Keresés

A te házi-mozid (szobád?)

2014. január 31., péntek 12:25
Azért jól rámijesztettél, és gyorsan kikapcsoltam. Egyébként nem láttam túlzottan szembetűnő hatását.

Dinamikus mód? Az meg mi??? ;-)

Viccet félretéve: azt nem tudom, mire találták ki. Talán a nyári napfényben, kültéren lehet értelme. De én sose használtam már a PV70-nél se. Most is figyelem az üzemidőt: 23 óránál járok. A kontraszt Professzionális1 módban 42-re állítva, minden képbuheráció kikapcsolva. A kép így kifogástalan, lehet, hogy később se növelek a kontraszton. A PV70 végig 50%-on ment, annak is elég volt annyi még 6 év után is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. január 31., péntek 12:05
Nem is az élénk színek, rosszul fogalmaztam. Hanem a dinamikus színbeállítási mód nem javasolt az első üzemidőben, így elkerülhető a beégés, szükséges egy kis bejáratási idő a készüléknek. Mondjuk én a későbbiekben sem használtam mert elég természetellenes színeket produkált, már-már zavaróan élénkek és telítettek úgy. Egyedül a 3D-nél kaptam rá a beállítás használatára, sokkal jobban visszajött a mozis hatás, a térben való látást is segítette.
0
2014. január 31., péntek 11:54
Köszönöm a hozzászólást, én nem minősítelek.
0
2014. január 31., péntek 11:30
Te csöves féreg... Ha nincs pénzed, ne lebzselj itt, dolgozzál! :D
0
2014. január 31., péntek 10:57
Örülök, hogy nem vetted rossz néven. Nekem is lenne lehetőségem megvenni, de én úgy vagyok vele, hogy teljesen felesleges. Persze ez függ attól, hogy napi kb 2 órát van lehetőségem DVD-t nézni, ami ugye max 1 film, így nem látom értelmét 5x annyit fizetni egy ilyen csúcs készülékért. Mostanában a filmekkel is így vagyok, már korántsem vásárolok annyit mint régen.
0
2014. január 31., péntek 10:17
Grat Gyulus! Nagyon szép televizió! Majd véleményezd milyen az aktív 3D.
Ha az az ára amit láttam akkor az is szép...:)
Én is nagy tv-t vettem másfél éve, csak én egy Samsung ps51e550 full hd 3D plazmát, a 107 cm-es LG hd ready plazmám után! Kb 2 méterröl nézem és néha az az érzésem mintha egy moziban ülnék a hetedik sorban...:) Bár a 3D-t nemigazán használom.
0
2014. január 31., péntek 8:42
Hát igen, ha valaki egyszer hozzá szokik a jóhoz. ;)
SuperHeRo
0
2014. január 31., péntek 7:21
Anélkül, hogy bármelyik LCD-tulajt megbántanám, leírom, hogy vásárlás előtt igen sokat tipródtam, hezitáltam. Megnéztem pár LCD-t is, de a plazma után nem nagyon sikerült megbarátkoznom velük. A család azonban mellém állt, és vásárlás lett belőle.
0
2014. január 31., péntek 7:08
Tehát neked is ilyen van? Mi a baj az élénk színekkel?
0
2014. január 31., péntek 7:07
A fülem még mindig elvan a sztereóval, de a szememnek hiányzott már a nagyobb kép (és az ehhez szükséges nagyobb felbontás). De előbb-utóbb arra is sor kerül.
0
2014. január 30., csütörtök 23:57
Na, így legalább tudom, mire számítsak, ha megjön a Thomas Crown-ügy BD-rendelésed. :)))

Grat, Gyulus! Szép nagy batár jószág...

