A borító király, de szerencsétlen Kiefernek tizedannyi haja nincs, mint amikor a sorozat indult...:)
0
2006. július 20., csütörtök 8:37
16970
:) Függő lettél?
0
2006. július 20., csütörtök 4:01
52685
Az ötödik elem:
most posts by TM
0
2006. július 4., kedd 21:00
399
az ilyen köcsögök miatt kéne már moderálni
0
2006. július 4., kedd 19:56
16090
Az egy dolog, hogy beírja egy helyre vagy kettőre, de miért kell mindenhova, azt nem vágom! Nyisson egy külön topikot neki és írja oda naponta 6-szor!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 4., kedd 19:52
7252
És ki nem szarja le, hogy nálatok mi kölcsönözhető? Ez pont az a sorozat, aminek a polcon a helye! Ja, hogy utána is megvehető? Akkor meg kikúrtam az ablakon 4 ezret!!
0
2006. július 4., kedd 19:45
174
Ejnye! Mindjárt kifizettetik veled a reklámdíjat...
Amúgy más tékákban is lehet sorozatokat kölcsönözni... :p
0
2006. július 4., kedd 19:09
19
Nálunk a teljes 24 sorozat kölcsönözhető, mind a négy évad! 4000 ft-ért végignézheted a teljes sorozatot! Jobban megéri mint 30 ezerért megvenni az egészet. Vagy legalábbis jobb előbb olcsón végignézni az egészet a biztonság kedvéért, még akkor is ha utána megveszed! Cím: Aréna Videotéka, Bp. 1026 Szilágyi E. fasor 65.
0
2006. június 21., szerda 21:22
124
Sikerült megnéznem az 5.évadot -kölcsön volt sajna- az első óra -ami azonnal a földhöz vágott- után csak úgy peregtek az események nem lehetett abbahagyni ( dehogyis nem sajna a 24 résznél vége volt). Tündének igaza van nem tudom honnan , hogyan folytatják ezt az évadot de , hogy a 6.érdekes lesz az tuti. KIRÁLY AZ 5.ÉVAD!
0
2006. június 21., szerda 18:57
95
www.fox.com kezdő oldalon: Season 6 returns to Monday nights January 2007
0
2006. június 21., szerda 17:11
94
nékem talán az 1. évad jött be a legjobban, talán mert még új volt. de a 4. talán ami a legközelebb áll szívemhez
0
2006. június 21., szerda 16:11
52685
Én úgy hallottam a minap, hogy Kiefer végzett a 6. évad forgatásával, ami - ha jól tudom - januártól megy adásba, és a kilencedik évadig szól a szerződése.
most posts by TM
0
2006. június 21., szerda 16:07
2
az ötödik évadot láttam, végig, szenzációs, nem lehet abbahagyni! Kíváncsi vagyok hogyan tudják innen folytatni a 6. évadot. Ennek a forgatásáról tud-e már valaki? Sorrendet nem tudnék tenni az évadok között, mindegyik egy picit más, és új is egyben. Az ötödik évad sok, és nagy fordulatokat hoz, ebben különbözik a többitől. Itt néhány dolog végleg megváltozik. Da a sok szöveg helyett inkább nézzétek a sorozatot!
0
2006. június 7., szerda 15:44
124
A filmben nem a valós idő lenne a lényeg találgatások szerint az első évad elé teszik/tennék így benne lenne Palmer akkor még szenátor a balul sikerült Szerb akcióra helyezve a hagsúlyt és az eseményeket( az első évadot ez válthatta ki????!!!!. Szerintem ez jó lehet alapnak egy akciófilmez. Van aki szerint viszont az ötödik, hatodik évad közötti rész, mivel én ismerem az ötödik évad végét ( bár látni még nem láttam sajnos) -nem csaka Foxon a Sky One-on is ment- ott is jó kis akciófilmet lehetne forgatni, az lenne csak a fincsi dolog elhiheted.A pletyik szerint az 5. évad ütős sokan a második évad mellé/elé teszik rangsorban.
0
2006. június 7., szerda 8:45
16458
ebben igazad van, sokan írták (írtuk) már ezt.
Szóba került ez a Vészhelyzet, Az elnök emberei stb. sorozatoknál is.
0
2006. június 7., szerda 8:41
16458
Szerintem az a jó, amit az angolok csinálnak. Lemegy egy sorozat, és zutty, máris megvásárolható. Náluk minden sorozat elérhető. Nem bénáznak, mint nálunk (ok, tudom, mi nem vagyunk képben egy-egy sorozat megjelenésénél). Ha akarnak, már a brit "azon melegében"-termékre is tudnak annyi extrát tenni, amennyi kell. Bár lehet, hogy ők is inkább az amerikai piacra koncentrálnak extrák terén (ami nem lepne meg).
