Én sikeresen beszereztem a héten a cseh kiadású Mercy DVD-t, amit Te ajánlottál. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 29., vasárnap 18:57
16089
Neked is köszi, hogy megnézted. Nem is hiszem el, hogy ennyire tetszett mindenkinek. :) Gondolkozom a beszerzésén, bár csak az amcsiknál jelent meg.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 29., vasárnap 18:56
16089
Kedves R2-D2!
Elolvastam, és habár nem az én érdemem a film, de nagyon örülök neki, hogy tetszett a film. Mondtam, hogy parás az egész, és minden szavaddal egyetértettem. Régen láttam ehhez fogható, végig izgalmas és félelmetes filmet. Köszönöm, hogy megnézted! :)
0
2015. november 28., szombat 11:40
4595
Last Shift
Ezzel kellett volna kezdenem :) ! Köszi, Tadam!
Nem is a riogatások, vagy az egésznek a sztorija miatt volt baromi jó, hanem azért, mert gyakorlatilag minimális díszlettel és kellékkel, kivilágított, csupasz, fehér csempés falak között is képes hangulatot teremteni, már bőven azelőtt, hogy a maszk- és trükkmester igazán bedurvulna! Be kell vallanom, így még nem borzongtam zseblámpától meg irodai forgószéktől :) . Persze voltak benne fordulatok, amik gyanúsak, és idő előtt rájuk érez az ember, de amit a vágásokkal csináltak meglepetések szintjén, az remek.
Elsőre nem hittem volna, de tényleg jár a 8/10 :) , kategórián belül meg az egyik legjobb.
0
2015. november 27., péntek 21:15
8260
LAST SHIFT (2014)
Kis költségvetésű filmről beszélünk, végig csak egy helyen játszódik a történet. Félelmetes, eredeti, nagyszerű. Az utóbbi idők egyik legjobb horrorja! 8/10
Köszi, Tadam, ez tényleg jó volt!!!! :)
Majd olvasd el!
0
2015. november 26., csütörtök 12:03
1493
Köszi srácok. Közben utána olvastam itt ott, így már érthetőbb, de továbbra is azt vallom, hogy egy nagy baromság az egész film. Nekem nagyon nem jött át.
0
2015. november 26., csütörtök 9:46
6056
SPOILER
Állítólag a film tele van baszva szimbólumokkal, ami afelé mutat, hogy a pók igazából a nőt szimbolizálja magát.. Szerintem is egy baromság, lévén semmi jelentősége sincs ennek az egésznek, de nyilván nem tudtak mit kezdeni a sztorival és inkább basztak a végére valami agyeldobós szart, ha már megmagyarázni nem tudták a sztorit :)
0
2015. november 26., csütörtök 9:32
4595
Látni láttam, de "érteni" nem értem :) . A mindfuckoknak amúgy is legfeljebb lehetséges elméletei vannak, nem megfejtése, azokból tudok mutatni egy párat, illetve itt a beszélgetés, amit annak idején mi folytattunk a filmről (a lap vége felé is folytatódik a csevely, arrafelé is vannak gondolatok):
Az embermás(Enemy). Aki látta és értette, elmagyarázná, hogy ez miről szólt és mi értelme??!! Illetve a póknak mi szerepe, jelentősége volt? Mit akartak ezzel jelképezni? A film elején az a gyűlés mi volt? Stb. stb.
0
2015. november 23., hétfő 11:28
1256
Szoktam feléd járni, de a Goodnight Mommy-t nem olvastam még. Eddig:)
Így azért árnyaltabb a kép és értem is, hogy mik nem tetszettek, de hát pont ez a szépsége a dolognak. Mindenkinek más jön be:)
Nem mintha annyira magyarázkodnom kellene, de talán jpobban megérted, mi miért nem jött be.
Egyébként meg így szép az élet, hogy mindenkinek más tetszik. Attól még lehetünk normálisak egymással. :)
0
2015. november 20., péntek 13:07
1256
Akkor nem vagyunk egy hullámhosszon horror szempontból:) Nem hinném, hogy művészhorror lenne, azokért én sem rajongok annyira, de persze minden nézőpont kérdése.
0
2015. november 20., péntek 13:06
8260
Ajaj... nálam az Ich seh, Ich seh borzalmas. Igaz, a Valami követ sem jött be, de az sokkal jobb, mint az osztrák művészhorror.
