Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. június 14., szerda 11:57
Nekem is tetszettek a horvátok, Prso még hasonlít is rám! :-)
A brazilok kis híján szégyenben hagytak engem, mint szurkolójukat, de most azért az eredménynek örülhetek, ha másnak nem is. A kapitány ismét megmutatta, hogy tökös edző, gyanítom, hogy a vébé mezőnyéből sok csapatban boldogan hagynák pályán akár még hosszabbításban is a halványgyenge Ronaldót, de a brazil főnöknél nem működik  az, hogy a játékos csak a mezét küldi fel a pályára.
Summa summárum, ennél sokkal többet kell nyújtani, hiszen a név kötelez!
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 11:52
no comment...
most posts by TM
0
2006. június 14., szerda 10:33
"az összes nagy csapat csak 1 góllal nyert, kivéve az olaszokat"

és a Németek:)
0
2006. június 14., szerda 10:18
Nagyon jók voltak a horvátok, a brazilok meg szerintem eléggé takarékon égtek...
0
2006. június 14., szerda 9:57
Ismer itt mindenki már téged is..
Moziajánló topic:

"3798.  Tadam   2/19/2005 10:29:12 PM  
Namostmár húzzál el innen, te zsidószimpatizáns köcsög! Büdös zsidó vagy, semmi más! "

0
2006. június 14., szerda 2:37
TM megint igazságot oszt mindenkinek!

Amúgy néger foci, mint olyan nem létezik. Annál inkább a gyapotszedés. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 14., szerda 2:27
Braziloknak ennel nem lesz jobb a vedelmuk az egyenes kieseses rendszerben sem, ilyen szar, es kesz, az mar mas teszta, hogy a kozeppalyassoruk, csatarok lohetnek barmennyi golt, ha kell...Horvatok jobban fociztak szerintem...errol ennyi...Forza squadra azzura. Canna the King...
0
2006. június 14., szerda 2:15
azt azért nem kéne elfelejteni, hogy ez egy egy hónapos torna. nem lehet minden meccsen csillogni, valszeg ha most csúcsformában játszanak, a közepére szétesnének. feltehetően ezek a kínlódások be vannak tervezve, és igaz ez nemcsak a brazilokra, hanem az összes nagy csapatra, igazán jó meccseket szvsz majd csak az egyenes kieséses rendszerben láthatunk.
0
2006. június 14., szerda 1:50
ha már mindenki ennyire oda meg vissza van a braziloktól akkor elvárható lett volna egy kicsit szebb játék. örülhetnek a győzelemnek, mert ha összekerülnek a csehekkel vagy az olaszokkal akkor nem biztos, hogy tőlük már nem kapnak gólt
0
2006. június 14., szerda 1:07
nyertek, s ez a lényeg. azért horvátország ügyesen focizott. mindenesetre örülök, hogy eddig az olaszok játszottak a legszebben.
0
2006. június 14., szerda 0:59
na most tényleg megmutatták a brazilok... jobb meccs volt, mint az angol, de a csatárok itt sem mutattak többet. az összes nagy csapat csak 1 góllal nyert, kivéve az olaszokat, most kíváncsi vok, hogy még mindig csak az angolokat fogják-e csesztetni. persze ez még csak az első kör volt, mindegyik csapat lesz ennél még jobb is.
0
2006. június 13., kedd 18:06
Nem néztem be semmit, pont úgy értettem, ahogy mondtad. Legyen spongya, ez nem egy olyan nagy volumenű téma, amit rágni érdemes! A "sudri bunkó" meg gőzöm sincs, hogy mi, lehet, hogy egykor értékes használati tárgy volt! :-)
most posts by TM
0
2006. június 13., kedd 17:52
Lehet hogy kissé eltúloztam a dolgot,(kb. annyira mint te a "sudri bunkó"-val) de ezzel a vagdalkózással amit bemutattak, nagyot csalódtam bennük. A szurkolásról írt dolgot meg asszem benézted. Olvasd el mégegyszer amit írtam, és talán felfogod.
0
2006. június 13., kedd 14:43
Nem az a rasszizmus, te, sudri bunkó, hogy nem szurkolsz egy kis csapatnak, hanem, hogy ilyen jelzőkkel illetsz egy népcsoportot.
most posts by TM
0
2006. június 13., kedd 14:40
Nincs ebben semmi rasszizmus, sőt elárulom neked hogy mindíg is szerettem drukkolni a kis csapatoknak, rájuk pedig különösen kíváncsi voltam, már csak azért is mert először szerepelnek vb-n. Azt hittem hogy egy örömteli játékot látok majd tőlük, helyette pedig csak a durvulás maradt a részükről... (csak a te kedvedért még 1X: a banánevők részéről:))
0
2006. június 13., kedd 14:07
"kár hogy az egyik banánevő szétrúgta"

bunkó rasszista
0
2006. június 13., kedd 14:04
A brazilokra ez tényleg igaz, viszont szerintem a csehekkel egy szinten vannak, a németeket pedig szerintem messze felülmúlják.
0
2006. június 13., kedd 14:03
Totti tényleg nagyon jó játékos, kár hogy az egyik banánevő szétrúgta. Remélem nem sérült le...
0
2006. június 13., kedd 13:31
Szerintem a németek megint döntőig menetelnek úgy mint 4 éve,csak egyett sajnálok, hogy nem Kahn a kezdő....???Ez a Lehmann egy nulla.
0
2006. június 13., kedd 12:18
Ez a spanyol vb? Igen, jól mondod. Helyettünk viszont az Argentínok kerültek össze velük. Ha jól emlékszem, az Argentína-Brazília meccsen volt, hogy Maradona hasbarúgta az egyik brazilt, ami miatt kiállították, így a torna egyértelműen legnagyobb zsenije (Rossi, Platini vagy Rumenigge ide vagy oda) egy felesleges dühkitörés miatt sírva kullogott le a pályáról. A következő vébén azonban fényesen bizonyított!
most posts by TM
0
2006. június 13., kedd 9:27
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 13., kedd 1:26
Azért remélem idén az azzurrik bosszút állnak rajtuk a 94-es döntőért!
Ha esetleg az argentinokkal akadnak össze, akkor 90-ért, a csigazabálókon meg 2000-ért, és még sorolhatnám a fájó emlékeket! :-)
0
2006. június 13., kedd 1:05
2:0, de lesz ez még csak a kezdet! hajrá italia!
0
2006. június 13., kedd 0:59
toni gilardino,nesta cannavaro buffon
ezek gyengék?
toni és gilardino remek csatárok,nagyon gólerősek
nesta, cannavaro posztjukon a legjobbak közé tartoznak
buffon +a legjobb a posztján
neked kik a jó focisták,ha ezek gyengék?
0
2006. június 13., kedd 0:51
GYŐZTÜNK!!!! :-)))))
0