Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. július 10., hétfő 13:52
Nem kívánom felmenteni Zidane-t, azt azonban józan gondolkodású ember végiggondolhatja, hogy milyen jellegű provokációnak kellett történnie ahhoz, hogy egy ember 10 percre a világtól való búcsúja előtt ennyire megfeledkezzen önmagáról. A tetkós hirdetőtáblának a gólja mellett sikerült ezt is elintézni, nem tudom, miért épp Zidane-t kellett cukkolni, talán azért, mert ő volt a támadások motorja, és tartottak tőle, hogy a hátralévő tíz percben még borsot tör az olaszok orra alá a kétségkívül legjobb játékos. Cannavaro-t azért nem tudom értékelni, mert az az ember, aki csak rombolni tudja az akciókat, az a szememben nem nagy sztár, csinálja azt akármilyen profin is. Kosárlabdában is ezért szerettem Jordant sokkal jobban, mint például Rodmant. S emiatt nem örülök annyira az olaszok győzelmének, akik kétségkívül szimpatikus társaság, és ha csitri lennék, még azt is mondanám, hogy milyen jóképű, cuki férfiak, de a labdarúgásra nézve szomorú, hogy a görögök alibifutballja után megint egy olyan csapat nyert, aki inkább öli a játékot, semmint szépen, tetszetősen műveli. A franciák még tíz emberrel is látványosabban játszottak, de még a németek is szebben játszottak az olaszoknál, pedig a svábokra sem nagyon áll a lagdazsonglőr titulus. Az olaszok azt játszották, amit tudnak, s mivel révbe értek, elismerés illeti őket, az más tészta, hogy ez kinek mennyire tetszik, vagy sem. Már többször mondtam, én mindig a támadófutball, a játékosan játszó csapatokat kedvelem, és ezt a kategóriát az olaszok maximum alulról súrolják. Nekik jól jött ez a győzelem (kinek nem?), remek egységgé kovácsolták őket össze a viszontagságok, de azt leszögezhetjük, hogy vannak náluk jobb csapatok is, mégha jelenleg ők is lettek a legeredményesebbek. Tapsoljunk nekik, és szurkoljunk tovább annak, hogy legyen sokkal színvonalasabb a foci, és legközelebb, ha egy olasz válogatott is nyeri a labdarúgótornát, azt ennél élvezetesebb, látványosabb módon érje el, s akkor a semleges nézőknek sem lesz keserű a szája íze.

Egyébként Zinedine Zidane lett a VB legjobbja, amit azt hiszem nem nagyon kell magyarázni, az egyik legjobb formában lévő játékosa volt ennek a bajnokságnak.
most posts by TM
0
2006. július 10., hétfő 13:51
0
2006. július 10., hétfő 12:46
Bocsi azon átfutottam.Akkor teljesen egyetértek.Ő is csak ember, akinek elege lett a durva szövegekből.Bár ilyen idegállapotban szerintem bárkinél elszakadhat a cérna egy pillanat alatt.
0
2006. július 10., hétfő 12:44
Valóban nem tudni az olasz mit mondott de ez nem kisasszonyok sportja -egyéb iránt az Ő szája is járt, nyilván nem imát mormolt- az olasz játékos tudott durvábbat mondani.

Szerintem az anyázás megszokott nem kell mindent mellre szívni, presze van úgy, hogy elindul a vezérhangya , jön a lila köd .

Azt hittem már megint egy potya 11-el el lesz intézve a dolog aztán jött az a szép fejes.

