Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. július 10., hétfő 21:16
Nem tudom, minek a fellenzősködés, Gentile meg is írta az életrajzában, hogy annó egy neves olasz színész tanította meg nekik, hogy hogyan hiteles a különböző szituációk eljátszása, és onnan terjedt is el. Azt, hogy te hogyan próbálod kiforgatni a szavaimat, és beszélni hülyeségeket, az nem az én problémám. És igen, a védekezős stílus nem a legélvezetesebb a fociban, nem véletlenül mondják rá, hogy antifutball, nem mondtam, hogy az olaszoktól terjedt el ez a kontrákra építő stílus, de tény, hogy ők is bennevoltak annó.
0
2006. július 10., hétfő 21:07
Ahaaam...már értem a véleményed.....tehát szerinted a színészkedés elterjedése és minden ami rossz a futballban az olaszoktól ered....leegyszerűsítve ők a rosszfiúk és minden rosszaság miattuk van......
Igen elmés gondolat mondhatom.....
...hány óráig is gondolkodtál rajta?
0
2006. július 10., hétfő 20:48
csak egy olaszra nézve ez nem sértő szerintem. ellenben ezzel az arab terrorista szöveggel.

egy mellbefejelés lofasz de materazzi eljátszotta a nagyhalált.
0
2006. július 10., hétfő 20:44
Szóval a hírek szerint az olasz azt mondta Zidanenak, hogy terrorista. A származását tekintve ez ütötte sziven mivel tudja magárol, hogy nem az nem kellett volna ennyire érzékenynek lenni. Pl Ő meg mondhatta volna, hogy te meg maffiozó vagy pl. simán ,hogy TE MEG HÜ..E vagy Al Capone.
0
2006. július 10., hétfő 20:19
Egyáltalán nem baromság, pont ez az, ami szomorú, hogy az olasz tendencia kezd eluralkozni a futballban, 20 évvel ezelőtt pl. a színészkedést terjesztették el a vb-n, most pedig a futball ölését, ugyanúgy nyertek pont, mint 2004-ben Görögország. Az a szomorú, hogy a 4 elődöntős csapatból a németek játszottak a legszebben, és ez mindent elmond a vb-ről. A brazilok pl. nem az olasz mentalitás szerint játszanak, mégis eredményesek tudnak lenni, attól független, hogy a franciák kiverték őket. A FIFA-nak nagy reformokkal kéne megállítani a labdarúgás "elolaszodását", mert az biztos, hogy az idei vb volt messze a leggyengébb a vb-k történetében.
0
2006. július 10., hétfő 19:12
Ahhoz képest hogy ahogy temondtad egy épkézláb támadást nem vezettek,valamilyen rejtélyes de meg nem magyarázható okból kifolyólag csakeljutottak a döntőig...namármost ezt magyarázhatnánk csodával is ha azt nézzük amit te mondtál,de azthiszem ez mégsem csoda,hiszen 11-es párbaj nélkül jutottak el a döntőig,vagyis nemcsak az eredményt tartották és a 11esekre bízták (kivéve az Ausztrálok elleni meccsen,ahol bár az elenfél egy nagyon szimpatikus csapat volt,az olaszok azért is érdemelték meg a továbbjutást akár egy kétes büntető árán is,mert sokáig emberelőnyben játszottak,és még így se mondható hogy Kewellék jobbak voltak......igaz hogy a döntőn meg az olaszok voltak emberelőnyben,de közel sem annyi ideig mint az auszik...
Azt sem szabad feledni hogy az olaszoké a világ talán legjobb védelme (és itt nemcsak a védőkre gondolok,hanem a védekező kp-k és védők szerkezetére),és így még jóhogy azt erőltetik ami megy nekik.....
Azmeg,hogy a futball szégyene,meg antifoci meg stb. hogy az olaszok nyertek mert védekezőfocit játaszanak egy nagy adag BAROMSÁG....modern futballt nem lehet védekezés nélkül játszani csupán a támadásra koncentrállva,és ilyen szinten nem várható el hogy önfeledten,csak cselekkel játszva nyerjen egy csapat,mert ez esetleg a bronzmeccsen,vagy amikor már eldőlt egy meccs,vagy megyei másodosztály év utolsó meccsén elképzelhető.....
Aztán hamár a technikánál tartunk....az olaszokat én igenis technikásaknak tartom,gondoljunk csak Grosso finom megoldásaihoz,dekázghatásához a pertvonalnál vagy arra hogy hozzák ki álltalában a labdát középpályán majdnem fél tucat emberrel szemben.......
0
2006. július 10., hétfő 18:54
Kedves olasz szurkoló barátaink hogy merik leírni, hogy a legjobb csapat nyert. Én nem érzem magam elfogultnak, hiszen kedven csapatom a Juventus (akár a Serie C-ben is), és szeretem a franciákat. Namost ha egy épeszű ember, aki csak a döntőt látta nem mondhatja azt, hogy a jobbik csapat nyert. Ha az egész VB-t nézzük az olaszok egy épkézláb befejezett támadást nem tudtak végigvinni a pályán (természetesen kivétel az ukránok elleni meccs), a góljaikat nagyrészt pontrugásból szerezték. Zidane tényleg nagyon durva volt, de látni kell, hogy egész meccsen cukkolták (ami természetesen nem mentség)+rárakott v. inkább saját magával szemben támasztott követelménye (teher)+ a hosszabbításban kihagyott (Buffon által kivédett) 2 gólhelyzetéből fakadó tehetetlensége vezettet eme elitélendő tettéhez. Összegezve, bármilyen elvakult szurkoló is vagyok nem merném kijelenteni hogy a legjobb csapat nyerte a VB-t, főleg a döntő alapján nem, maximum a legjobban védekező (habár a franciák itt sem maradtak el, kivétel a kapus poszt), legszerencsésebb ...
0
2006. július 10., hétfő 18:36
Egy ilyen tapasztalt focistának több esze lehetne.
A csapata lendületben volt,érett a francia gól és ő persze egy jó büntetőlövő is.
Nehéz lesz elszámolnia azzal,amit tett függetlenül,hogy vele mit csináltak.