0
2015. november 20., péntek 13:01
1256
Nálam eddig az, bár most kapott egy nagy vetélytársat a Goodnight Mommy személyében. A költözés miatt néhány hét kiesett, így elég sok horrort kellene még bepótolnom, de idén nem nagyon láttam ennél jobbakat. Nem egy túl erős év, de még nincs vége:)
0
2015. november 16., hétfő 21:14
16089
Nagyon féltem a filmtől, nem a tartalma miatt, hanem a rendezőtől. Igaz, a Knock Knock 2015-ös film, ez meg 2013-as, de mivel engem olyan szinten felbosszantott a Knock Knock, nem szívesen néztem meg a Green Inferno-t. Azért ma mégis megtettem, és szerencsére nem történt semmi érdekes. Kaptunk egy sablonos és igazából érdektelen kannibálos filmet, abszolúte nulla értékű szereplőkkel és egy kicsit sem félelmetes vagy felkavaró sztorival. Állítólag sok országban betiltották a filmet a durva és véres tartalma miatt, de ne aggódjatok, ennél egy tapasztaltabb horrorrajongó csak durvábbat lát. Szóval egynek elment, de olyan sokat ne várjatok tőle. 5/10
0
2015. november 16., hétfő 21:05
16089
Csak azért kérdeztem, mert nekem a film végén (szinkronosan néztem meg) bemondják, hogy forgalomba hozza a Szelekt 86 Kft. De a honlapjukon semmit sem találtam róla. Azóta meg nem tudom, hogy milyen jogok kiknél vannak. A Bontonfilmhez mely filmstúdió jogai tartoznak? Én amúgy valószínűleg beszerzem a cseh változatot, vaterán is kapni belőle. Van rajta magyar felirat és szinkron is. Igaz, a cseh nyelvű borító kissé zavarni fog, de legalább meglesz.
0
2015. november 15., vasárnap 23:37
4595
Igen, nem te vagy az első, aki a felvezetés lassúságát emelte ki:). Nekem talán annyiból volt jobb, kötött le jobban, hogy egy kicsit rá tudtam hangolódni Mercy mama másik két gyerekének reakcióiból, hogy mennyire qrvára nincs rendben valami a mamszi körül. Az biztos, hogy én is inkább a valóban remek, nyomasztó hangulata miatt emlékszem rá szívesen, mint a hűde veretes sztorija miatt, ami kb. két mondat.
Ahogy néztem, inkább a Bontonfilm jelentethetné meg, de egyelőre még nem találtam hírt magyarországi kiadásról.
0
2015. november 15., vasárnap 22:02
16089
Az előbb
0
2015. november 15., vasárnap 22:02
16089
Na, megnéztem a MERCY-t. Az előtt lett vége.
Nagyon köszönöm az ajánlást, nélküled biztosan kimarad nálam a film. Tetszett. Fantasztikusan jó volt a hangulata a filmnek, bár bevallom nagyon nehezen indult be. Annak ellenére, hogy nem hosszú film (79 perces), a közepénél már azt hittem ebből nem lesz semmi. De aztán szépen beindult, aztán már nehéz volt nem oda figyelni. Köszi. Kellemesen csalódtam a filmben. Meg is néztem, elvileg a Szelekt forgalmazza, de nem találtam megjelenést. Megjelent ez nálunk? Mert megvenném DVD-n. A cseheknél meg is jelent magyar szinkronnal. Az egyik aukciós oldalon van is belőle, de ha tudsz belőle magyar kiadást, inkább azt választanám.
0
2015. november 15., vasárnap 21:57
16089
Eléggé fájdalmas, tény. :) A "trick or treat" tizedjére a kis alientől már ütött. :D Na, egynek azért elment. A Mesék a kriptából azért sokkal jobb volt.
0
2015. november 15., vasárnap 17:30
4595
Az UFO-shoz NAGYON hiányzott a társaság, így inkább csak fájt:)! Az emberrablásos meg jópofa volt, de kicsit idétlen, ráadásul az ötletet a "becsengetős", a 2. kisfilm már ellőtte.
0
2015. november 15., vasárnap 17:00
16089
Örülök, hogy azért félig-meddig tetszett. Nem volt annyira rossz. A házaspáros rész tényleg kicsit "furcsa". Az UFO-s rész hogyvtetszett? Meg az utána levő, amikor elrabolják a "srácot" vagy mit... :)
0
2015. november 15., vasárnap 16:32
4595
Megnéztem a Tales of Halloweent, és kösz, mert tényleg voltak benne jobbak, még ha azt a kérdést, hogy "EZ MI VOLT?!", az epizódok 80%-ánál feltehettem volna:). Nekem inkább az elején levők jöttek be, aztán volt egy pár riasztóan unalmas, végül meg ott volt a "Movie 43 - Halloween Edition" szakasz, a ZS-kategóriás bárgyú ökörködések, amihez biztos van az a piamennyiség és társaság, akikkel végig lehet röhögni, de ezek nélkül nem volt az igazi:). Egy volt csak, amit fájdalmasan ócskának találtam, a gyerektelen házaspáros, a többiben, ha minimálisan is, de akad értékelhető motívum, úgyhogy nekem így együtt 5/10-re jó ez.