Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. június 14., szerda 19:44
Nem nyelvelek veled, te beteg egyed, mert nem kedves ez nekem! Elment elme ellen szerfelett felesleges lenne kepesztenem, jellemtelen szerzetekkel nem lehelek tele egy helyet! Eredj el messze helyre te, zsenge petesejt, ne szemeteld tele eme helyet, gyermek fejedben termelt selejt elemekkel! Nem tehetek ellene, de rettenetesen elegem lett! Menj, te szenny!
Ne ellenkezz, mert slejmmel permetezlek szembe!
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 19:36
Végre valaki! :)
Nem gondoljuk ám komolyan... Csak szórakoztatjuk a másikat! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 14., szerda 19:33
Kedves Tada és téglagyári megálló !

Engem nem érdekel a foci (elég ritka férfi fajt alkotok), de a párbeszédeiteken nagyon jól szórakozom.
0
2006. június 14., szerda 19:29
Ok, de siess...
De az is lehet, hogy megvárlak! ;)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 14., szerda 19:29
Oké, akkor ugorj a kútba 50 kilós ólomövvel, tíz perc múlva ott vagyok! :-)
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 19:26
Igazából nem akarom itt folytatni, mert eléggé OFF-olunk, de bárhol máshol szívesen, kicsi angyalbögyörőm! ;-)
0
2006. június 14., szerda 19:25
Ez elég gyenge eresztés volt ennél többet vártam tőled, kis lovag! :-)))
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 19:20
Hihetetlen micsoda elvetemült faszari seggdugó vagy te! Az etikettről pedig tényleg lehetne beszélni, mert látom te sem tanultad meg alaposan. Jó lenne végre ha befejznéd végre ezt a fene nagy okosságodat és eltatarodnál innen a retkes faszba, mert a tököm is ki van már veled, hogy te is állandóan belémkötsz! Egy tajparaszt vagy, anyád nem nevelt meg eléggé ahogy látom, pedig rád fért volna. Na de sebja, te féreg, jön még szebb idő is, amikor az ilyen nyomorult és undorító faszkalapok mint te elhúzzák innen a csíkot. Egy beszari gyáva nyúl vagy, és x éves fejjel egy 20-on éves lány a legjobb barátod, akinek nap mint nap elmeséled a lelki bajodat. Egyszerűen szánalmas balfék vagy attila, egy nyomorult féreg! El kéne tapsoni téged örökre!
0
2006. június 14., szerda 18:59
A 2002-es VB-n se tehettetek róla, mégis mekkora hisztit és visszhangot váltott ki a spanyolokból az a meccs :))) Mindegy, a bírói támogatás nélkül is valószínűleg összejött volna a győzelem, talán egy góllal, de a különbség akkor is érdemtelen. A mai meccsen én német sikert tippelek, de a lengyelek mindent bele fognak adni, hiszen, ha nem nyernek, mehetnek haza, szóval remélem, jó meccs lesz.
0
2006. június 14., szerda 18:54
Nem azzal a góllal nyertek, s arról nem tehetünk, hogy a bíró vak.
Gyönyörű meccs volt, csak így tovább, hajrá Spanyolország!
0
2006. június 14., szerda 18:51
A világbajnokságok "örök lúzerei" megkapták az idei VB eddigi legundorítóbb, legszemérmetlenebb bírói támogatását, és ezt úgy mondom, hogy az ukránokkal abszolút nem favorizálok, de ami ma történt, az egy semleges néző unszimpátiáját is kiváltotta. Innentől fogva nagyon remélem, hogy minél előbb esnek ki, hamár a csoportjukat megnyerették velük (nagy valószínűséggel).
0
2006. június 14., szerda 17:58
Gyenge kezdés? Már aki... A Spanyolok a legjobbak és a legjobb formájukat hozzák! :-)
Hajrá, mindjárt 2. félidő!
0
2006. június 14., szerda 17:55
Ennek semmi köze a vébéhez.
A harmadik kör, és a nyolcaddöntők során már senki nem fogja a gyenge kezdést emlegetni, majd meglátod! :-)
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 17:48
Ez a gyönge VB a legrosszabbat hozza ki sok emberből.
0
2006. június 14., szerda 17:27
téglagyári megálló: ez tetszett, de komolyan! imádom, amikor nyugodt emberekből felszabadul az energia (lásd még: derceto válasza vertex sanyinak). :)
0
2006. június 14., szerda 17:19
Villa, egy császár, máris 2:0-ra vezetünk, én megmondtam... :)))))))))))
0
2006. június 14., szerda 16:19
Oké, szurkoljunk együtt! ;-)
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 16:17
Inkább nézzétek, ahogy elkenjük az ukrán maffiózók száját. :-)))
Hajrá Spanyolország! Én 2-0-t tippelek... remélek? :-))))))))
forca españa!
0
2006. június 14., szerda 15:54
Még csak annyit, hogy ha nekem írtad az előző fröcsögésed, akkor szólok, hogy én úgy írom a nevem, hogy ATTILA.
Azt még sosem hallottam, hogy egy idősebb ember fogja be a pofáját, mert a másik sokkal fiatalabb. Egyébként még egyáltalán nem járok a negyvenes éveimben, de nagyon remélem, hogy egyszer még fogok!
Megjegyzem, hogy amikor annyi idős voltam, mint te, már akkor is sokkal kultúráltabban viselkedtem, illemtudóbb voltam, és nem utolsósorban volt már szexuális kapcsolatom is, ráadásul nővel! :-)))
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 15:43
Belémkötsz, aztán kioktatsz? Ki a fasz vagy te itt? Egy elkényeztett kis hülyegyerek, akit pénzzel tömnek, de viselkedni nem tanították meg! Ha etikettet tartasz, akkor nem beszélsz így az idősebbekkel, Faszkalap Ádám! Örülök, hogy szíveden viseled a nemzőképességem ügyét, de ezzel végképp nem kéne ezt a roppant hasznos topicot szétoffolnod, gecinek meg már amúgy is itt vagy te! :-)
Majd aki ezt a míves eszmecserét elolvassa, az eldönti, hogy ki a nagyobb őrült, te vagy én! Megjegyzem nagy előnnyel indulsz, hiszen a heti rohamaid mind fellelhetőek itt az archívumban, ha még érdekelne valakit a szánalmas előéleted az összes skizofréniád végigböngészheti.
Vigyázz magadra, Ádicica, mert egyszer felrobbansz! :-)
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 14:43
Ritka nagy paraszt vagy te attila, elkepeszto mire vagy kepes. Egy 40 eveiben jaro senkihazi, akinek az a legnagyobb szorakozasa, hogy neveli az eletre, a nala sokkal fiatalabb embereket! Vallalj gyereket vazzeg es ot neveld. De erre biztos keptelen vagy! A fantasztikus humorodon most inkabb nem nevetek, azt meghagyom masnak. Pofad meg neked van, meghozza nagy! Szevasz attila!
0
2006. június 14., szerda 13:29
1. Hogy bevedd a Cavintont.
2. Hogy a "no comment"-kijelentéseddel egyidejüleg valóban befogd a pofád.
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 13:14
M-I-T?
0
2006. június 14., szerda 13:13
Csak képtelen vagy betartani (ahogy ezt már más is megjegyezte).
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 12:37
Ezt mondom én is...
0