Keresés

24 - Negyedik évad (7 DVD)

2006. május 24., szerda 17:50
Hogy a témánál maradjunk: megjött és tényleg lapozgatós. Ennek ellenére nagyon pofás, és könnyebb is kezelni, nem kell 1 méterre kihajtogatni a dobozt ahhoz, hogy kivegyek egy lemezt. Kár, hogy nem olyan mint, a többiek, de ez kívülről alig észrevehető.
0
2006. május 24., szerda 12:30
Nem kiabalok el semmit, en a regi csomagolasokrol beszelek. Szerintem a warner a Drot-al is megszivat minket. Pedig ott dragabb lenne a slim tokos verzio, ez biztos.
0
2006. május 24., szerda 12:20
azért, ne kiabáld el! nehogy pofára essünk a Drót 3. évadjánál... bár, ez egy hbo-s sorozat, de a warner-nél mostanság semmi sem biztos.
0
2006. május 24., szerda 11:04
ZeroCool: Megnyugtatlak, hogy az angol kiadás dobozolása is ugyanolyan, mint amilyen a magyar, olyannyira, hogy a nálunk eladható kis mennyiség miatt egy az egyben az angol csomagolással hozta forgalomba a hazai Fox-képviselet a terméket. Még az extra-felsorolás is az angol kiadás extráit tartalmazza, ami jóval szerényebb, mint a valódi extra-tartalom. Az angol kiadáson nincsenek kommentárok és a bónusz-lemezen is kevesebb az extra. Az árról meg csak annyit, hogy most, amikor 56%-os kedvezménnyel adja az angol amazon a nálunk szerényebb kiadásban megjelent 4. évadot, a kiadványt kb. 8500 forintnak megfelelő fontért rendelhetnéd meg (mivel már közel egy éve megjelent náluk), miközben nálunk a teljes új ár nem sokkal több ennél. Szóval nem kellene folyamatosan a külföldi árakkal példálózni.
0
2006. május 23., kedd 20:52
ja, ez a lapozgatós dizájn nekem sem fáj.
0
2006. május 23., kedd 20:50
A Drot is ilyen, nekem igazabol tetszik, siman hasznalhato es kulturalt kiadas. Sokkal jobb, mint a warner fele uj (mocsok) slim tokos fos. Nem is ertem miert nem ilyenekre alltak at, miert kell a slim tokokat nyomatni. Szerintem meg olcsobb is egy ilyen doboz es benne a lapozgatos muanyag. Vagy olcsobb lenne x db slim tok + x db borito + doboz, mint a doboz + belso kemeny borito + x db muanyag lap...?
0
2006. május 23., kedd 20:47
Pontosan.
0
2006. május 23., kedd 20:44
na most akkor: a harmadik még digi, a negyedik meg olyan, mint az alien quadrilogy?
0
2006. május 23., kedd 19:36
Megnéztem, nekem nem ilyen van, és innen rendeltem. Szép kis kilapozgatós a hármas is, mint az első kettő. Ha a 4. ilyen könyvszerű slimtokos, azt sajnálni fogom, de persze akkor is kell :) Ha holnapig nem nyilatkozik senki, akkor majd megírom.
0
2006. május 23., kedd 17:42
A 3. évad  kritikái közé van beillesztve egy fotó, akkor ezek szerint az nem az itthoni kiadás.
0
2006. május 23., kedd 17:30
Hmm... nekem mind a három tökegyforma, a harmadik semmiben nem tér el a többitől. Na majd holnap jön a 4. és meglátjuk...
0
2006. május 23., kedd 17:02
Gondolom a belseje olyan,mint a 3. évadé.Lapozgatós műanyag, vékonyabb külső karton.
0
2006. május 23., kedd 14:56
Mi valtozott a csomagolason? Leirnad ugy, hogy ertheto is legyen, esetleg egy foto?
0
2006. május 23., kedd 14:49
A sorozat zseniális, mint mindig, de valami idióta menjen a fenébe!!! Csak azt tudnám, miért kellett megváltoztatni a csomagolást?????????? Végonyabb, a polcon gázabb kinézetet ad, a tök jó kihajtható dobozszerkezetnek annyi, egy gagyi keretet sikerült adni neki. Hát csak gratulálni tudok. Ezzel az erővel simán rendelhetnék Amazonról is, ott legalább ugyanazok a csomagolások... ráadásul olcsóbban is kapnám meg... Persze nem az Xpressel van a gondom, félre ne értsetek, de ez a dobozolás iszonyatosan felhúzott. >:|
0