Keresés

aminek kib*szottul örülök

2017. február 4., szombat 20:52
Köszönöm mindkettőtöknek! :)
0
2017. február 4., szombat 20:13
Jah igen azt én is kihagytam, hogy Boldog Születésnapot így utólag is! ;)
SuperHeRo
0
2017. február 4., szombat 20:05
Nagyon rendes barátaid vannak.

Isten éltessen sokáig, erőben, egészségben, boldogságban! ;-)

Legyen sok örömöd ebben a remek audio szettben!

0
2017. február 4., szombat 19:53
:)

Ezt ajánlom ha nem szeretnél rá sokat költeni.
http://informateka.shop.hu/termek/sound_arts_kup.html
KÜLSŐ LINK

Nálam a center alatt van ilyen.

De persze nagyon vájtfül vagy akkor ilyet vegyél ;)
KÜLSŐ LINK
SuperHeRo
0
2017. február 4., szombat 19:30
Radír van alattuk egyelőre :)
0
2017. február 4., szombat 19:23
Gratula hozzá ;)

Sok jó zenét kívánok hozzá!

Jók azok MA Bronzok. ;)

Tegyél alájuk tüskéket, hogy legyenek elcsatolva a polctól. ;)
SuperHeRo
0
2017. február 4., szombat 18:57
Szerdán voltam 35 éves, vettem magamnak egy CD lejátszót és egy erősítőt, a haverok meg megleptek a hangfallal :) Na jó nem leptek meg, megvették amit kinéztem :) :)

Szóval én most ennek örülök de kibaszottul :) :) :)
0
2017. február 4., szombat 8:09
A Strange biztos, a többiről nincs info.
0
2017. február 3., péntek 21:32
Na ez az.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. február 3., péntek 21:31
Huhh, ki nem soarja le pont a Karib-tenger kalózai sorozatot... Tudom, pl. te:) De azért akad még néhány nagy cím/cég a Disney tarsolyában.
0
2017. február 3., péntek 20:15
Ez már egészen biztos? (tudom, amíg nem fogja valaki a kezében, addig nem biztos)

Örülnék, ha innentől jönnének a Marvelek. Esetleg visszamenőleg is jönnek? Tudom, telhetetlen vagyok :D
0
2017. február 3., péntek 20:09
Még azt sem lehet tudni, hogy jó lesz-e a film.
0
2017. február 3., péntek 19:50
Végre valami jó hír. Reméljük javul a helyzet, tovább és tovább... Arra azonban kíváncsi lennék, ha nehezen is, de hogy sikerült megegyezni. Mit kellett vállalni? Megéri-e nekik és nekünk is? Mert, ha nem jól egyezkedtek és a Strange eladásai nem jók, akkor megint bedőlhet az egész.
0
2017. február 3., péntek 19:46
Ne csak a Marvel, hanem a Disney is jöjjön, csúnyán fog kinézni a Karib-tenger kalózai sorozat, ha a közelgő ötödikből nem lesz HD-kiadás magyarul, hanem torrentezni kell majd.
0
2017. február 3., péntek 19:16
Na és Zsivány Egyes, Kettes, Hármas?
0
2017. február 3., péntek 16:00
A Pro Video közleménye szerint lesz Doctor Strange BD, fémdobozban is. Március 17. Remélem innentől az összes Marvel film jönni fog már.
0
2017. január 9., hétfő 21:53
Nos, még decemberben útjára indítottam egy saját blogot. Gondolom ki lehet találni, milyen témában :D Mivel nem vagyok jártas html szerkesztésben és egyéb hókuszpókuszokban, ezért egy kötött jellegű blog szolgáltatónál tudtam csak útnak indítani gyermekemet, legfőképp saját szórakoztatásomra :D Legalábbis ami az olvasottságot illeti. És most már talán van annyi tartalom az oldalon, hogy érdemes az Xpress közösségével is megosztani :) Vannak itt filmzenei kiadványokat taglaló bejegyzések, de a VHS-ek, DVD és BD-k sem maradnak ki, több bejegyzésen át bemutatva :D Azért senki ne számítson mondjuk IGN vagy más oldal stilisztikai minőségére :D Esetleg ha maga az Xpress.hu remek üzleti lehetőséget lát és ellát reklámpéldányokkal, örömmel bemutatom azokat a kiadásokat is, amiket én nem tudtam bemutatni saját fotókkal :D ;)

Szóval, üdvözli Önöket a Jurassic Hungary!

Az oldal itt elérhető: http://jphungary.blog.hu/
0
2016. december 21., szerda 1:12
Ez jól hangzik! Ha így van, kezdem sajnálni, hogy nem leszek ott a koncerten.
most posts by TM
0
2016. december 20., kedd 23:34
http://www.shockmagazin.hu/hirek/alig-van-mar-jegy-a-guns-n-roses-europai-koncertjeire

Ennek fényében meg külön boldogság, hogy sikerült jegyet venni...
0
2016. december 20., kedd 23:33
Ahogy öregszel, az idő felgyorsul, a tárgyak meg összemennek - úgyhogy hamar eljön az...
0
2016. december 20., kedd 23:31
A spagetti után nem is nagyon volt mit foglalkozni velük, egy lemezt csinált Axl, a Chinese Democracy-t, ami nekem kifejezetten tetszett.

És hogy milyen ma? Állítólag pont olyan, mint 90-ben, mindenki megkomolyodott és lenyugodott. :) Brutálisan sikeresek, a szakma szerint meg ráadásul még jók is.

Na hallod, ha Axl probléma nélkül lezavart egy AC/DC turnét Brian Johnson helyetteseként, nagy gond nem lehet a faszival...
0
2016. december 20., kedd 23:02
Na és milyen ma a Guns? Megérnek még ennyi pénzt? Nekem a kilencvenes évek elején tetszett, de a balhék, kiválások, spagetti után nem foglalkoztam velük.
most posts by TM
0
2016. december 20., kedd 22:59

Szerintem az élménnyel nem lesz gond, a nehéz része kivárni hogy jövő július legyen... :)
0
2016. december 20., kedd 22:16
Ennek. :)

Problémamentes átvétel egy Libroban... már csak meg kell élni.
0
2016. december 14., szerda 10:59
Sok sikert, szerencsére engem azok már nem érintenek:) A következő részig teljes a set, nem rég húztam be a könyvtámaszos kiadást.
0