Az tény nem ez volt minden idők legnagyobb mérkőzése, sőt ilyen nem is volt ezen a VB-n, nem rágtam le a körmeimet. Egy jobb volt csak a Törökország - Dél-Korea találkozó. Buffon meg nagyon jó kapus de ezt eddig is tudtam.
0
2006. július 10., hétfő 12:28
Én is azt írtam hogy "szinte mindig", amúgy az olasz valami igen cifrát vághatott oda Zizou-nak ha ennyire ideges lett.
0
2006. július 10., hétfő 10:56
Én is valami ilyet akartam írni Zizou-ról.Csak egy dologban nem értek egyet veled.Ő már korábban is csinált ilyen hülyeségeket (ütés, köpés stb.).Bár azért meghallgattam volna, hogy mit mondott neki az olasz védő.
0
2006. július 10., hétfő 2:53
zidán. háhá
0
2006. július 10., hétfő 2:38
Zizou valóban olyan játékos (volt), akire évtizedek múltán is emlékezni fognak.
Nem nagyon vannak (voltak) sztárallűrjei és a mai meccset leszámítva szinte mindig sportszerűen és tisztán játszott. Minden pályán töltött pillanatából látszott a foci tisztelete és szeretete. Zidane az elmúlt évtized egyik legszimpatikusabb játékosa, amit ma a pályán csinált, az nagyon nem vall rá és hiba volna ez alapján megítélni pályáját.

Megjegyzem, Angoloknak szurkoltam egész életemben és ezután is nekik fogok.
0
2006. július 10., hétfő 2:31
zidane már a múlté, ez a vb már nem róla szólt, még a látszat ellenére sem. beszéljünk inkább cannavaróról!
0
2006. július 10., hétfő 2:27
sztem azé zidane-ról is érdemes beszélni
butaságot csinált,de az utóbbi idők legnagyobb játékosa
sztem platinit már rég túlszárnyalta
0
2006. július 10., hétfő 2:24
tudtam, hogy megynyerik! ez a vb olaszországé. zidane-ról pedig ne is beszéljünk... buffon a vb játékosa.
0
2006. július 10., hétfő 1:47
csak tiszteletbeli
0
2006. július 10., hétfő 1:46
Olaszország világbajnok! :-))))
0
2006. július 10., hétfő 1:29
Akkor ezekszerint te nem nagyon tudod átérezni milyen átszellemülten drukkolni...akár egy olyan csapatnak is,ami nem a szülőhazádé....
0
2006. július 10., hétfő 1:25
Miért, te olasz vagy???
0
2006. július 10., hétfő 1:18
Ezt a Vb-t jol jellemezte amit Zidane a dontoben muvelt. Szar volt es szerintem nem az nyerte, aki igazan megerdemelte volna. Ha a franciak nyernek is ugyanezt mondom. Keves gol, sok tizenegyes parbaj es leginkabb szar meccsek. zidane pedig... most erre mit lehet mondani?
0
2006. július 10., hétfő 1:17
Azt hiszem ma éjjel egy nagy játékos teljes széthullásának voltunk tanúi, a Franciák jobbak voltak, de amit Zidane csinált, az nem megengedhető egy olyan klasszistól mint ő.
Egy nagy karrier nem méltó befejezése volt ez...
0
2006. július 10., hétfő 1:13
Világbajnokok vagyunk!!!!!!!
D
0
2006. július 10., hétfő 1:08
FORZA ITALY!!
Az olaszok bár nem voltak a meccs legjobbjai,de összességében megérdemelték a vb címet.....
Azért le a kalappal a franciák előtt,szép volt fiúk!!
0
2006. július 10., hétfő 1:05
A foci szégyene ez a vb eredmény.Azt hittem a görög eb győzelemnél nem lesz rosszabb.Hát tévedtem.

0
2006. július 10., hétfő 0:51
ez az zidán ügyes volt:) élejn kikaptak a büdös franciák :D
0
2006. július 9., vasárnap 20:24
Persze. Tuti közrejátszik. Ezért a fifának b.sznia kéne valamit most már
0
2006. július 9., vasárnap 18:32
Egyetértek.
0
2006. július 9., vasárnap 18:25
Szerintem az is baj, hogy kicsit zsúfolt a klub szezon. Kifacsartak a játékosok.
0
2006. július 9., vasárnap 18:13
Ekkora fos alibi VB-t remélem többet nem látunk.

Eszméletlen unalom volt a csapatok meg csak az ídőt húzták a pályán. Ha ez a modern foci én többet egy mérkőzést se nézek meg.  Felháborító
0