0
2006. július 10., hétfő 17:43
De Zidane-nak akkor sem kellett volna ilyet művelnie! Így mostmár bárki mondott vmit, soha nem tudjuk meg. Csak az fog megmaradni, hogy Zidane egy tirpák!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 10., hétfő 17:40
Nincs igazad Tadam es ne legyel mar hulye. A foci nem is arrol szol vagy nem arrol kellene, hogy az egyik jatekos kurvaanyazza a masikat. Ha szerinted igen, akkor komoly gondok vannak veled. Szerintem Materazzi is faszkalap volt, meg Zidane is. Nyugodj meg, ha halljak a TV nezok, hogy mit mond, akkor valszeg ma az olasz tirpakot is szidna mindenki. Egyebkent engem nagyon nem erdekel, hogy melyik csapat nyert, a hosszabitas vegere ertem haza.
0
2006. július 10., hétfő 17:28
Véletlenül angolul nincs ez fent a neten?mert a magyarban nem is reménykedek....
0
2006. július 10., hétfő 16:55
Szerintem a legjobb nyert, vagyis az olaszok!!!! :-) Izgalmas meccs volt.
0
2006. július 10., hétfő 16:54
Figyu! Az most teljesen mind1, hogy miért fejelt! A foci nem erről szól! Nem emberhez méltóan viselékedett Zidane, így mehet a fenébe! Igenis el kellett volna tűrnie, amit Materazzi mondott, mert így megmaradt volna a becsülete és okosabb lett volna! De nem, ő nekiment fejjel! Normális az ilyen ember? Persze, hogy nem! Egy állat!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 10., hétfő 16:52
Esszel mar. Szerintem ha o fejelt, akkor oka is volt ra. En meg mindig azt mondom, hogy VB donton nem kene, meg amugy sem.

Nezzunk meg azert egy osszeallitast a baranyszemu Materazzi palyafutasabol is. Jo nagy csicska ez. Materazzi best of
0
2006. július 10., hétfő 16:49
Örülök az olaszok győzelmének, megérdemelték!

