Hát, ha te is ilyen alattomos, sunyi focista vagy, akkor nem szívesen játszanék ellened kispályán! Andoni Goikoetxea - talán még van, aki emlékszik erre a névre - Materazzihoz képest kisasszonyfutballt játszott... Az igazán jó védő az, aki tisztán, nemtelen eszközök nélkül, sportszerűen futballozik, és hogy ne menjünk messzire, Cannavaro ezért fényévekkel nagyobb játékos, mint Materazzi.
most posts by TM
0
2006. július 11., kedd 12:57
213
És persze a franciák nem csinálták ugyanezt, ugye? Minden pályán ez megy, folyamatosan zrikálják egymást a játékosok, pont az ilyen kiállítások miatt. tetszik-nem tetszik, ez van. Valószínüleg Zidane sem kellemes estét kívánt Materazzinak. Olyan klippeket meg, amit Materazziról csináltak, bárkiről lehetne, még rólam is, pedig én csak 6 meccset játszottam nagypályán, még a gimi csapatában, de 2 nagyon ronda "szerelésem" nekem is volt. Szerintem nem ezzel kéne foglalkozni, hanem a szép dolgokkal: Cannavaro játékával, Lippi taktikai húzásaival, a németek meglepően jó játékával, Kahnnal, Zidane brazilok elleni esernyőivel, satöbbi.
0
2006. július 11., kedd 12:51
52685
Rossz pillanatai? Azért ennyire ne legyél elfogult! Minden tiszteletem a TÖBBI olasz focistáé, de ezt az alakot játszani engedni szégyen a sportágra nézve.
most posts by TM
0
2006. július 11., kedd 12:48
3945
mindenkinek vannak rossz pillanatai, amit elő lehet venni. zizou papa sem először volt sportszerűtlen, szóval le lehetne zárni az ügyet.
0
2006. július 11., kedd 12:37
52685
Egyesek szerint arab terroristának nevezte Zidane-t, mások szerint "csa"k a nővérét kurvázta le. Végülis tök mindegy, a célját elérte. Azt azért ne felejtsük el, hogy mindez egy vébé döntő hajrájában történt, egy olyan skizofrén helyzetben, amikor sorsok, életpályák dőlnek el, pár percre a dicsőség, vagy a bukás, és ezt a transzállapotot laikus ember csak sejtheti, de átérezni képtelen, tehát színtiszta, logikus lépést, gondolkodást már nem biztos, hogy ugyanúgy tud produkálni egy versenyállapotban lévő sportoló, mint a tévé előtt tespedő néző. Ezért is aljas ilyenkor a másikat cukkolni, hiszen sejthető, hogy a legkisebb zrikára is ugrik a felspanolt ellenfél. Ugyanúgy nem sportpályára illő tett, mint Zidane fejelése.
most posts by TM
0
2006. július 11., kedd 12:27
52685
Kicsit sok itt a "link", asszem megyek is, így eggyel kevesebb marad. :-)
most posts by TM
0
2006. július 11., kedd 12:26
399
mármint materazzi
0
2006. július 11., kedd 12:25
52685
Minuteman linkelte be tegnap reggel ezt a linket, ez sokkal átfogóbb képet ad az említett lény ténykedéseiről.
Az lehet, de azért ritka az olyan játékos, aki csak az ellenfél szétrúgására hajt! Egy vadbarom!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 11., kedd 12:22
52685
Materazzi egy vadbarom, nem ismer se istent, se embert, ezt kár tagadni, hiszen még saját válogatott társait is szétrúgja a bajnokságban, ha úri kedve úgy hozza. Amit eddig produkált, már bőven sok ahhoz, hogy egy életre eltiltsák, és ehhez most semmi köze nincs a döntőn történteknek, szimplán tény.
most posts by TM
0
2006. július 11., kedd 12:21
199
Meg kéne neki mondani, hogy a labdát kell rúgni, nem az ellenfelet.
0
2006. július 11., kedd 12:17
52685
Tehát akármilyen abszurd is a tény, szabálytalan volt a kiállítás! Erről beszéltem tegnap.
most posts by TM
0
2006. július 11., kedd 12:17
3945
húha. nincs játékos, akiről ne lehetne ilyen videót összeállítani.
0
2006. július 11., kedd 11:58
16099
Ezt nézzétek már meg! MATERAZZI EGY KÖCSÖG ÁLLAT!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 11., kedd 11:56
399
http://www.dongenlanmasters.nl/zidane/
jah. bocs ha már volt.
