Keresés

2006 Labdarugó VB.

2006. július 9., vasárnap 18:02
Szerintem is a nemetek erdemeltek volna meg. Nekem kellemes csalodas volt a valogatott, mert egyebkent egyaltalan nem szeretem a nemet focit. De azt a tenyt senki nem vitathatja el toluk, hogy ok kuzdottek a legkemenyebben mindenert. Hanyszor rugtak fel oket es eleses helyett rogton a labdara mentek - bar a biro fujt neha - es hanyszor nyomultak elvesztett labdara? Ezt lathattuk a bronz meccsen es korabban is. Nekem ez szimpatikus volt, nincs elveszett labda. Ha minden csapat igy jatszott volna, akkor nem egy ilyen szinvonaltalan VB-t lattunk volna...
0
2006. július 9., vasárnap 17:28
Sem a Franciák sem az Olaszok nem kedvenceim tök mindegy -számomra- ki győztalán ezért is döntöttem a gasztronomiai élményeim alapján.
Személy szerint egy Német-Brazil döntőt szerettem volna látni.
Az azonban teljesen mindegy, hogy ki mit szeretne, tanulság aki első akar annak mindenkit le kell győznie.
Sajnos a Brazil válogatott teljesítményétől nem voltam elájúlva ezen a VB-n nem csodálkozom ,hogy kiestek de nem kéne mindent Ronaldo nyakába varrni, rajta kívül még vannak 10 a pályán ugyan abban a szinű mezben.    
A Németek -akik a szememben a nem adom fel soha csapat- az Olaszoknál jobban megérdemelték volna a ma esti játék lehetőségét.
A Portugáloknk meg lehet harmadszorra bejön ha megtartják Scolarit, érik valami ha így folytatják. Két évvel ezelött EB döntő 2. hely , most Vb 4.hely minden gyümölcs beérik egyszer.
0
2006. július 9., vasárnap 17:07
"A játékvezetőnek teljesen igaza volt, Rooneytól ki kellett takarítani a pályát."

Nem inkább Rooney-t kellett kitakarítani a pályáról, hm?
0
2006. július 9., vasárnap 16:11
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. július 9., vasárnap 16:04
Sziasztok!
Ma estére hajrá ITALY , nincs különösebb ok. Talán ami miatt mégis az elöbb említett csapatnak szurkolok -a pizzát és a makarónit szeretem, a csigát és a büdös sajtot nem- ennyi.
0
2006. július 9., vasárnap 2:28
Geri: Ezért!
0
2006. július 9., vasárnap 2:10
miért?
0
2006. július 9., vasárnap 1:15
3-1 Szevasztok! :)
0
2006. július 9., vasárnap 1:13
Kikérem magamnak! Én az egész tímet utálom!:D
0
2006. július 9., vasárnap 1:12
úgylátom ti itt csak a krisztiánó gyerek miatt utáljátok a portugálokat. nem szép dolog. ott van figó meg a nyunyógomez meg manis meg rikárdó karvajjó, őket azért lehet szerezni.

a kis ronaldónak meg előbb utóbb talán beérik a feje búbja :)
0
2006. július 9., vasárnap 0:52
3-1, juhéééééééééé!
Portugálok most eljátszhatják a megtörtet!
0
2006. július 9., vasárnap 0:28
Ezek a Portugálok a vb legundorítóbban játszó csapatát alkotják, jó hogy egy keresztlabdánál nem reklamálnak kezezést...ű
Pfúúúúúúújjjjjj!
0
2006. július 9., vasárnap 0:07
engem nem zavar a krisztiánó gyerek, mert a foci tudásával ellensúlyozza ezt a színészi teljesítményt :)
0
2006. július 8., szombat 23:49
Szeretnem megszavazni C Ronaldonak a VB szinesze cimet... Ez mekkora egy seggfej. A felido vege elott feldobja magat es mar eses kozben a birot nezi. Csak azt nem vette szamitasba, hogy ot meterrol nagyon jol latszik amikor valaki mar akkor esik, amikor a masik laba meg ele sem kerul. Meghogy ez a majom a legjobb portugal... Lehet, hogy tud focizni, de ebbol semmit nem mutat, viszont a foldon fetrengeni nagyon szeret a lelkem...
0
2006. július 7., péntek 11:10
Mindkét bíró borzalmas volt ezen a vébén.
0
2006. július 7., péntek 0:20
Koszi az infot a birokrol, tiszta hulyek, Michelnek kellene vezetni, vagy Merknek...
0
2006. július 7., péntek 0:17
Ajaj... Az argentin állította ki Rooney-t a negyeddöntőben. Eddig még a svájci - koreait vezette, szóval nem értem, hogy miért pont őt jelölték ki.
0
2006. július 6., csütörtök 23:49
és ki közvetíti ezeket a meccseket?azt lehet már tudni?
0
2006. július 6., csütörtök 23:33
Az argentin Horacio Elizondo vezeti az olasz-francia döntőt, a német-portugál bronzmeccsen a japán Kamikava Toru fújja a sípot.
most posts by TM
0
2006. július 6., csütörtök 23:20
Ki vannak mar jelolve a birok a finalera, bronzra?
0
2006. július 6., csütörtök 20:24
Hogy kicsit politizáljak, bár nem szeretek, az előző kormány egyik szimpatikus, és talán itthon hasznos(!) intézménye volt az az iroda, vagy minisztérium (már nem emlékszem), ami segített volna minden magyart megtanítani arra, hogy tudjon örülni és büszke lenni annak és arra, hogy magyar! Számos szövegkörnyezetben a "magyar", mint pejoratív elem jelenik meg, pedig nem csak a Mariahilfestraßén lopkodó, nem csak a mindig és mindenen gyűlölködő, irigykedő, csaló, csóró, alkoholista, elkeseredett, elhízott, nyelveket nem beszélő, szomszédjával haragban lévő stb. stb. emberek bandája ez az ország, mégha amúgy "magyaros" indíttatásból mindig ilyenkor csúszik ki jobban az emberek száján a nemzetünk neve.
most posts by TM
0
2006. július 6., csütörtök 20:20
Tudjátok,hogy a VB bronzérmesek eddig még mindig lemaradtak a következõ EB-rõl?
Nem csak a svédek vagy a törökök,hanem az olaszok és a franciák is!
0
2006. július 6., csütörtök 20:02
Szánalmas. Divatos, jó szó. Tudni kell használni. Sajnos ma egyre többet lehet. Sok a baj a magyar néppel, sok a baja a magyar népnek, de igazából nem ő, vagy csak részben ő tehet róla. Én valóban szánom honfitársaimat, pl. akiknek Trianon betett, ha már ez merült most fel. Azokat is, akik a magyarságot lenézik, de őket másképp.
0
2006. július 6., csütörtök 19:43
Gerike, te felelelős vagy például az 1968-as csehszlovákiai eseményekért?
0
2006. július 6., csütörtök 15:37
Óvatosan... A digók lehet kilövik még a szemét is Barteznek. A műesések meg engem is idegesítenek...
0