Zizu meg menjen az anyjába! Ekkora elmebeteg állatot! Pfffuj!
0
2006. július 10., hétfő 16:47
Gondolom a németek megvizsgálták az esetet, és így megfejtették, hogy mit mondott az olasz.
0
2006. július 10., hétfő 16:42
Nyilatkozta ezt ki?
0
2006. július 10., hétfő 16:38
Megvan az indok, hogy miért fejelte meg Materazzit Zidane. Az olasz terroristának nevezte, utalva Zidane arab származására.

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/wm2006/aktuell/07/10/zidane-goldener-ball/zidane-goldener-ball.html
0
2006. július 10., hétfő 15:57
Zidane helyében én is lefejeltem volna csak orrba hogy ugy eltörjön sose hegedjen be.
0
2006. július 10., hétfő 15:31
Na, mégegy kis poén (nem tudom, hogy kell linkelni, ne haragudjatok): http://www.youtube.com/watch?v=XnyoCcAHyjg (olasz edzés, nagyon mókás)

0
2006. július 10., hétfő 15:26
hát ilyen a foci, nem mindig a legjobb nyer. 4 éve a legjobb nyert, most nem. azért gratula Olaszországnak.
K: ha szerinted C.Ronaldo sokkal jobb Rooneynál akkor te tényleg nagyon hülye vagy. kurvára nem értesz a focihoz. te csak az angolokat tudod szidni, mást nem.
0
2006. július 10., hétfő 14:40
Ami pedig a videoelemzéseket illeti, akkor most el kellene dönteni, hogy hogyan, milyen formában veszik igénybe azt mérkőzés közben, vagy utána, vagy sehogy, ugyanis, ha Materazzi - akire az említett videó után én sem tudok jószívvel gondolni, és aki valószínű sokkal keményebb fából van faragva, (lásd az ő hőstetteit dicsőitő 5 perces montázst!) mint ahogy elszínészkedte, hogy a halálán van pont ő, vicces... - nem hempereg oly kitartóan, akkor a holtidő miatt nincs lehetőség a bírót győzködni, ahogy az utált Ch. Ronaldo tette, akkor megy tovább a játék, és annyi. Ahogy az nem egy sportszerűtlenség esetén, nem egy téves ítélet, gól, les, más szabálytalanságok nál történt, történik. Gyakorlatilag a játékvezetés csődje is volt ez a vébé, a sárga egyszer járt labdaelrúgásért, de nem járt állonfejelésért, a szabályos gól érvénytelen (pl. franciáknál), és akkor még azt a szégyent nem is mondtam, hogy az egyik játékosnak három sárgát mutatott fel valamelyik jóképeségű sípmester. A sportszerűtlenség ettől még sportszerűtlenség, de az inkompetencia is fenáll, méghozzá rendesen. Valamit tenni kell, mert ez így siralmas, és az igazságot nem kapott csapatok, játékosok és szurkolóik részéről jogos a reklamálás. Amíg ez nem változik, addig ne csodálkozzunk a színészkedések gyakoriságán sem.
most posts by TM
0
2006. július 10., hétfő 14:31
Ez egy állat!
0
2006. július 10., hétfő 14:07
Hát igen, ebben a videoban minden benne van róla.
0
2006. július 10., hétfő 13:55
Materazzi egy elmebeteg barom, a legalattomosabb, legocsmányabb focista a modern labdarúgás elitmezőnyében. Az különbözteti meg Zidane-tól, hogy ő nyíltan megfejelte az olaszt, ellenben Materazzi úgy szokta az ilyeneket lerendezni, hogy amikor segít fel egy játékost, végigkarmolja a kezét, meg miután felrúg egy embert, esés közben figyel arra, hogy megtapossa/megüsse a játékost. Persze a vb-n most nem mert ilyet csinálni, ellentétben a serie a-val. Hogy ne csak levegőbe beszéljek: http://www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4&search=Materazzi <- Ezt a videót ajánlom megtekintésre, itt simán lehet találni Zidane tegnapi fejesénél undorítóbb megmozdulást.
0