0
2006. július 11., kedd 11:55
3945
az egészben az a legabszurdabb, hogy a média még materazzit próbálja befeketíteni. nem mindegy, mit mondott? zidane sportszerűtlen volt, ezért piros lapot kapott. ezzel vége a történetnek - minden szempontból. a világbajnok csapatról kellen beszélni. de ha mindenáron folytatni akarjuk a fanyalgást a gyenge színvonalról, akkor tegyük. a vb színvonalát remekül jellemzi, hogy zidane-t választották a legjobb játékosnak. akkor milyen lehet a többi?
0
2006. július 11., kedd 11:51
3945
"Mintha tovább folytatódna az olasz korrupció, most már nemzetközi méreteket öltve."
hülyeségeket beszélsz. ha csak egy picit is mögé néznél a dolgoknak, nem írnál le ekkora ostobaságot.
0
2006. július 11., kedd 11:49
399
zidane akkor is egy trágya. pfujj. pályára sem engedném...
0
2006. július 11., kedd 11:47
3945
az nba-t éppúgy elüt pl. az európai kosárlabdától, mint a champ car a forma-1-től. egyik sem rosszabb, mint a másik, csak teljesen más szellemű.
0
2006. július 11., kedd 11:39
198
A videobíró kinyitotta a szemét
Sem a bíró, sem a két partjelző nem látta Zidane fejesét. Az esetre ugyanis a negyedik játékvezető, Medina Cantalejo hívta fel Horacio Elizondo első játékvezető figyelmét. A FIFA hivatalos álláspontja szerint a negyedik játékvezető látta az esetet, és nem a videót nézte. Ugyanis az tilos is a számára. Ezt az állítást ugyanakkor elhalványítja a tény, hogy a negyedik játékvezető csak percekkel később kezdett el izgatottan rohangálni. Ez lehetett tehát az első eset, amikor világbajnokságon videobíró döntött egy piros lapról, annak ellenére, hogy a FIFA tagadja. Egyébként mindkét csapat tagjai, edzői úgy is látták, hogy a videót tanulmányozták.
0
2006. július 11., kedd 9:57
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. július 11., kedd 9:48
2938
Jaja, jo volt. Valamivel a 2 golos atlag fole sikerult kerulni. Persze ha 3-4 golzaporos alazast nem szamolunk, akkor erre eleve eselytelen lett volna. Volt sok hosszabitas, 1-0-as eredmeny es tizenegyes parbaj. Remek volt, tenyleg.
0
2006. július 11., kedd 9:46
2938
Rility
Drukker... A piros jogossagat senki sem vitatja.
Cannavaro
Alattomosan Materazzi szokott jatszani, Zidane szabalytalan es durva volt. De azt nem mondanam erre az esetre, hogy alattomos es ha fellapozod az ertelmezo keziszotart, akkor te sem.
Az olaszok megerdemelt sikeret pedig hanyagoljuk mar kicsit. Annyit jo par csapat tett a VB cimert, mint az olaszok. Egyebkent nekem az egyetlen bajom a digokkal, hogy ok is a vedelmet eroltettek es ez a VB pont ettol volt ilyen gagyi es ezert esett ilyen keves gol, mert a csapatok nagyobbik resze ezt jatszotta. Mar regen megerett a foci arra, hogy megint valtoztassak a szabalyokat. Dog unalmas meccsek voltak nagyreszt. Lehet, hogy eretneksegnek fog hangzani, de szerintem siman elbirna a futbal, hogy ne lehessen hatra jatszani, azaz a csapatok ne passzolhassanak a felezonel hatrebbra es ha megis akkor szabadrugas. Ezt mas labdajatekokbol mar ismerjuk es meg lehetne hozni par szabalyt. Egyebkent a foci kapcsan megertem az amerikaiakat, evek ota kuzdenek a fociert naluk, de nem megy igazan. Mondjuk ha belegondolok engem sem izgatna tulzottan egy meccs, ahol ket-harom gol mar egy atlagosnal jobb termesu meccset jelent, mikozben az NBA-ben a leggyengebb meccseken is van 60-70 kosar.
0
2006. július 11., kedd 9:38
3933
Jó vb volt.
A világ közvéleménye úgyis állandóan fanyalog, úgyhogy mint sok más, ez sem számít.