Majd meglátjuk, hogy 2-3 évvel a Született feleségek első évad-premierje után mi mennyi extrát kapunk... valószínűleg a hanyattesés elmarad. :(
0
2006. június 7., szerda 0:42
Moderátor
7449
Én speciel örülnék, ha inkább később jelenne meg nálunk az 5. évad. Az angolok rendszeresen néhány hónappal a sorozat TV-sugárzása után, már augusztus-szeptemberben piacra dobják az évadokat, míg az USA-ban csak az év végén jelennek meg. Ennek köszönhető, hogy az amerikai kiadáson általában több az extra. A negyedik évad angol kiadásán például nem voltak kommentárok, és a bónusz-lemez is csupaszabb, mint amilyen az amerikai, és később a magyar piacra szánt kiadásnál volt. Egyes extrák egyszerűen nem készülnek el az angol megjelenésig. Ezért örülnék jobban egy későbbi, de extrább kiadásnak.
0
2006. június 7., szerda 0:39
2975
a mozifilmet nem biztos, hogy erőltetni kellene ;) ha ugyanis a (közel) valós időhöz ragaszkodnak, akkor vagy picit hosszú lesz a film, vagy némileg eccerű-összekapkodott :)
0
2006. június 7., szerda 0:33
124
Az IC-nál kérdeztem rá e-mailben az Ő infójuk , hogy már folynak az előkészületek és ha a FOX nem ellenkezik, hazai terveik, hogy a kinti megjelenéssel (késő ősz) egyidőben szeretnék itt is megjelentetni. A Foxon május 22 este ment az utosó két rész egymás után nem tudom mi a szokás mennyi időt kell várni a bemutató után , hogy a DVD piacra kerülhessen a film vagy sorozat. Alig , hogy lement at utosó rész a Foxon már 2007 januárt reklámozták ez lesz a 6.évad bemutatója( valószínű hagyományosan az első két részt vetítik). A találgatások a filmről magáról is megindultak lesz egy mozifilm is Kiefer biztos szereplő, hogy hol és mikor fog játszódni arról fan clubos körökben folynak találgatások- lehet a film készítői is szörföznek az oldalakon így akarják kipuhatolni , hogy mit is szeretne látni a rajongók zöme- ez persze csak vágyálom. Az viszont tuti, hogy akár hány évad lesz is megveszem mindet.
0
2006. június 6., kedd 23:47
2975
shadow: az amazon októberre írja az 5. évad megjelenését, gondolom, akkor az került szóba, hogy nálunk is ugyanakkor jelenjen meg (eltérően az első 4 évadtól, amik - ha jól tudom - lényegesen később jelentek meg nálunk, mint kint). reméljük, hogy így leárazva produkál olyan eladási adatokat, hogy legyen esélye az őszi megjelenésnek.
0
2006. június 6., kedd 21:32
6
Akkor valszeg még mindig nem érted a lényeget. Halál nem érdekel, hogy milyen a csomagolás. Mármint kifejezetten teszek rá, hogy kinyitogatós, lapozós, műanyag, vagy zacskós. Ami zavar, az az, hogy akár 7, akár 16, akármennyi ezer forintot adok ki érte, ha már nem letöltöm (mert ugyebár ki ne teheti ezt meg manapság), tiszteljen meg már azzal a drága kiadó, hogy nem nyolcvannyolc féle dobozban adja ki. Akkor adják ki a kezdetektől fogva a nkik legolcsóbban, és nyomják 18 ezerért. Hidegen hagy. Csak egy sorozat akkor nézki jól, ha a polcon se csámpázik. És már elnézést: ha egy mondjuk 10 évados sorozatért mondjuk kiadok 100 ezer forintot, legyen már ugyanolyan...
0
2006. június 6., kedd 17:00
1849
Ma megjött az első évad, és nekem az eredeti digipack-os változat érkezett meg. Juhéééééééééééééééééééééé!
0
2006. június 6., kedd 15:32
2975
ma láttam egy új borítós 2. évadot, és az a helyzet, hogy az már csak 6 lemezes, nem pedig 7. (rá is van írva, hogy 6 lemezes változat.) csak azért szólok, hogy hátha valakinek nagyon fontos az extra lemez.
0
2006. június 5., hétfő 19:30
2975
de a háború és béke mind a 4 kötete kb. egyenlő vastag ;)