Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. május 26., péntek 21:23
Egyik ismerősömtől kaptam egy mailt, ez állt benne:

..."Az RTL Sport Klub a 64 focimeccsből 17-et közvetít élőben és kizárólagosan, a többi 47-et pedig felvételről. Ezt a 47 mérkőzést az RTL Klub hagyományos, földi adója is adja, a többségét felvételről, az arányokat tekintve 25% lesz az élő, 75% a felvétel."...

Ezt a Körmendi Híradó 2006. május 26.-ai számában olvasta.

Remélem, hogy ez csak valami fatális tévedés vagy elírás lesz!
0
2006. május 18., csütörtök 1:53
Sziasztok!

Ha valaki videóra vette a mai BL-döntőt, és kiírná nekem DVD-re (némi ellenszolgáltatásért, természetesen), az kérem, dobjon egy mélt!

Előre is köszi!
0
2006. május 18., csütörtök 0:00
Én Mexikóból hiányolom Blanco-t. Az egyik legismertebb mexikói játékos, mellesleg túl 30-on is a legjobb csatáruk, csak a szöv. kapitány, aki a volt játékostársa, akivel kölcsönösen utálták egymást nem így gondolta :P:P
0
2006. május 17., szerda 22:20
azért itt is vannak hiányzók. Zanetti, Samuel, Veron, Solari... hú de sok interes argentín van :) a lényeg, hogy Heinze ne sérüljön le újra!
0
2006. május 17., szerda 22:14
De hol olvastad, hogy nullának neveztem a csatársorát Argentínának?
0
2006. május 17., szerda 22:13
De legalább 8 válogatottat meg lehetne említeni, melynek erősebb csatársora lenne, szerintem.
0
2006. május 17., szerda 22:09
Dehogynem!

Itt a 23-as keret!

Roberto Abbondanzieri    Boca Juniors    kapus
Leonardo Franco   Atletico Madrid   kapus
Oscar Ustari   Independiente   kapus
Fabricio Coloccini   Deportivo La Coruna   védő
Roberto Ayala   Valencia   védő
Gabriel Heinze   Manchester United   védő
Juan Pablo Sorin   Villarreal   védő
Gabriel Milito   Zaragoza   védő
Nicolas Burdisso   Internazionale   védő
Leandro Cufre   Roma   védő
Lionel Scaloni   West Ham United   középpályás
Esteban Cambiasso   Internazionale   középpályás
Javier Mascherano   Corinthians   középpályás
Luis Gonzalez   Porto   középpályás
Pablo Aimar   Valencia   középpályás
Juan Roman Riquelme   Villarreal   középpályás
Maximiliano Rodriguez   Atletico Madrid   középpályás
Carlos Tevez   Corinthians   csatár
Hernan Crespo   Chelsea   csatár
Lionel Messi   Barcelona   csatár
Rodrigo Palacio   Boca Juniors   csatár
Javier Saviola   Sevilla   csatár
Julio Cruz   Internazionale   csatár
0
2006. május 17., szerda 22:05
Messi is ott lesz? Saviola gondolom nem.
0
2006. május 17., szerda 21:57
Tevez
0
2006. május 17., szerda 21:57
Azért egy Tevet, Crespo csatársort szinte nullának nevezni nagy badarság!!!
0
2006. május 17., szerda 21:47
Jaj, hülyeséget írtam, nem a brazilok, hanem a spanyolok, belekeveredtem, bocs. A brazilok természetesen az első helyen vannak.
0
2006. május 17., szerda 21:46
Van der Vaart sem lesz ott, Bouma sem, meg a Cruyff-díjas Huntelaar is hiányozni fog, de tehetségekből nem lesz hiány, az biztos.
0
2006. május 17., szerda 21:45
:) Nem mondtam egy szóval sem, hogy szarok, pusztán az, hogy elég szerencsétlenek. De most, ha megnéztek egy fogadóiroda esélyeit a VB-re, kb 9. helyen vannak a brazilok, ez persze nem jelent semmit, de a keretük nem olyan erős, hogy eredményt érjenek el.
0
2006. május 17., szerda 21:45
örülök, hogy más is szereti a hollandokat. ott is lesznek azért hiányzók. Davids, Seedorf, Kluivert. na de majd Nistelrooy megmutatja mit tud!
0
2006. május 17., szerda 21:42
nehogy már még azért legyenek szarak mert nem nyerték meg a 11es párbajt! ők győzelmet érdemeltek azon a meccsen! ezt mindenki tudja aki látta.
0
2006. május 17., szerda 21:37
Az kettő gól volt, de senki se tiltotta azt meg nekik, hogy a tizenegyespárbajban ne győzedelmeskedjenek, valami mindig megakadályozza nekik, hogy jó eredményt érjenek el.
0
2006. május 17., szerda 21:33
pedig tényleg az olaszok ellen fújtak a bírók amikor koreával játszottak. persze nem annyira látványosan mint a spanyolok ellen. az nagyon dúrva volt. egy nagy csalás volt az egész. szóval 2002ben nem voltak lúzerek a spanyolok, csak a negyeddöntőben 2 vagy 3 szabályos gólt nem adtak meg nekik!
0
2006. május 17., szerda 21:32
A szivem csucske hollandia, de a brazilok nyernek szerintem is.
0
2006. május 17., szerda 21:30
Argentínának kb. a középpályássora az ami jelent valamit, cserepadja nincs. 2002-ben sokkal erősebbek voltak, mégis meg lehet nézni az akkori teljesítményüket.
0
2006. május 17., szerda 21:29
Én személy szerint argentínának fogok szurkolni, és abban biztos vagyok, hogy az argentinok vagy döntőznek (akkor nyernek is sztem), vagy pedig nagyon hamar kisenek (akár a csoportból is). Bivalyerős az argentín keret, és nagyon remélem, hogyha összehozza őket a sors a brazilokkal, megleckéztetik őket! :-)

