóvá tesz, akárcsak a sötétséged!"

Ez már-már olyan K-s volt! De ő biztos találna ebben a sorban 1-2 nyelvi vagy stilisztikai hibát. ;)
0
2006. június 14., szerda 21:31
Tunézia Szaúd-Arábiával játszik :)
0
2006. június 14., szerda 21:23
Nem, filmes ajánlóműsort, meg zenés mozaikot, reggeli magazint, híreket mondtam, ilyesmi. Ja, és volt egy Ayrton Senna-emlékműsor is, amiben közreműködtem, hogy sportvonatkozást is említsek. :-)
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 21:14
Mit vezettel? Regio sportot? Egy hetig nem tertek magukhoz, hogy megvertek a fradit, bar annak en is orultem...:)
0
2006. június 14., szerda 21:11
Kicsi a világ! Régebben én is voltam ott műsorvezető! :-)
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 21:10
Az kozel van, tatabanyai radiot hallgatok, a radir-t, igen eszement ado, sancho panzioja, meg ilyen musorszamokkal...:)
0
2006. június 14., szerda 21:08
Szeretem, ha valaki ennyire a text-ura! :-) De nem sexard, és nem is Bugyi, vagy Tököl, hanem Tatabánya.
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 21:03
Nincs keznel most olyan, aki megcsinalna, es eltudnak menni...bar magatol is ellehet az embernek, allitolag...:)Te honnan irsz, sexard? :))
0
2006. június 14., szerda 20:59
Hát persze! A szlovák sörök isteniek! De jó! Már olyan régen chateltem külföldre!
El ne menj! :-)))
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:56
Borsodi nalunk nem kaphato, szlovakiai vagyok...:)) max aranyfacan, zlaty bazant...:)) ittal mar??? :)))
0