Hátha még valaki nem hallotta innen: A Drága Elza! című, 2014-es magyar háborús filmet a készítők hivatalosan megnézhetővé tették a "legismertebb videomegosztó portálon"... nem örömükben, csak a DVD-terjesztés előtt álló (mondjuk az inkább toporgás volt, de akkor is...) film "nyilvánosságra került" májusban, és szerették volna, hogy akkor már olyan minőségben legyen kint, ahogy az számukra is elfogadható. https://www.youtube.com/watch?v=LeUUnNQHAuI
Az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert régóta szerettem volna látni, és jó is: KÜLSŐ LINK
0
2016. december 3., szombat 1:27
372
Elég sokáig bújtatták ezt a filmet. Pedig a szereplői nem rosszak és a magyar vonatkozások miatt picit bizakodok, hátha több lesz, mint egy közhelypatron.
Ben Hurral elkezdődött valami nálam. Képregényfilm dömping közepén valami másra vágytam, így visszanéztem a múltba. Nagyon jól tettem. Igazi klasszikus rengeteg szép pillanattal. Jó volt látni a hatalmas tehertől szabadulni akaró Hercegnő "szabadulását". Tökéletes filmélmény. Jöhet Az álom luxuskivitelben.
0
2016. szeptember 21., szerda 11:42
6056
Majd rákeresek a nevedre IMDB-n :D
0
2016. szeptember 21., szerda 11:32
52684
Köszi, érdekel, majd megnézem!
most posts by TM
0
2016. szeptember 21., szerda 11:31
52684
Nagy cucc, én minden stáblistán rajta vagyok. :D
most posts by TM
0
2016. szeptember 21., szerda 10:11
6056
Tegnap megnéztem a Kút-at. Tulajdonképpen akciós napon nézhető moziban is annak, aki valamennyire nyitott a magyar filmekre. Van egy hangulata meg minden, jók a színészek, a dialógusok is normálisak semmi faszkodás nincs és a vége azért szokatlanul brutális. Ja és rajta vagyok a stáblistán ami azért emeli a fényét a filmnek mondanom se kell :D :D
0
2016. szeptember 17., szombat 23:36
232
Gyilkos Médium na ez jó film.
0
2016. szeptember 7., szerda 22:58
3448
Ben Hur
Eddig nem volt szerencsém a filmhez, most, hogy a remake mozikba került úgy éreztem mielőtt azt látom, ezt pótolnom kellene. Kisebb koromban a hossza taszított, később pedig valahogyan mindig sikerült elkerülnöm. Nagy kár volt, termetes játékideje ellenére egy percre sem unatkoztam, az egészet belengi egy erőteljes misztikus hangulat. A bosszú a megbocsájtás a tanítás mind szerves részei a filmnek. Külön tetszett, hogy Jézus Krisztust szemtől szemben nem ismerjük meg, viszont az egész film alatt érezhető a jelenléte. Mai szemmel is sokszor igen látványos, tudom miért kapott anno 11 Oscar díjat. Remek film, kár, hogy eddig kimaradt, polcon a helye.
0
2016. július 4., hétfő 10:13
2601
Bud Spencer horrorfilmben. - 4 LÉGY A SZÜRKE BÁRSONYON:
Kicsit gondolkodtam mi hiányzik az életemből és rájöttem a fantasy filmek. Mivel a jobbakat nagyjából láttam már, most a B és Zs vonal felé kacsintgatok. Első állomása:
A tűzsárkány birodalma
Meglepően jól szórakoztam rajta, ahhoz képest amit vártam. Érdekes módon pont akkor ül le a cselekmény amikor az akció lenne, gagyi CGI sárkányok repdesésének mutatása nem tarja fenn az érdeklődést sokáig. Sokkal jobb lett volna ha a sárkányok árnyával és pusztításával operál inkább a film. Főszereplő gárdában van néhány érdekesség, mindjárt itt van John Rhys-Davies. Kicsit utánajárva úgy érzem, hogy neki nem a ZS kategória a kilengése, hanem pont a Gyűrűk Ura volt. Elég sok hasonló film stáblistájánál ott a neve. Egyébként teljesen jó a karaktere, valahogy őt bírtam a legjobban. No és Arnold Vosloo, a valamikori Múmia is tiszteletét teszi mint király. Kicsit buta mint uralkodó és a karakter kilépése a történetből eléggé összecsapott lett, pedig volt benne potenciál. Történet a végére kicsit elfárad, sok fordulatnak szánt dolog előre kitalálható, de összességében tetszett.
Maga helyén: 55%
0
2015. december 18., péntek 21:22
4595
A link egy pár perces rövidfilm-sorozat Uberes taxisokról. Az első rész főszereplője Kevin, aki a 25 év alatt sem tudta feldolgozni, hogy otthon hagyták egyedül karácsonykor :) .
Tegnap este megnéztük az említett Last Shift című filmet.
Durva volt. Végig feszült légkör, és tényleg nem kell mindig a CGI, hogy jó film legyen. :) Az asszony néha meg meg ugrott mellettem. :D Pedig csak egy kis gagyi 2.1-el néztük, mi lett volna ha rendes 5.1-ben nézzük. :D
Ajánlom nézzétek meg.
SuperHeRo
0
2015. december 2., szerda 10:08
2601
Játszma az állásodért. - GLENGARRY GLEN ROSS kritika: