Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. június 14., szerda 20:55
Most még van idő, menj ki egy Borsodiért (jó messzire!), aztán majd este kilenctől a német-lengyel már biztos jobb lesz!
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:51
Azokat az eszement csajozós reklámjait láttam, de fel sem tűnt, hogy már nincs köztünk! Végre!! :-))
0
2006. június 14., szerda 20:51
Tunezia valami sejkekkel...
0
2006. június 14., szerda 20:50
Ki játszik? :-)
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:49
Csoztok...kosson belem valaki, mert kurva unalmas ez a meccs...:)
0
2006. június 14., szerda 20:47
Egyszer csak hipp-hopp kimoderálták innen. Igaz, ő nem kötött bele minden héten valakibe, csak némi alamizsnáért cserébe sokszorosította a kis nyomorék bannereit. Szerintem ő ártalmatlanabb volt...
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:42
Hoppá, igazad van! Én is a Milanra gondoltam! :-)
A sok offolás elvette az eszem... :-)
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:42
Miért, Kesh hogy járt?
0
2006. június 14., szerda 20:41
Korabban a Milan utott nagyot a holland tamado sorral ugye :) De szep trio is volt.
0
2006. június 14., szerda 20:40
A szenilitásod egyedülállóvá tesz, akárcsak a sötétséged! Te kezdtél el pofázni, hogy a TM megint igazságot oszt. Ki kérte, hogy ugass bele? A frusztrációdat éld ki máson! Egyébként meg az a bajod, tudom, hogy felemlegettem, hogy már sokadszorra köcsög voltál Angelussal, mert képtelen vagy normálisan viselkedni. Levezényelsz egy komplett szappanoperát, csak éppen nem brazilt, mert abban szép nők beszélnek ostobaságokat, nem pedig ilyen kalácsképű tahók, mint te.
Észrevehetnéd már, hogy unalmas vagy, de nagyon! Remélem egyszer úgy jársz, mint Kesh!
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:34
Az valóban dicsfényes időszaka volt az Ajaxnak! Talán még a MU sem produkált olyan szériát, pedig az sem semmi csapat volt a kilencvenes években!
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:34
Ez rád is igaz! A TE stílusod sem éppen megfelelő. Te kezdtél el engem anyázni először, lehordtál minden szarnak, szidtad az anyámat! Szerintem te nem vagy 3x éves. 10-12 lehetsz!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 14., szerda 20:31
Leszarom a kisded ötleteidet, tanulj meg viselkedni, aztán majd normálisan áll hozzád mindenki.
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:31
Egyetértek! Viszont az Ajaxnak sikerült, ami meg a kedvenc klubcsapatom, szóval azért nem vagyok olyan szomorú. :)
0
2006. június 14., szerda 20:28
Jól alakul a (meg)mérkőzés! :-))
0
2006. június 14., szerda 20:28
Azt a holland csapatot én is szerettem, zseniális játékosok alkották! Kár, hogy az a generáció nem tudott nagy eredményt felmutatni, igazán megérdemelték volna!
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:27
Belémkötsz, aztán kioktatsz? Ki a fasz vagy te itt? Egy elkényeztett kis hülyegyerek, akit pénzzel tömnek, de viselkedni nem tanították meg! Ha etikettet tartasz, akkor nem beszélsz így az idősebbekkel, Faszkalap Ádám! Örülök, hogy szíveden viseled a nemzőképességem ügyét, de ezzel végképp nem kéne ezt a roppant hasznos topicot szétoffolnod, gecinek meg már amúgy is itt vagy te! :-)
Majd aki ezt a míves eszmecserét elolvassa, az eldönti, hogy ki a nagyobb őrült, te vagy én! Megjegyzem nagy előnnyel indulsz, hiszen a heti rohamaid mind fellelhetőek itt az archívumban, ha még érdekelne valakit a szánalmas előéleted az összes skizofréniád végigböngészheti.
Vigyázz magadra, Ádicica, mert egyszer felrobbansz! :-)

És ez csak a mai Best of TM. Úgyhogy nekem ne kezdj el itt siránkozni, mint egy ma született bárány, mert nem fakadok tőled sírva!

De tudom úgy is mondani, hogy jobban megértsd: NE VESZEKEDJÜNK!
Befejeztem.

Elnézést mindenkitől az offokért!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 14., szerda 20:24
A 98-as vb-n még az első kör is remek volt, sok 2-2, 1-1, emellett 2-3, 1-3-as eredmények, szinte minden meccsen volt küzdelem, szóval számomra az volt a legjobb vb a meccseket tekintve, az eredmények nem tetszettek annyira, egy kicsit fájt, amikor a brazilok egy elvett gól és tizenegyes után az elődöntőben lemákolták a zseniális holland válogatottat, ami simán a torna legjobb csapata volt, szerintem (bár ugyanez volt 2000-ben is, amikor a favágók még érdemtelenebbül ejtették ki őket).
0
2006. június 14., szerda 20:20
Ritka nagy paraszt vagy te attila... 40 eveiben jaro senkihazi... vallalj gyereket vazzeg es ot neveld...De erre biztos keptelen vagy!... elvetemült faszari seggdugó vagy... Egy tajparaszt vagy... anyád nem nevelt meg eléggé ahogy látom, pedig rád fért volna. Na de sebja, te féreg, jön még szebb idő is, amikor az ilyen nyomorult és undorító faszkalapok mint te elhúzzák innen a csíkot... Egy beszari gyáva nyúl vagy... szánalmas balfék vagy attila, egy nyomorult féreg! El kéne tapsoni téged örökre!

És ez csak a mai Best of Tadam. Úgyhogy nekem ne kezdj el itt siránkozni, mint egy ma született bárány, mert nem fakadok tőled sírva!

De tudom úgy is mondani, hogy jobban megértsd: MENJ AZ ANYÁDBA!
Befejeztem.

Elnézést mindenkitől az offokért!
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 20:12
A második és a harmadik csoportkörben várok egy kis pezsgést.Uána jön a megszokott"csak gólt ne kapjunk"játék.
Szerencsére eltörőlték ezt az aranygólnak,ezüstgólnak nevezett hülyeséget.
Legalább a tizenegyeseken lehet ízgulni.
Ha jól emlékszem utoljára 82-ben pörögtek fel az események az első csoportkőr után.Brazilia kiesése jót tenne a VB-nek.Ott is az történt.
0
2006. június 14., szerda 19:59
percben
0
Meccset lessetek ehelyett! Kezdet leszen e pervben!
0
Attila, kultúrált ember lévén, legyél oly szíves, és felejsd már el ezt az alpári undorító stílust. 15 éves gyererkek szoktak így beszélni. Semmi bántót nem írtam neked előbb, szóval lécci hagyd abba!
0
2006. június 14., szerda 19:56
Nekem nem kell rengeteg perc ehhez, mert eszem nem fejletlen, ellenben veled, te seggfej!
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 19:49
Meddig gondolkodtál ezen? Segítettek benne?
Nem tűnik túl eredetinek! ;)
0