Bár az igazat megvallva, nekem a plazmák képe soha nem jött be igazán. Elvagyok a jó kis LG LCD-mmel, immáron 5 éve. Remélem, kibír még egyszer ennyit, bár ma mikor bekapcsoltam párszor megröccent a képe, de némi kábel-igazítás után abbahagyta (takarítás volt az elmúlt napokban, gondolom meglazult a lejátszóból kimenő csatlakozó).
0
2014. január 30., csütörtök 23:21
Szép TV Gyulus. Na akkor most egyforma megjelenítőn nézzük a filmeket. Az élénk színek üzemmódot 40-50 óra használat után ne kapcsold még be. Ha hosszabb távra tervezed.
0
2014. január 30., csütörtök 22:04
Gratula Gyulus! Szép masina!!

Akkor ezek szerint szegény hangrendszer megint csúszik pár napot, nem? :)
0
2014. január 30., csütörtök 21:21
Bármikorra megbeszélhetünk egy közös filmnézést. :-)
0
2014. január 30., csütörtök 21:16
Mikor is hívsz meg? :)
0
2014. január 30., csütörtök 20:52
Illetve C van aki megteheti és egyben megvehetné de inkább sajnálja rá a több 100e :)))
Ja ez vagyok én :D
0
2014. január 30., csütörtök 20:39
Ne is irigyeld! Nekem se kis áldozat volt. Egy év múlva szívesebben fizettem volna ki az árát. Sebaj, most majd kevesebb filmet veszek. :-)
0
2014. január 30., csütörtök 20:04
Egyesek meg éheznek. Biztos a rezsicsökentés segített. Magyarország jobban teljesít :-) Elnézést egyáltalán nem rosszindulat szól belőlem, sem irigység, valaki megteheti valaki nem! Grat hozzá amúgy!
0
2014. január 30., csütörtök 19:56
Köszi mindenkinek! Az elődje a TH-42PV70P volt. Az egy 2007-es évjáratú, 1024x768-as plazma. Vérzik a szívem érte, de muszáj lesz megválnom tőle, mert nálunk már nincs helye. Bő hat év után is kifogástalan képminősége van, és 2 méterről nézve a kisebb felbontás sem jelent hátrányt.

Ehhez képest az új az extra képességeken túl a képminőségre is rádob egy-két lapáttal. Olyan mély feketéje van ennek a tévének, hogy hihetetlen. És persze van 24p és kikapcsolható overscan, hogy csak a számomra legfontosabb változásokat említsem. A méret pedig sosem lehet elég nagy. Szemezgettem az 55-ös modellekkel is, de azokból csak LCD fért volna be, és az is elég ormótlanul hatott volna. Ez most úgy érzem, pont jó erről a 2 méteres távolságról.

Remélem, sokáig jól fog szolgálni, mert minden igényemet kielégíti, sőt!

A ghostra én is fokozottan figyelek az első 200 órában, de persze utána sem kínzom feleslegesen. Az előző tévé is nagyon meghálálta ezt az odafigyelést: nyugodtan mehetett rajta bármi: konzol, pc, nem hagyott nyomot a panelen.
0
2014. január 30., csütörtök 19:00
Nagy gratula a nagy tv-hez! :)
Nekem egy tavalyi modell van, egy 42"-os ST50, de azzal is nagy öröm a filmnézés.

Sok jó filmet hozzá, és azért az elején még vigyázz rá, nehogy be ghostoljon. :)
Én még most is óvom a szellemektől. :DD
SuperHeRo
0
2014. január 30., csütörtök 18:34
Zsír!
Milyen messziről nézitek a TV-t?
0
2014. január 30., csütörtök 18:32
Szép, nagyon szép, gratula !
Jöhet majd egy kis jellemzés(akár az elődjéhez képest is)........:)
0
2014. január 30., csütörtök 18:29
Ez szép baszott nagy! Jó szórakozást hozzá/vele/rajta!

(ez a Kommandó?)
0
2014. január 30., csütörtök 18:11
Most, hogy a Panasonic plazmák kivonulnak a piacról, a család megszavazta a soron kívüli tévécserét. Így költözött tegnap hozzánk ez az 50 colos szépség (Panasonic TX-P50GT60E):

Most nagy az öröm. :-)
0
2013. október 11., péntek 22:19
De, persze, áthúztam oda. :)
0