HAJRÁ ARGENTINA!
0
2006. május 17., szerda 21:28
A brazilok meg a németek tényleg nagy esélyesek, az olaszok viszont sehol sem lesznek, majd megint fújnak majd ellenük a bírók (legalábbis szerintük), amiért ismér kitör viszály és széthúzás a csapaton belül, meg majd leköpködnek valakit, szabálytalankodnak, dobálják magukat, remélhetőleg hamar távoznak a favágó-színészkedő-reklamálós-szabályellenes antifoci képviselői. A spanyolok csoda a ha továbbjutnak a csoportból, bár, most minden esélyük megvan rá sajnos, de ha kapnának egy közepes csoportot, úgy járnának, mint 98-ban vagy 2004-ben, mindegy, lényeg, hogy életükben nem fognak vb-t nyerni, mégha a világ 11 legjobb játékosa is van náluk, a spanyolok lúzerek mindörökre ilyen téren. A portugálok csapata gyenge, a halálcsoport továbbjutója, Argentína vagy Hollandia tönkreveri őketm már, ha továbbjutnak, mert most nem fújnak nekik a bírók, mint 2004-ben. Különben a hollandok messze a legtiszteletreméltóbb csapat az egész VB-mezőnyben, tinikkel, tehetségekkel, remélem, hogy jó helyezést érnek el, és nem ilyen angolokhoz, svédekhez hasonló kemperfocit űző válogatottak lesznek ott. Meglepetéscsapatra van esély, az első csoportból könnyen továbbjuthat Ecuador vagy Costa Rica, de talán az ukránoktól is várhatunk valamit, hiszen mindig van egy európai meglepetéscsapat, ami aztán a legjobb négybe viszi (2002 - törökök, 98 - horvátok, 94 - bolgárok), franciák gyengék, és ha a bírók se fújnak neki, mint 98-ban és 2000-ben, akkor úgy járnak mint a legutóbbi vb-n, hozzáteszem, nagyon remélem. Mexikótól még lehet várni dolgokat, USA is elég erős, habár izmos csoportban is van. Szóval a legjobb négy között lévő válogatottak, szerintem: Németország, Brazília, Hollandia, Ukrajna.
0
2006. május 17., szerda 21:09
Persze, hogy nem... Csak részemről sajnos, mert én nem nagyon bírom őket.
0
2006. május 17., szerda 20:41
Andy Kaufman: totál egyetértek.
Az én abszolút kedvenc gárdám már jó régóta Anglia, és remélem egyszer kijön nekik is a lépés. A legerősebb középpálya ezúttal szerintem is az övék. A Gerrard - Lampard duó szintén hihetetlen dolgokra képes, akár csak a brazil labdafenoménok, még ha náluk ez nem is "szambát" jelent, a szélek pedig szintén kiválóak.

Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a csatársorban nem egy bombaformában játszó Owen-Rooney páros várható, bár így hátha mindannyian jobban hajtanak majd.
0
2006. május 17., szerda 20:28
én akkor is tartom olyan jónak az angolok középpályáját, mint a brazilokét. persze, hogy a brazilok a technikásabbak. minden dél-amerikai játékos technikás. az angolokra ez nem jellemző. de sztem a Beckham - Gerrard - Lampard - Joe Cole középpálya nagyon erős. a brazilok a támadójátékban jobban csak. sőt, abban talán verhetetlenek. örülnék, ha végre nem lennének a brazilok a döntőben. már unalmas, akárcsak az egész brazil mánia.
0
2006. május 17., szerda 20:10
Ha jol emlekszem Norvegia is okozott mar meglepetest, meghozza angol focit jatszva. A brazilok pedig bele tudnak halni neha a szepsegbe. Meglatjuk, en azt mondom.
0